5aga5 27.06.07, 15:04 Macie już jakieś ? Ja póki co, mam zaplanowane od 13 lipca tydzień w górach. Czy uda mi się jeszcze gdzieś wyjechać, nie wiem, ale bardzo bym chciała. Jakie Wy macie plany ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onion11 Re: Plany wakacyjne 27.06.07, 18:04 Narazie mam zaplanowany wyjazd do Polski na 5 dni w sierpniu. Maz dostal nowa prace, wiec narazie wakacji nie planujemy, jesli wszystko dopisze, to wybierzemy sie dokads w pazdzierniku lub listopadzie - mam nadzieje... Odpowiedz Link
mamaki Re: Plany wakacyjne 27.06.07, 18:13 Wyjeżdżam z córką w połowie lipca na 2 tygodnie na wieś. Chciałabym jeszcze w sierpniu wyskoczyć gdzieś na kilka dni, ale nie wiem czy się nam uda. Odpowiedz Link
wiolunia79 Re: Plany wakacyjne 27.06.07, 18:40 Od 7 lipca mam urlop i jedziemy nad morze.Nie wiem jeszcze dokładnie gdzie. Jedziemy w ciemno i trochę się obawiam że noclegu nie znajdziemy. Ale wybrzeże ogromne więc chyba nie powinno być aż tak źle Odpowiedz Link
wiolunia79 Re: Plany wakacyjne 28.06.07, 21:18 Już wiem dokąd pojedziemy. Do Rowów(tak się chyba odmienia?). Tam podobno spokojnie i ciekawie.Ale dalej w ciemno. Odpowiedz Link
kuriozalna Re: Plany wakacyjne 28.06.07, 11:44 My w połowie lipca wybieramy sie do Łeby i jestem troche przerazona taka wyprawą z małym dzieckiem ale jestem dobrej myśli. Mam nadzieję że pogoda dopisze. Odpowiedz Link
76kitka Re: Plany wakacyjne 28.06.07, 15:20 ja jadę z Mikołajem w góry na początku lipca. Może się ktoś przyłączy? Odpowiedz Link
nikitka78 Re: Plany wakacyjne 28.06.07, 21:06 Nie mamy jeszcze planów. Chcieliśmy pojechać nad morze ale nie wiadomo jeszcze kiedy i gdzie, Szanowny ma dużo pracy i nie wiadomo kiedy sytuacja się uspokoi. Inna sprawa to finanse, gdy ma się powiększyć rodzina. Odpowiedz Link