Gość: Rodzic Re: Test predyspozycji językowych IP: 217.153.133.* 13.04.04, 11:54 Poproszę o namiary na ten test-syn ma zdawać do klasy dwujęzycznej-będzie podobny egzamin zdawał. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Test predyspozycji językowych IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.04.04, 18:54 Oto i link serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51808,2010033.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Test predyspozycji językowych IP: *.acn.pl 14.04.04, 19:43 uzyskałam 100%,niektóre pytania wydały mi się bardzo łatwe, nad innymi trzeba było chwilę pomyśleć, ale ogólnie nie było to trudne. Ten wynik nastawia mnie pozytywnie gdyż w tym roku zdaję mature,a potem chcę iść na filologie na UW gdzie jak wiem są podobne egzaminy wstepne. Jednak tym którzy mają nizszy wynik radziłabym się nie przejmować, bo taki test tak naprawdę o niczym nie świadczy : ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westa Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 21:44 u mnie tez 100%,ale pytanka zbyt proste byly jak na moje 22 lata ale dla 10- latka moga byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.atupartner.pl 19.04.04, 17:37 ale mnie podbudowaliście chyba moge uczyc się angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Test predyspozycji językowych IP: *.crowley.pl 22.04.04, 21:49 No proszę 100% :) A wszyscy sie dziwią skąd znam tyle języków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Test predyspozycji językowych IP: 213.77.17.* 23.04.04, 12:59 Otrzymałem 80 %. Uważam test za sprytny i chyba dość obiektywny. Nie wiem, jak poradzi sobie z nim dziecko (?). Ja jestem już dość dorosły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Test predyspozycji językowych IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 23.04.04, 18:03 test jest raczaj na to kto myśli + może jeszcze czyta, a nie na zdolności językowe. Ja takowych nie posiadam.Wiem,bo od ośmiu lat bezskutecznie próbuję nauczyć się angielskiego. Miałam 100 proc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBI Re: Test predyspozycji językowych IP: *.icom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 09:13 Cóż, test interesujący-jednak uważam, że w podsumowaniu przydałaby sie opinia specjalisty w tej dziedzinie. Sama punktacja nic nie mówi. Może moje skromne 80% oznacza, że powinienem wrócić do przedszkola? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Test predyspozycji językowych IP: *.chello.pl 25.04.04, 10:48 mailem 70%. Chyba dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Test predyspozycji językowych IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.04.04, 13:36 ja ze wszystkich testow mam 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDA Re: Test predyspozycji językowych IP: *.acn.pl 25.04.04, 18:25 Debilizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karO ... po jakiemu układałam te zdania?! :> IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 17:26 jak w temacie - po jakiemu to u licha było?! czy to był jakiś autentyczny jezyk, czy wymyślony na potrzeby testu i umysłowej gimnastyki? niezła zabawa! ;D)) karO emerytka ale ...100% ;> Odpowiedz Link Zgłoś
biala81 Re: Test predyspozycji językowych 01.05.04, 19:12 o Jezu!!! Miałam 40%.Sama nie wiem,czy to wstyd,czy mam się cieszyć.....Wogóle nie czaiłam o co w tym wszystkim chodzi!Tylko sobie oczy popsułam!!!SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: Test predyspozycji językowych IP: 195.205.245.* 02.05.04, 11:05 jest ok choć mogło być lepiej !!!!!!!!!!! niektóre pytania są trudne tylko gdzie szukać pomocy????????????? ale może być!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka no i spoko:) IP: *.pl / 80.51.245.* 05.05.04, 14:41 Mam 16 lat. 100% nie miałam, miałam 80% i uważam,że to całkiem nieżle, szczególnie,że w tych czasach języki to podstawa. Kto też tak uważa, to niech się ze mną skontaktuje, bo czaty mnie nudzą:) Pozdravki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:53 ja mam co prawda 14 lat, ale uważam, że spokojnie móglby ten test być na wyższy, czyli mój poziom. Nawet nieźle mi poszlo, bo mialam tylko 1 bląd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta, 17 lat Re: Test predyspozycji językowych IP: *.pl / 80.51.250.* 07.05.04, 11:05 Hello! Ja miałam 100% chociaż wydawało mi sie, że połowę będę miała źle, bo miałam wrażenie, że odpowiedzi, które zaznaczyłam są zbyt banalne ;) Ten teścik nie rozwiał moich wątpliwości co do tego, czy posiadam jakieś niezwykłe zdolności do nauki języków obcych. Ludzie, ten test nie świdczy o takowych umiejętnościach, lecz o tym jak ktoś czyta: dokładnie i ze zrozumieniem oraz czy myśli logicznie. A co do nauki języków obcych to pamiętajcie: NAJWAŻNIEJSZA JEST SYSTEMATYCZNOŚĆ, CHĘĆ DO NAUKI I UPÓR W DĄŻENIU DO CELU!!! pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eewcia Re: Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 12:06 jest tu gdzies jakis europejski test z aglika..co dla kazdego pastw ue jest taki sam..a moze wiecie w ktorym numerze wyrobczej jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuniaw Re: Test predyspozycji językowych 07.05.04, 13:31 spoko 6 błędów :D:D:D wręcz tragicznie al luuuuzki :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anthrax Re: Test predyspozycji językowych IP: *.wpisz.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 13:17 Speak English or die. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Test predyspozycji językowych IP: *.it / 62.233.189.* 09.05.04, 16:48 ludzie miałam 80%!!! wow! ja mam 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 17:40 70%, 20 lat + obycie w 3 językach. Przy ostatnich 2 pytaniach nie mogłam sie skupić. Niestety spudłowałam przy strzelaniu :P Odpowiedz Link Zgłoś
qpa2_girl Re: Test predyspozycji językowych 10.05.04, 14:59 o rany, jak ja nie lubię takich zadań, gdzie wymyślają jakiś język i każą ci studiować regułki, a potem wszystko Ci się miesza... jakby zrobili coś, żeby z prawdziwego języka uzupełnić to ok... Podobał mi się ten tekst " Cezar wróciwszy do Rzymu był zły, że wrócił" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Test predyspozycji językowych IP: *.vip / *.devs.futuro.pl 11.05.04, 21:59 Po pierwsze jest tam:"raźni, ..." Raźni, a nie raźnie!A na dodatek jest przecinek,to jak można napisać:"jak skowronek"??? Ja natomiast nacięłam się na języku fikcyjnym.Test z wynikiem 80%, następnym razem będize lepiej.Pozdrawiam wszytskich poliglotów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:06 mało ciekawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alas Re: Test predyspozycji językowych IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 01:31 A ja mam blisko 60 lat a test na 70%bez poslugiwania sie pomocniczym Fajna zabawa zajrze jeszcze raz kiedys o wczesniejszej porze mniej zmeczona i spiaca Pozdrawiam wszystkich serdecznie zycze powodzenia w nauce niezaleznie od wyniku testu Odpowiedz Link Zgłoś