Dodaj do ulubionych

szukam przyjaciół

30.11.12, 14:28
Zycie daje nam w kość raz jest dobrze a raz żle. Ale dzieci to wielkie szczęscie jakie nam pozostalo w tym samotnym życiu. Dlatego też szukam przyjaciól którzy tez pewnie ma dzieci i bardzo sie cieszy że je ma i bardzo je kocha.
Obserwuj wątek
    • 0kaszub Re: szukam przyjaciół 01.12.12, 06:43
      Czesc. Dobrze trafilas tu sa sami przyjaciele np. Rika tylko czeka na kogos nowego aby sie zaprzyjaznic i udzielic kilku rad.niestety ostatnio cos wymiotlo ludzi z tego portalu chyba wszyscy wyjechali na urlopy swiateczne. Pozdrawiam artur
      • 0szewczyk Re: szukam przyjaciół 01.12.12, 10:53
        witam,
        bardzo potrzebuje czyjegos wsparcia - mam teraz trudny okres w zyciu...
        mąż odszedl pod byle pretekstem do "innej" ta "inna" okazala sie jego matka od ktorej jest uzalezniony psychicznie.
        a ja czuje sie taka nic nie warta, jak pies porzucona na pastwe losu
        • adula79 Re: szukam przyjaciół 01.12.12, 12:56
          0szewczyk napisał(a):

> witam,
          > bardzo potrzebuje czyjegos wsparcia - mam teraz trudny okres w zyciu...
          > mąż odszedl pod byle pretekstem do "innej" ta "inna" okazala sie jego matka od
          > ktorej jest uzalezniony psychicznie.
          > a ja czuje sie taka nic nie warta, jak pies porzucona na pastwe losu

No i dobrze, że odszedł, nie zasługiwał na Ciebie
          • 0szewczyk Re: szukam przyjaciół 01.12.12, 19:37
            skoro na mnie nie zaslugiwal to czemu mi tak zle z tym ze go strzelil focha i sie wyprowadzil ?
            dotad myslalam ze jezdem fajna babka a czuje sie jak bym byla nikim, taka wyrzuta i wypluta eh
            • rika148 Re: szukam przyjaciół 01.12.12, 19:42
              Jak cipa Ciebie mocno swędzi , to nie narzekaj publicznie na swoje dolegliwości , tylko nowego kutasa znajdź !

0szewczyk napisał(a):

> skoro na mnie nie zaslugiwal to czemu mi tak zle z tym ze go strzelil focha i s
              > ie wyprowadzil ?
              > dotad myslalam ze jezdem fajna babka a czuje sie jak bym byla nikim, taka wyrzu
              > ta i wypluta eh
    • adula79 Re: szukam przyjaciół 01.12.12, 12:55
      ja też szukam przyjaciół :) mnie już masz :)
    • monisiaaki Re: szukam przyjaciół 01.12.12, 18:14
      niekiedy trzeba nam zastrzyku znajomych by za bardzo nie czuć sie osamotnionym, gdy jest żle warto pośmiać sie w gronie nizeli dołować sie ja tak mialam dolowalam sie ale gdy poznaje sie kogos nowego nawet takich co też doznawalo smutku dlatego dziękuje za uwagę mojego postu
      • magkot3 Re: szukam przyjaciół 01.12.12, 19:31
        przyjaźń to prawdziwy skarb niełatwy do zdobycia, i dopiero czas i życie weryfikuje tę szczerą i oddaną, której każdemu życzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka