04.09.12, 09:33
Witam , wreszcie zaczynają udzielać się na forum konkretne i normalne osoby .

Rika 148 , czyli to coś , czymkolwiek jest zaczyna być blokowana przez administrację portalu , pewnie utworzy albo już utworzyła inny nick i podszywa się pod kogoś innego . Wystarczy zgłosić do : forum@agora.pl , i możemy oczekiwać pozytywnego rozpatrzenia naszej prośby. Niestety dużo tu osób , którzy za swoje niepowodzenia dokuczają innym . Ale to ich problem. Pozdrawiam wszystkich normalnych.
Obserwuj wątek
    • rika148 Re: Witam 04.09.12, 13:42
      Jeszcze nie znalazłeś kobiety do odbywania stosunków seksualnych , opieki nad Twoim bachorem i do podgrzewania kotletów z Biedronki ? :)
      To straszny cienias jesteś :)

tata-janusz napisał:

> Witam , wreszcie zaczynają udzielać się na forum konkretne i normalne osoby .
      >
      > Rika 148 , czyli to coś , czymkolwiek jest zaczyna być blokowana przez adminis
      > trację portalu , pewnie utworzy albo już utworzyła inny nick i podszywa się pod
      > kogoś innego . Wystarczy zgłosić do : forum@agora.pl , i możemy oczekiwać pozy
      > tywnego rozpatrzenia naszej prośby. Niestety dużo tu osób , którzy za swoje nie
      > powodzenia dokuczają innym . Ale to ich problem. Pozdrawiam wszystkich normalny
      > ch.
    • gosia002 Re: Witam 05.09.12, 15:44
      Potrzebuje pomocy może tu Ktos mi pomoże, pozdrawiam wszystkich gosianowa36@wp.pl
      • tata.janusz Re: Witam 05.09.12, 17:47
        Ja mogę pomóc .
        • gosia002 Re: Witam 05.09.12, 17:49
          Ale jeszcze nie wiesz w jakiej sprawie, mój mail gosianowa36@wp.pl
          • tata.janusz Re: Witam 05.09.12, 18:55
            To mów , nie wstydź się .
            • gosia002 Re: Witam 05.09.12, 19:06
              jeszcze nie wiem jak tu sie poruszać, mam problem chcą mi zlicytowac dom mogę go uratować sprzedając ziemię po wcześniejszej zapłacie 2500zł, straciłam wszystko. Obciążenie właśnie mam na ziemi 2500zł jeste sama z niepenosprawny synem
              • tata.janusz Re: Witam 05.09.12, 20:54
                To trzeba zorganizować zbiórkę pieniędzy i poprosić Steffena , to taki główny sponsor , który czasami się tu pojawia . Daje się mu numer konta , a on kasę wysyła oraz paczki odzieżowo - żywnościowe .
                • gosia002 Re: Witam 05.09.12, 21:08
                  Powiedz mi co mam teraz zrobić, mam księgi wieczyste orzeczenie o niepełnosprawności syna i mało bardzo mało czasu, co gdzie i komu muszę wysłać.
                  Nie wspominam o jedzeniu bo chodzę na zioła i sprzedaję bo nie miałabym co do garnka włożyć.
                  Za miesiąc mój syn wyjeżdża do szpitala ten dokument też mogę wysłać na kilka miesięcy. Proszę pomóż nam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka