ebi3 04.12.06, 18:53 w ten grudniowy wieczór.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalajza Re: Nudzi mi się 04.12.06, 19:29 a mnie nie...toz to cudowny wieczor jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: Nudzi mi się 04.12.06, 19:48 mi tez nie :).robie foty moim dzisiejszym zakupkom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 19:51 a co robisz ze sie nie nudzisz.... ja z tych nudow to ogladam "samo zycie".............. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 19:56 A ja sie kloce z chlopakiem przez interenet, nie mozna powiedziec by bylo nudno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:01 jakiegos dola chyba zaraz zlapie chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:05 misia? czekoladkę? herbatkę z malinkami? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:07 Hehe, gorzej ;) Dzis jest dzien "trudnych pytan"... a co za tym idzie padaja odpowiedzi ktorych sie boje.. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:02 a ja jeszcze jestem w pracy. i miałabym dziesiątki milszych pomysłów na dzisiejszy wieczór. na przykład wolałabym sobie książkę poczytać. albo do sauny pójść. albo na ściankę. albo chociaż ze znajomą na piwo. albo do kina. albo płyt zaległych sobie posłuchać, leżąc plackiem w wannie. kurcze, a może ja jestem jakaś dziwna, że nie umiem się nudzić?... :// Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:04 nie myśl o tym , dobrze masz! nie zastanawiaj się i nie zmieniaj! nie zatrzymuj... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:06 taa, mam po prostu cudownie, ni ma to jak 12 godzin przed monitorem ;) tylko jakaś dziwna irytacja mnie ogarnia, kiedy takie wątki czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:06 moje nudy wynikaja chyba z dzisiejszego nastroju.... jakos tak dziwnie sie czuje i nawet nie wiem co jest tego powodem.... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:08 może powinnaś wziąć przykład z koleżanki (wiem dziś po sobie) nie ma to jak mega zachrzan - zero problemów z czymkolwiek... pranie mózgu na maxa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:16 ja wczoraj mialm niezbyt nastroj ...dzis jest super....i zaraz mnie czeka filmik w cudownym towarzystwie:))... 3majcie sie dziewczynki:**... ebi nie smuc sie ....:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:17 miłego filmiku:) ebi3, a nie masz Ty jakiegoś... zmywania, prania, praowania, szycia, zmycia, nauki, czytania, porządkowania, ścierania kurzy, zaległych maili, szykowania prezentów...? :) podpisano: pomocna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:24 dzieki dziewczyny;) ale o to chodzi ze mi sie wlasnie nic nie chce...:((((((((((( chyba puszcze sobie "Szkołę uczuć", poplacze na tym troche, to moze mi przejdzie ten nedzny humor!! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 20:28 patrząc na to od tej strony... każdy potrzebuje czasem chwili dla siebie tylko pobyć sobie ze sobą sam na sam :) może czas na wyładowanie emocji? skanalizowanie ich we łezki ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 21:03 nie , nie ogladam tego łzawca.... wzielam gorącą kąpiel, a teraz do łóżeczka z książką:) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 21:42 Ja też chcę , ja też! ;) Co robisz tu mała_mi80? Nudny wieczor? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 21:49 chciałabyś ;) (witaj!) piszę różne papirki i dokumenciki na kompie (przesyłając na bieżąco do współpracowników, w końcu skończyłam przecież oficjalnie dziś pracę o 14, nieoficjalnie o 16, a relanie znów zasiadam ;)) więc muszę mózg jakos odświażyć, przy Was ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 21:54 Oj to zycze powodzenia z "papiorkami i dokumencikami" .. a sama zmykam juz do lozka zmeczona i z odniesionymi ranami po ciezkiej bitwie dalekosieznej ze swoim Ukochanym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 21:47 chyba muszę dzieniczek założyć zebyś miała mi gdzie wpisywać te pochwały hihiih Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 21:53 ok... trzymam Cię za słowo, bo jak nie to będę płakusiać... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 21:55 Ebi a wogole grzeczna dziewczynka w tym roku byłaś? :P Bo moze ta pochwala tak naprawde to sie nie nalezy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 21:57 no weź..... byłam bardzo, ale to bardzo grzeczna - jak śmiesz w to wątpić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 21:59 Nie no ja? Po prostu Ci zazdroszcze tej pochwaly ..ach co ta zawisc robi z ludzmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 22:01 mmm, teraz trzeba zobaczyć.... czy druga koleżanka etż grzeczna czy też się dowartościować chce pochwałką .. :) bo tam jakieś kłótnie z mężusiem coś Mikołaj podpowiada bywały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 22:04 a Ty co się szczerzysz? do łóżka! bo Cię Mikołaj zlustruje! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Nudzi mi się 04.12.06, 22:10 oj żartowałam, żartowałam :) Mikołaj o Tobie też pamięta ;) taka grzeczna forumowiczka tak łądnie do snu koleżanki układa :) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Nudzi mi się 04.12.06, 22:41 No to polecam Ci dobra ksiazke /film :) Jest tyle rzeczy, ktorymi mozna sie zajac :) Ja od miesiaca siedze w domu i nie pracuja a szczerze nie nudzilam sie jeszcze nawet jeden dzien :))))))) Wlasnie pisze aplikacje na studia - postanowilam, ze zmieniam "sciezke kariery" z marketingu na ...nauczycielke !! (konkretnie Early Years - czyli nauczanie dzieci w wieku 0-5 lat ;)....... Moj S. jeszcze w pracy - i dobrze bo z nim w domu to juz na pewno sie nie bede mogla skupic ;) Trzymajcie kciuki - aplikacje musze wyslac w tym tygodniu a wstepne wyniki 22go grudnia :) Odpowiedz Link Zgłoś