Gość: N-Cute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:58 poproszę o przepis :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przegrzmot Kwiat paproci IP: *.dyn.iinet.net.au 03.06.05, 11:56 Ja smaze nalesniki,tez tylko raz w roku - z kwiatem paproci. Dokladam do tego piosenke:"przybadz do mnie", + 0.5kg powidel,jedno jajo, ...strusie - bo duze i latwiej,flaszeczke okowitki,bo mi rozjasnia umysl. ...tzn.(ostatni nikly zwoj poszarzalej komorki)... i zapewniam was kochani,taki nalesnik za diabla nie chce sie odkleic od... sufitu i...kiedy wytrzezwieje,jest mi uroczyscie oznajmione,ze...mam... ...ciche dni. ps.- i noce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sirrysiek przepis 03.06.05, 13:46 Krzak bzu (z korzeniami), naleśniki (duże żeby zawinąć krzaki) wkładasz do lodówki i kiedy już odkryjesz sens życia i obce formy na innych planetach idziesz jeść. Gazeto! Tak trudno było zapytać o ten przepis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop oto przepis IP: *.chello.pl 03.06.05, 15:42 zrywasz kwiat bzu biały swieży i cały baldach wsadzasz do ciasta nalesnikowego, wyjmujesz i smażysz na oleju. Potem jesz z cukrem pudrem i smietaną. Takie sobie znam lepsze nalesniki. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Jest tylko jeden najjaśniejszy pan 03.06.05, 16:22 Myślałem, żer będzie mowa o panu Kwaśniewskim, łeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijus krakowski Re: Kwiat paproci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:44 Interesuje mnie okowitka, choć sciemniasz, że "rozjaśnia umysł". Placki cesarskie już próbowałem. Są klasa!!! I smakują lepiej niż te z kwiatem paproci. Jedzenie tego świństwa powoduje wzdęcia (patrz min. Kalisz), przytępienie percepcji (zarząd m. Cieszyna), matołectwo (ojciec Hejmo) i miłość do własnego zada (Mokryszowa vel Mokate). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet14 Re: Kwiat paproci IP: *.bredband.comhem.se 03.06.05, 23:54 A moze by tak Piekna Panne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Zamierzona prowokacja GW wobec pary Książęcej IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:56 ten artykuł, jak sądzę, ma dyskredytować polską parę książęcą - Aleksandra i Jolantę Komsomolskich. SKANDAL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vva "właśnie kwitnął bez" -> a nie mówi się kwitł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:09 Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Zapraszamy na deser Najjaśniejszego Cesarza 04.06.05, 15:21 Cysorske ajerkuchy Ajerkuchy z biołym kwieciym łod flidra dzikego Smakowały cysorzowi -skuszom tyż istnego. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Zapraszamy na deser Najjaśniejszego Cesarza 05.06.05, 10:45 Najjaśnieszy Pan wiedział co dobre, tylko szkoda że przepisu szanowna Gazeto nie zamieściłaś:-( Odpowiedz Link Zgłoś