Dodaj do ulubionych

WROCILAM!!!!

20.06.07, 16:14
Czesc dziewczyny witam Was po dluuugiej przerwie. 2 tygodnie temu wrocilam ze Szwecji. Bardzo stesknilam sie za polska i za moim mezem, ktory wpadal czasem na weekendy sad Dzieciaki tesknily za tata potwornie a ja razem z nimi ale bylam potrzebna mojej mamie. Moja mama miala raka, z ktorego wyszla zwyciesko. Raka kregoslupa. Przez dobrych kilka lat mama skrzyla sie na bole plecow, a lekarze kierowali ja na masaze, do sanatorium i dopiero kiedy wrocila do Szwecji ( moja mama jest szwedka), tam wykryli ze ma nowotwor. Miala dwie operacje, jedna od strony brzucha, jedna od strony plecow. Potem czekala ja chemia i dluga rehabilitacja. Teraz wszystko juz z nia dobrze i wreszcie moglam wrocic do rodziny. Bylam w polsce na swieta bozego narodzenia a w tym czasie z mama byla ciotka ale to byl tylko tydzien. Teraz znowu moge przejac sprawy firmy bo moj maz panowal nad wszystkim ale nie tak jak bym tego chciala, choc kazde posuniecia konsultowalismy przez telefon to i tak, jak to facet, narobil balaganu. Tesknilam za jedzeniem, za pogoda ale teraz juz mam to wszystko spowrotem. Musimy na nowo przyzwyczaic sie do zycia rodzinnego bo tak dluga rozlaka robi swoje.
pozdrawiam was goraco
Obserwuj wątek
    • nosmoking1 Re: WROCILAM!!!! 20.06.07, 16:18
      Dziekuje gacusi1 za pamiec, widze ze forum trafilo w dobre rece i bardzo sie ciesze z tego powodu.
      Kuriozalna gratuluje synka.
      Wszystkim dziewczynom ktore pozostaly wierne forum przesylam buziaka, mam nadzieje ze znalazlyscie jakies przyjazne dusze, bo taka byla idea zalozenia tego forum smile
      • gugitsa Re: WROCILAM!!!! 20.06.07, 21:12
        jak milo, ze juz jestes!
        ciesze sie, ze masz az tyle powodow do radosci!
        witam raz jeszcze!
      • kabaste Re: WROCILAM!!!! 21.06.07, 14:24
        witamy z powrotem smile)) cudownie się czyta takie dobre wiadomości smile)))
    • gacusia1 Witaj,Slonce!!!! 21.06.07, 03:22
      Alez fajnie!Niesamowite i cudowne,ze mama przezwyciezyla raka!
      Ja bylam w Polsce miesiac z dziecmi.Bylo milutko,chociaz nie zawsze(mieszkalam
      u rodzicow).Oj tak,za polskim jedzeniem tesknie kazdego dnia...Pozdrawiam Cie
      serdecznie!!!
    • gacusia1 Czy chcesz forum z powrotem? 21.06.07, 03:24
      Czy "dzielimy" sie nim?Czy zostaje,jak jest?
      • nosmoking1 Re: Czy chcesz forum z powrotem? 21.06.07, 15:34
        Kochana forum jest w dobrych rekach, uwazam ze to byla sluszna i nieodwracalna decyzja, ja po prostu nie bede miala na to czasu smilewiec zostaje jak jest smile
    • kuriozalna Re: WROCILAM!!!! 21.06.07, 16:14
      hehe witamy założycielke forum smileale pani juz podziękujemy
      bo my już swoja "matke przełożoną" gacusie mamy i bardzo
      ją lubimy smile))))
      hehe a tak na poważnie to miło cie w koncu zobaczyć online.
      Ile ja sie naczekałam na maila od ciebie to juz szkoda gadać
      no ale wybaczam. Ciesze się że z mama wszystko ok smile
      Pozdrawiam cie serdecznie
    • nikitka78 Re: WROCILAM!!!! 21.06.07, 16:44
      Dobre wieści zawsze mile widziane! Ja chyba na forum trafiłam już za kadencji
      Gacusi, wiec początkowo nie mogłam skojarzyć wink
      Pozdrawiam i cieszę się że z Twoją Mamą wszystko w porządku.
    • nosmoking1 Re: WROCILAM!!!! 22.06.07, 11:07
      oj dzieki dziewczyny za dobre slowa, naprawde fajnie bylo wrocic smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka