kuriozalna 09.05.08, 22:44 My w tym roku wybieramy sie do Bułgarii - Złote Piaski. Trochę się boje tego urlopu bo tak naprawde ostatnio sytuacja między mna a małżem napięta. Mam nadzieję, że urlop sie uda i że sie tam nie pozabijamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolunia79 Re: Jakie macie plany na wakacje?? 10.05.08, 11:32 Ech, w tym roku to chyba blisko, nad jezioro na kilka dni może (brak kasy) choć plany były inne. A Wam może urlop dobrze zrobi i wszystko się ułoży trzymam kciuki Odpowiedz Link
gacusia1 Re: Jakie macie plany na wakacje?? 14.05.08, 02:22 Pisalam do Ciebie na gazetowa,ale nie odpisalas... Nasz wypad na Cube nie wypalil,bo...eeee...nawet gadac mi sie nie chce. Tak wiec kolejne wakacje w szarym Hamiltonie. Odpowiedz Link
kuriozalna gacusia 14.05.08, 20:16 Pisałam ci juz w innym watku, ze niestety nie dostałam nic od ciebie dlatego nie odpisałam Odpowiedz Link
gacusia1 Re: gacusia 22.05.08, 05:09 Cholerna poczta,wrrr.....a taaaaaaakiiii Ci e-mail odwalilam.... Odpowiedz Link
kuriozalna A jeśli chodzi o wakacje... 22.05.08, 17:00 ...to u nas to konflikt nr 1. Mamy już wykupione wczasy do Bułgarii i teraz pojawia się pytanie kto z nich skorzysta. Miałam zamiar zabrać mojego tate, który po śmierci mamy jest taki okropnie samotny i takie wczasy by mu się przydały. Niestety mój mąż też ma wobec tych wczasów pewne plany i chce zabrać ze sobą kuzyna. No razem na pewno nie pojedziemy, bo pewnie byśmy się tam pozabijali. Ja już mam tak dość, że chętnie mu te wczasy oddam ale z drugiej strony dlaczego?? Odpowiedz Link