Dodaj do ulubionych

Paluch koślawy

18.05.13, 17:10
Gdzie najlepiej wykonać zabieg na halluxy ?
Obserwuj wątek
    • aga.as1 Re: Paluch koślawy 19.05.13, 22:20
      bezoperacyjnie, skutecznie w Activ-Reh, Maciej Abakumow 667-954-723

karolinarzs napisał(a):

> Gdzie najlepiej wykonać zabieg na halluxy ?
    • oregano1 Re: Paluch koślawy 22.05.13, 19:57
      Mam ten sam problem,ale już prawie rozwiązany bo 6,06 mam operacje.Byłaś u ortopedy na konsultacji?po takowej odpowiednio Cię skieruje.Rozmawiałam ze swoim lekarzem na temat tych"szybkich"lecz dość kosztownych zabiegów-odradzał,podobno miewa pacjentów z ogromnymi kłopotami po takich zabiegach.
    • daband Re: Paluch koślawy 25.03.15, 12:51
      jak nie są one takie wyraźne to zalecane jest noszenie aparatów korekcyjnych "Marcin", ich także noszą po zabiegu pod czas rehaabilitacji
    • malgorzatamaj Re: Paluch koślawy 23.10.20, 13:52
      Ja robiłam zabieg na halluxy w HalluxCenter w Poznaniu u doktora Jędrzeja Kosmowskiego. Klinikę i lekarza poleciła mi znajoma, która wcześniej robiła tam zabieg. Bałam się bardzo, ale wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji. Lekarz bardzo miły i dbający o dobro pacjenta, oczywiście świetny fachowiec w swojej dziedzinie. Jeśli ktoś ma obawy co do operacji halluxów które bardzo uprzykrzają życie to polecam wybrać się do Poznania. Ja żałuję, że wcześniej nie zdecydowałam się na taki krok.
    • adelaide123456 Re: Paluch koślawy 25.06.21, 14:34
      Centrum Medyczne Gizińscy, dr Romaniuk, zrobiłam operację rok temu i jestem bardzo zadowolona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka