tata-janusz
26.07.12, 12:37
Witam wszystkie "normalne" użytkowniczki
Piszę tak , gdyż jak zwykle udzieli się to coś , co używa nicku : rika 148 , totalne bezmóżdze
Wszystkie fajnie piszecie , jesteście samotne itp.
Lecz jeżeli facet odpisze , rzadko , która z Pań raczy odpisać , a jeżeli nie ma ochoty na kontakt , to napisać wprost i kulturalnie że " dziękuję , nie jestem zainteresowana kontaktem" . Przecież to nie jest trudne .
Ja również wychowuję syna , ma 2 latka i 3 miesiące , łobuziak z niego niezły , jest energiczny i szybki jak na swój wiek . Czasami jest za energiczny , wiele jego złości jest też spowodowanych tym , że matki nie widzi po 2 lub 3 dni a jeśli już ją widzi , to cholerna "matka" nie wykazuje zbyt dużego zainteresowania synem . Udało mi się załatwić żłobek , dzięki czemu , jest spokojniejszy bo przebywa wśród dzieci . A potrzebuje kontaktu z wieloma osobami cały czas , a najbardziej leci do kobiet , bez względu na to gdzie jest : żłobek , park , sklep , środki komunikacji . Niestety odczuwa brak matki.
Jeżeli chodzi o zajmowanie się synem .
Ja dla niego gotuję , dbam o higienę , zawsze wiem co mu dolega , lub jak mu pomóc .
A wiecie że ogarnąć tak wiele , to potrzeba "nieziemskiej" cierpliwości i wytrwałości.
Rodzicem trzeba być zawsze i wszędzie , a przede wszystkim umieć , a nie "od święta".
Pozdrawiam wszystkich
Kontakt ewentualny ze mną tylko SMS :0-791-604-822