Gość: papryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 22:22 swietny pomysł, warto dogadac się z czechami, bo oni rzeczywiście mają co pokazać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojcias Re: Racibórz i czeska Opawa chcą wspólnie walczyć 17.10.05, 04:37 Tez popieram. Nawet sie tam kiedys przejade. Odpowiedz Link Zgłoś
erwinek_3 Cały Śląsk Opawski jest piękny 17.10.05, 08:13 W czasie wakacji odwiedziłem wszystkie miasta i miasteczka Śląska Opawskiego. Naprawdę urokliwe. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Cały Śląsk Opawski jest piękny 18.10.05, 01:18 Wlasnie: to tysz Slonsk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlus Re: Racibórz i czeska Opawa chcą wspólnie walczyć IP: 217.153.80.* 17.10.05, 08:13 Jak to, to Kraków nie jest najpiękniejszy?Myślałem, że poza Krakowem nic w Polsce ciekawego nie istnieje...Jestem zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
psie.pole Re: Racibórz i czeska Opawa chcą wspólnie walczyć 18.10.05, 08:51 To jakaś kompletna bzdura bo co ma mieć region z tych kilkunastu turystów, którzy przyjadą zobaczyć taką procesję raz w roku? To może dla turystów procesje wielkanocne w Pietrowicach Wielkich, Bieńkowicach i raciborskiej dzielnicy Sudół będą organizowane kilkadziesiąt razy do roku?:) Lepiej niech Racibórz wyremontuje Stare Miasto i Zamek Piastowski to będzie miał co pokazać. Klasztor w Rudach to też ruina. Odpowiedz Link Zgłoś