Dodaj do ulubionych

Drogie i kochane Panie - samotny tata z warszawy

26.07.12, 12:37
Witam wszystkie "normalne" użytkowniczki

Piszę tak , gdyż jak zwykle udzieli się to coś , co używa nicku : rika 148 , totalne bezmóżdze

Wszystkie fajnie piszecie , jesteście samotne itp.

Lecz jeżeli facet odpisze , rzadko , która z Pań raczy odpisać , a jeżeli nie ma ochoty na kontakt , to napisać wprost i kulturalnie że " dziękuję , nie jestem zainteresowana kontaktem" . Przecież to nie jest trudne .

Ja również wychowuję syna , ma 2 latka i 3 miesiące , łobuziak z niego niezły , jest energiczny i szybki jak na swój wiek . Czasami jest za energiczny , wiele jego złości jest też spowodowanych tym , że matki nie widzi po 2 lub 3 dni a jeśli już ją widzi , to cholerna "matka" nie wykazuje zbyt dużego zainteresowania synem . Udało mi się załatwić żłobek , dzięki czemu , jest spokojniejszy bo przebywa wśród dzieci . A potrzebuje kontaktu z wieloma osobami cały czas , a najbardziej leci do kobiet , bez względu na to gdzie jest : żłobek , park , sklep , środki komunikacji . Niestety odczuwa brak matki.

Jeżeli chodzi o zajmowanie się synem .

Ja dla niego gotuję , dbam o higienę , zawsze wiem co mu dolega , lub jak mu pomóc .

A wiecie że ogarnąć tak wiele , to potrzeba "nieziemskiej" cierpliwości i wytrwałości.

Rodzicem trzeba być zawsze i wszędzie , a przede wszystkim umieć , a nie "od święta".

Pozdrawiam wszystkich

Kontakt ewentualny ze mną tylko SMS :0-791-604-822
Obserwuj wątek
    • rika148 Re: Drogie i kochane Panie - samotny tata z warsz 26.07.12, 13:01
      Jak te kobiety zobaczą Twoje słownictwo z innych postów, to od razu ustawią się do ciebie w kolejce , także wyznacz już termin castingu........hihihihihihihi :)
      No i pisz prawdę , że do Warszawy to godzinę wołami musisz dojeżdzać :)
      W Warszawie miałes okazję chwilowo pomieszkać , jak żona Ciebie utrzymywała , a teraz szukasz kolejnej naiwnej :) Także powodzenia w castingu :) Wybierz najlepszą :)
      • tata-janusz Rika - ty przygłupie 27.07.12, 12:24
        A teraz posłuchaj , słownictwo jest do ciebie , a inni są normalni , zobaczymy kim jesteś w przyszłym tygodniu

Na razie - przygłupie
        • rika148 Re: Do dupowatego prostaka Janusza 27.07.12, 16:34
          Nie strasz , nie strasz , bo się zesrasz :)
          Idź świniuki nakarm i krowy wydoj , bo już żony nie możesz doić z kasy , to ulżyj sobie w swojej zagrodzie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka