karenk100 21.03.07, 12:00 a może ktoś zna bardzo dorych chirurgów proszę o wiadomość dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_kangur Re: chirurdzy kręgosłupa 20.06.07, 19:10 Miałam 2 operacje kręgosłupa- dyskopatie. Nie wiem czy pytanie nadal aktualne bo forum trochę nieodwiedzane. Jeśli nadal jesteś zainteresowana napisz na maila gazetowego, opiszę moj przypadek. pozdrawiam Odpowiedz Link
libra19 Re: chirurdzy kręgosłupa 04.08.07, 21:04 zajrzyj prosze na forum neurochirurgia, to kopalnia wiedzy o leczeniu, rehabilitacji kregoslupa zycze zdrowia magda Odpowiedz Link
ikmieciak Re: Zakopane - operacje kręgosłupa 07.08.07, 12:04 Polecam prof.Zarzyckiego albo doc> tensiorowskiego z kliniki w Zakopanym. operowali oni mojego syna jak miał 8 lat - usówano mu półkrąg z kregosłupa. Swietni fachowcy. W tej klinice operują również dorosłych. Polecam Odpowiedz Link
kajfasz78 Re: chirurdzy kręgosłupa 10.08.07, 08:48 Najwięcej dobrych opinii słyszałem o prof.Podgórskim ze szpitala na Szaserów Odpowiedz Link
magdarak Re: chirurdzy kręgosłupa 10.11.07, 22:44 jeśli idzie o "dyski", to neurochirurdzy, moją druga operację (w sumie mam usuniete trzy dyski, ale żadnych siatek na to miejsce)przeprowadzał w Szpitalu Wojskowym na Szaserów, pan prof. Podgórski, do którego przyjeżdżali ludzie z całej Polski. Poza tym jest dobrym diagnostą i powie Ci na pewno, czy trzeba operować Odpowiedz Link