smeagalka 21.03.07, 07:46 to są ponoć tytuły w 3 sezonie 1. Walk to freedom 2. New president 3. Bad family 4.Home sweet home 5.The weeding czyżby ślub Sucre co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira-siad Re: 3 sezon 21.03.07, 08:58 Gdzie ślub? Weeding to słowo mające związek z marihuaną (trawka), czyli pewnie Kimi, Mahone, Majkel i Linc zapalą nią fajkę pokoju :) Odpowiedz Link Zgłoś
smeagalka Re: 3 sezon 21.03.07, 09:08 tak masz rację:) ale ze mnie gapa weeding oznacza po angielsku pielenie bo przecież wedding to ślub sorry Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: 3 sezon 21.03.07, 11:10 A to szkoda, liczyłam, że to literówka i że będzie masakra a la Kill Bill :D Odpowiedz Link Zgłoś
bila22 Re: 3 sezon 21.03.07, 19:40 Hej, sa nowe informacje odnosnie 3 sezonu i to z pierwszej reki;) "A return to roots might see the boys back behind bars. Fox has picked up the action drama Prison Break for a third season. Details on the serialized drama's story line for next season are being kept under wraps, but it is understood that brothers Michael (Wentworth Miller) and Lincoln (Dominic Purcell) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3 sezon 21.03.07, 19:55 o Boże, kto nie przeżyje dłużej niż kilka pierwszych odcinków 3. serii???? zważywszy na dotychczasową jakość 2. - zaczynam mieć nadzieję, że to jednak będzie Michael (sama nie wierzę, że to napisałam!) Odpowiedz Link Zgłoś
bila22 Re: 3 sezon 21.03.07, 20:04 Scheuring powiedzial, ze "jeden z nich moze nie przezyc" a nie ze "na pewno nie przezyje". Wiec jeszcze nic nie jest pewne. Ale jesli juz ktorys z nich ma zginac to mysle, ze to bedzie Linc. Jakos go nie lubie:/ Pomysl sama - gdyby zginal Michael to o czym bylaby reszta 3 sezonu? Chyba o tym jak Linc wali wszystkich z glowki... Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3 sezon 21.03.07, 20:17 Gdyby zginął Michael to już bym nie musiała oglądać 3. sezonu :-D A Wentworth mógłby się dostać główną rolę w jakimś wspaniałym filmie ... Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 3 sezon 21.03.07, 20:58 Ojej! nie straszcie mnie ,że zginie Michael.Bez Wenta nie ma PB. Nie zabija się kury znoszącej złote jaja.Z drugiej jednak strony, zgadzam się z Magdą, kariera Wenta może się rozwinąć i otworzą się inne szufladki z rolami.Tylko jest niebezpieczeństwo, że będą to podobne postacie. 3 sezon tylko z Michaelem!!!!Lincoln nie pociągnie tego serialu( niestety )! Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 3 sezon 21.03.07, 21:50 Nie podoba mi się to wszystko. :( Nie sądziłem, że to powiem kiedyś, ale zaczynam żałować, że będzie ten 3 sezon... Już widzę ten scenariusz... Skoro mówią, że wrócą do korzeni, to co? Znowu będzie akcja się toczyć we więzieniu? :/ Może jeszcze w Fox River? :> A Mike'a prewencyjnie obedrą ze skóry, żeby nie mógł szpanować tatuażem. :P Jeśli któryś z braci miałby zginąć, to na pewno będzie to Linc, ale uważam, że to bajka. A Michael wtedy zmieni się w mściciela - mordercę i wyrżnie pół administracji rządowej oraz kilkuset cywilów, którzy nawiną się po drodze. :> <lol> To z początku wydaje się śmieszne, ale jak się nad tym dłużej zastanowić, to ten uśmiech zamiera na ustach.. jak w grotesce. Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka Re: 3 sezon 22.03.07, 17:32 mmorawski napisał: Znowu > będzie akcja się toczyć we więzieniu? :/ Może jeszcze w Fox River? :> A Mik > e'a > prewencyjnie obedrą ze skóry, żeby nie mógł szpanować tatuażem. :P > Ha, ha, ha;)) tez mi sie nie podoba ze bedzie trzeci sezon, to sie za bardzo rozrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3 sezon 04.04.07, 12:33 może podyskutujemy sobie tutaj o tym, co nas czeka w 3. sezonie? Niech już wątek 2x22 pozostanie poświęcony Sonie :-))) Na co liczycie? Czego się obawiacie? Jak dla mnie: - mam nadzieję, że Michael szybko wyjdzie z Sony (we współpracy z Mahonem to nie powinien być problem) - Sucre ma przeżyć! - Kellermann też mógłby przeżyć, ale raczej w to nie wierzę (ma rolę w nowym serialu) - Linc "Duże Zwierzę" Burrows niech sie spiknie z tą blondyną od ojca - i błagam, żadnych kosmitów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 3 sezon 04.04.07, 13:03 Ja też wszystkie nowe wątki przyjmę, ale bez s.f.Nie znoszę wydumanych istot pozaziemskich, eksperymentów pseudonaukowych. Sytuacje mają być z krwi i kości. Chciałabym: - inteligentnego wątku Michaela i Mahone ( ucieczka z Sony i nawrócenie Mahone'a) - happy endu M. i S.z piękną sceną łóżkową - dwa wesela w jednym Sucre i Michael ze swoimi ukochanymi - definitywnego końca T- Baga, ale żeby jeszcze błysnął. - Kellerman też, ale żeby zniszczył firmę Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: 3 sezon 04.04.07, 13:03 > - Linc "Duże Zwierzę" Burrows niech sie spiknie z tą blondyną od ojca Ha! To chyba ja wymyśliłam tę ksywę, ale fajnie, wymyśliłam coś, co się przyjęło :D Jupi!!! Merytoryczne uwagi w tym wątku wrzucę później :) Odpowiedz Link Zgłoś
villi Re: 3 sezon 04.04.07, 13:11 przyjęło się bardzo, już go inaczej nie nazywamy :) Ja bym tylko chciała żeby Michaela nie poharatali za bardzo w Sonie. Mam nadzieję że Sucra nie zostawią tak na pastwę losu, leżącego na łopatkach na panamskiej ulicy. Blondyna od ojca mogłaby pomóc Burrowsowi w wyciąganiu brata z więzienia - załapałby się na tą ucieczkę też Mahone i tajemniczy Józek (strasznie mi się ta teoria podoba!) T-Bag i Bellick niech sobie tam gniją. A Sara porwana dla szantażu? Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3 sezon 04.04.07, 13:26 villi napisała: > Ja bym tylko chciała żeby Michaela nie poharatali za bardzo w Sonie. już rozmawiałyśmy na ten temat, że ja to mam różne pokręcone fantazje na ten temat ;-P (ekhm, gdzie to ja byłam? aha, wezwanie z urzędu skarbowego) Odpowiedz Link Zgłoś
villi Re: 3 sezon 04.04.07, 15:08 napisałam "za bardzo" :) A fantazje dobra rzecz, jakoś trzeba przetrwać te 147 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: 3 sezon 04.04.07, 21:38 Może będzie crossover? :) znalezione na forum tv.com: Michael spotyka w więzieniu Sona, pewnego człowieka...: "Hi, I'm Michael Scofield" "I'm Jack Bauer... and this is the longest day of my life..." oczywiscie, to żart:) Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: 3 sezon 04.04.07, 22:39 ok teoretyzujmy dalej, może niekoniecznie Michael jest zmodyfikowany genetycznie, ale po prostu ma wyprany mózg, jest superagentem, coś jak Jason Bourne, a całe te dwa sezony i teraz Sona to pewien rodzaju katharsis dla niego. W więzieniu, lub poza nim Michael spotka piękną i inteligentną kobietę, dzięki której zapomni o mdłej Sarze... Nowa kobieta sprawi, że Michael zacznie sobie przypominać pewne różne dziwne fakty ze swej przeszłości, będzie miał flashbacki i będzie mu się wydawało, że jest kimś innym... Z dziwnych plotek, które znalazłem to taka, że.... Alex Mahone i T-Bag to bracia...ale nie chce mi się w to wierzyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrt3 Re: 3 sezon 05.04.07, 00:19 Jeśli mogę coś dorzucić od siebie... Tak się zastanawiam (może to już gdzieś było, nie wiem, nie przetrzepałam całego forum), ale ten cały generał przypomina mi trupa spod sadzawki Alexa M. A jak wiemy - nie ma takiego nieboszczyka, którego nie dałoby się wskrzesić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka 3 sezon - kiedy? 05.04.07, 13:37 A ja mam pytanie techniczne: ;) 1. Czy jest już znana dokładna lub przybliżona data sezonu 3? 2. Czy zostały już nakręcone jakieś odcinki? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: 3 sezon - kiedy? 06.04.07, 14:46 ad.1 w różnych zapowiedziach widziałam różne daty: 27 VIII, 29 VIII, 31 VIII ad.2 tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: 3 sezon 05.04.07, 22:43 Jak dla mnie trzeci sezon zapowiada się rewelacyjnie. Pomysł powrotu do więzienia jest świetny. Jeszcze lepszym pomysłem jest pewne odświeżenie tego motywu poprzez osadzenie bohaterów w więzieniu-piekle. Całość składa się w bardzo ładną całość: więzienie - ucieczka - więzienie. Co mnie nieco martwi to wizja ewentualnych następnych sezonów: każdy nieparzysty to Michael uciekający z kolejnych więzień w różnych krajach? ;) Drugi element, który powinien ubarwić sezon trzeci to relacje Scofield-Mahone. To wielkie pole do popisu zarówno dla scenarzystów jak i aktorów. Zagadka Generała i Sony jest ciekawa, mam nadzieję, że uda się scenarzystom coś ciekawego w tym względzie wymyślić. Teoria Józka nie jest zła, choć osobiście nie jestem do niej w pełni przekonana - instytucja tak potężna jak Firma powinna być w stanie bez problemów wydostać Józka z dowolnego więzienia bez potrzeby uciekania się do takich sztuczek. Nie za bardzo widzę miejsca dla Linca - ładujący się do więzienia żeby pomóc Michaelowi to byłaby chyba przesada. A z zewnątrz wiele nie zrobi. Wisi jednak wątek jego syna, pewnie to będzie rozwijane. Love story Michaela i Sary jakoś mnie zbytnio nie interesuje, mam nadzieję, że nie będzie tego wiele w kolejnym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: 3 sezon 06.04.07, 13:10 Też mi się wydaje, że teoria, że Michael ma wyciągnąć kogoś ważnego dla Firmy z więzienia Sona jest nieco naciągana... Organizacje typu "Firma", agencje wywiadu itp. mają specjalistyczne "extraction teams", które są przygotowane do tego typu operacji, przynajmnie mówimy o realiach serialowych (czyli wystarczy obejrzeć ALiAS lub The Unit (choć akurat The Unit oparte jest częściowo na faktach - akcje oddziału Delta Force). Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: 3 sezon 06.04.07, 17:23 Ja mam podejrzenia, że sprawa będzie mieć jakiś związek z ojcem Michaela i Linca. Generał napisał, że potrzebują tylko jednego, nie wiemy, czy chodziło koniecznie o Michaela, być może o dowolnego z braci. Ale jak to by się miało przedstawiać - nie wiem. Być może - bardzo luźna teoria - siedzący w Sonie Józek nie ma być z niej uwolniony, ale posiada jakieś informacje, które przekaże wyłącznie synowi Burrowsa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3 sezon 06.04.07, 17:38 xtrin napisała: > Generał napisał, że potrzebują tylko jednego, nie wiemy, czy chodziło > koniecznie o Michaela, być może o dowolnego z braci. Wydaje mi się, że Kim tuż przed zastrzeleniem przez Sarę kierował broń w stronę Linca, czyli, że jednak Michał był potrzebny Firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: 3 sezon 07.04.07, 12:46 aniuta75 napisała: > Wydaje mi się, że Kim tuż przed zastrzeleniem przez Sarę kierował broń > w stronę Linca, czyli, że jednak Michał był potrzebny Firmie. Kierował, ale to przecież o niczym nie świadczy. Miał być jeden to jeden jest zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 3 sezon 07.04.07, 13:36 Na bank chodziło o pozostawienie przy życiu tylko Michaela - przecież Generał powiedział, że chodzi im o to, żeby Michael uciekł. :> Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski PIERWSZE SPOILERY!! :)) 06.04.07, 18:08 - Filmowanie 3 sezonu rozpocznie się w połowie czerwca - będą 4 nowe stałe postaci: 2 kobiety i 2 mężczyzn (wszyscy są Non-American) - SWC: "Sara i Michael będą mieli okazję zatroszczyć się o siebie w 3 sezonie" *hiperwentylacja* :PP - Season 3 is supposed to follow the format of the last 3 episodes of S2 - a little faster, grittier and dirtier. And more rough... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 WIĘCEJ SPIOLERÓW :D 07.04.07, 16:27 To co Marcin plus coś jeszcze :D - jeden z braci zginie w pierwszym odcinku - Sara zniknie w pierwszych odcinkach, powiązane jest to z jej urlopem macierzyńskim - serial będzie znacznie brutalniejszy niż w poprzednich sezonach - Mahone odegra jeszcze ważną rolę - zostanie tylko 8 znanych z poprzednich odcinków postaci - Fernando, Brad i Theodore nie zagoszczą długo w nowej serii - serial będzie zawierał międzynarodowy wątek - niektóre rozpoczęte wątki nie będą zakończą - C-Note powróci - serial zmieni nazwę (jeszcze nie jest to potwierdzone na 100%) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: WIĘCEJ SPIOLERÓW :D 07.04.07, 17:02 Aniu, na ile te spoilery są wiarygodne? I mean, what's the source? :P Nie podobają mi się w ogóle... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: WIĘCEJ SPIOLERÓW :D 07.04.07, 17:12 A Ty podałeś swoje source??? :PPPPPPPPP Moje są tajne hihihihihi. Krótko mówiąc - prisonbreak.blox.pl/2007/04/Sezon-3-spoilery.html :D. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: WIĘCEJ SPIOLERÓW :D 07.04.07, 17:15 Mi się też nie podobają te wieści Marcin :////. Ale jak to ze spoilerami bywa, mogą okazać się baaardzo naciągane :D. I taką mam nadzieję :D. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: WIĘCEJ SPIOLERÓW :D 07.04.07, 17:16 Moje source to wypowiedź Paula Scheuringa cytowana na www.prisonbreakscene.com/forum.php ;)) Przy Twoim źródle jest napisane: Jako, że trzeci sezon serialu dopiero w sierpniu, w Internecie już roi się od spoilerów i foilerów na jego temat. W tym newsie postanowiłem zebrać część z nich, możecie je przeczytać poniżej. Mam nadzieję, że w większości to jednak foilery. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: WIĘCEJ SPIOLERÓW :D 07.04.07, 17:19 - C-Note powróci -> skojarzyło mi się to z formułką wygłaszaną w kościele po podniesieniu: Chrystus umarł, Chrystus zmartwychwstał, Chrystus powróci. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: WIĘCEJ SPIOLERÓW :D 07.04.07, 18:35 i przez 143 dni będę żałować że przeczytałam, ten wątek ;;;;;;((((((((((((((((((( kto zginie jak to zginie ktoryś z braci NIE MOŻE BYĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże co za życie!!!!!!!!?????????????? załamka totalna Mój Lincol zginie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ROZPACZ !!!!!!!!!!!!!! Nie wierze !!!!!!!!!!!! UMIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! hłaaaaaaaaaaaaa idę popłakać !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: WIĘCEJ SPIOLERÓW :D 07.04.07, 19:11 Gugi, kochana spokojnie :DDD. Przecież nie wiadomo, czy to prawda :D. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: WIĘCEJ SPIOLERÓW :D 07.04.07, 19:14 Nie martwcie się!!! Znalazłam artykuł, który zaprzecza jakoby, któryś z braci zginął na początku 3 sezonu.Kochani angliści: przetłumaczcie! www.buddytv.com/articles/prison-break/prison-break-season-three-pris-5613.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Ehhh jedno jest pewne :) 07.04.07, 19:25 Do rozpoczęcia 3ciego sezonu będzie tyle wersji, tyle plotek, że w głowach nam się pomiesza :D. OD dnia dzisiajszego nie czytam żadnych spoilerów :D. Gdzie moja grupa wsparcia?????? :P Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Ehhh jedno jest pewne :) 07.04.07, 23:46 Grupa wsparcia zgłasza się na pomoc :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Ehhh jedno jest pewne :) 14.04.07, 13:27 W sieci krąży jakis niby scenariusz 1 odcinka 3 serii, ja tam nie wierzę za bardzo w jego autentyczność, poprostu ktoś się naprawcował i wymyślił swoją wersję wydarzeń ;> Nie przeczytałam całego, bo nie chce sobie psuć przyjemności oglądania ;) www.lfc.pl/levy/pb0301.doc Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Ehhh jedno jest pewne :) 14.04.07, 16:15 rodzynia napisała: > Nie przeczytałam całego, bo nie chce sobie psuć przyjemności oglądania ;) Zrobiłam dokładnie tak samo jak ty ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Ehhh jedno jest pewne :) 14.04.07, 16:21 Och co to za grupa wsparcia co czyta scenariusze do przyszłych odcinków??? Nu nu nu nieładnie! P.S. Ja też przeczytałam tylko począteczek hihihiih ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Ehhh jedno jest pewne :) 14.04.07, 20:36 A ja zrobiłam rzecz straszną!!!!!Przeeeeeeeeczytałam.Wygląda na autentyk, albo dobra podróbka. Na razie nic nierealnego! Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: Ehhh jedno jest pewne :) 14.04.07, 22:17 Ja też czytałam ale w sumie takie nijakie - nic wielkiego ale dodając do tego "obraz" być może całkiem fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Ehhh jedno jest pewne :) 14.04.07, 22:37 Ja też przeczytałem i też myślę, że autentyk. :D Początkowa scena bardzo intrygująca. Dalej też dobrze, jak się doda obraz to będzie całkiem całkiem. :)) O ile to jest faktycznie scenariusz odcinka.. :> Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Ehhh jedno jest pewne :) 15.04.07, 07:47 przeczytalam 2 pierwsze str ale tylko kwestie Linca :DDDD ale dalej nie czytam bo bym przeczytała coś co by mnie zaniepokoiło i te 130pare dni jeszcze bardziej by mi się dłużyło ;// Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: 3 sezon 15.04.07, 12:15 też przeczytałam i nawet mi sie spodobał, szczególnie kwestie w panamskim wiezieniu, zapowiada sie ciekawie, a co do autentyczności to mam pewne wątpliwości.. dość ładnie opisane kolejne sceny, czytałam zeskanowane strony scenariusza do Sony i tam raczej wygladało to lakonicznie typu: "Michael, face, small eyes...itp." ale w sumie teksty T-Baga są T-Begowskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
talassa Re: 3 sezon 15.04.07, 12:43 Przeczytałam :) Zamierzałam przeczytać tylko kilka stron, ale mnie wciągnęło. Nie miałabym nic przeciwko, gdyby taki rzeczywiście był pierwszy odcinek, ale myślę, że prawdziwy scenariusz nie krążyłby ot, tak po sieci :). Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 3 sezon 15.04.07, 12:55 W dzisiejszych czasach jest wszystko możliwe!Wystarczy dobry haker!Albo scenarzyści sami rozpowszechniają jakąś tam wersję, żeby zająć czymś fanów do premiery filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
talassa Re: 3 sezon 15.04.07, 13:17 No prawda, wszystko mozliwe :) tylko że wydaje mi się, że w scenariuszach nie ma opisów typu "patrzył na niego swymi CIEMNYMI, GłęBOKIMI oczyma". ps. t-bag jest chyba niezniszczalny, kurcze no :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek018 Re: 3 sezon 16.04.07, 16:45 siemano mi się wydaje ze ten żołtek(KiM ) przełył jakoś mam takie przeczucie a sadze ze w 3 sezonie umrez Linc(szkoda bo jest najfajniejszy z całego serialu) szkoda Kellermana ,ale coś tak sadziłem ze go uśmiercą ,a i ten pedofil musi zginąć juz bez 2 rąk nie będzie taki grożny :P Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3 sezon 16.04.07, 20:58 dzida001 napisała: > T-Bag? Never die!:P to on jest tym kosmitą, którego chce badać generał :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3 sezon 16.04.07, 21:04 Rotfl :DDD. Coś w tym guście miałam napisać <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3 sezon - spoiler!!! 30.05.07, 16:14 od CatKicker z forum TWoP - sceny wykorzystywane do castingu do nowych ról w 3. sezonie forums.televisionwithoutpity.com/index.php?s=652ac7cd493819d2e098e9a66f5cf056&showtopic=3140523&st=435 a tu linki bezpośrednie do scenki z udziałem niejakiego Lachero, czyli nieoficjalnego bossa Sony - scenka świetna MSZ, występuje też Mahone i Michael. img338.imageshack.us/img338/7894/lachero1ws6.jpg img123.imageshack.us/img123/1736/lachero2xk0.jpg img340.imageshack.us/img340/2697/lachero3wy6.jpg img256.imageshack.us/img256/9706/lachero4bf0.jpg img123.imageshack.us/img123/6509/lachero5au4.jpg zapowiada się fajnie - chociaż nie jest powiedziane, że taka scena się znajdzie w ostatecznej wersji serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 3 sezon - spoiler!!! 30.05.07, 20:02 Jak Ty taki maczek przeczytałaś!A jakbym tak poprosiła o małe tłumczenie!Inni też pewnie by poczytali. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3 sezon - spoiler!!! 30.05.07, 21:30 jak się kliknie w prawym dolnym rogu, to się powiększa - a ponoć jeszcze lepiej zachować u siebie na kompie jako zdjęcie, wtedy lepiej się powiększa. Nie mam siły w tej chwili tłumaczyć, może ktoś inny chce przejąć pałeczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: 3 sezon 08.06.07, 08:56 wg Arcfire z TWoP termin rozpoczęcia zdjęć do 3. sezonu został przełożony: miał to być 16 czerwca, potem 13 lipca a aktualny termin to 2. lipca. Tytuł pierwszego odcinka "Orientacion" (po hiszpańsku). forums.televisionwithoutpity.com/index.php?s=&showtopic=3140523&view=findpost&p=8054125 Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 3 sezon 08.06.07, 10:53 I dlatego taka cisza, bo chłopaki dopiero zabiorą sie za robotę!Pewnie inauguracja sezonu też się przesunie.Tyle wytrzymałyśmy, więc wytrzymamy jeszcze trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 3 sezon 19.09.07, 00:19 No i nie było nic z tego niby autentycznego scenariusza :> Odpowiedz Link Zgłoś