Dodaj do ulubionych

Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu testów

• Gość: matint Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:16
      Co macie w pytaniach 7, 14, 16, 22 ?? Piszcie na GG: 5235046 O której będą
      odpowiedzi??
      • Gość: gość Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.mlyniec.gda.pl 06.05.04, 13:19
        a jakie to są 7, 14, 16, 22?
    • Gość: :( Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.light.csk.pl 06.05.04, 13:19
      matematyczno -przyrodniczy był moim zdaniem trudniejszy,jestem załamana.Nie
      szło mi najlepiej,więc spytałam się osobę siedzącą przede mną jaką odpowiedź
      zaznaczyła no i wpadłam ,przecież testy były na rzędy.Zebym to ja tylko o jedno
      pytanie się zapytała.;/
      • Gość: ŚREDNIAK Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:22
        1a2c3b4c5b6a7b8b9d10b11c12c13b14a15c16c17d18b19c20c21b22c23a24d25d to są moje
        odp wzgledem testu z tej strony
    • Gość: zenon aaaa;;;;czytaj to;;;;; IP: *.pl / 82.160.48.* 06.05.04, 13:22
      dales sie nabrac
      nie musiales tego czytac :)))
      dales sie nabrac!!!!!! o o
      dales sie nabrac!!!!!!
      dales sie nabrac!!!!!! ooooo
      • Gość: Śledzias tolerancyjny liścik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:29
        Te odbiło ci przez te egzaminy, co??
    • Gość: Ewulec Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 13:22
      Ja mysle ze byla na tym samym poziomie trudnosci co humanistyczna czesc :]
      głupie byly te zadania z bilogii jak zawsze zreszta :/ za to matematyka byla
      banalna !!!!!I wszystko inne tesh..wiec jest siupcio!!!Rodzice znow beda mnie
      kochac
    • Gość: Aga Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:23
      Ja mam takie pytanko czy ci ludzie co ukladaja testy maja choc troche serca czy
      oni nie wiedza ze w takim stresie to sie wszystko zapomina ????????????Test byl
      100 razy trudniejszy niz rok temu!!!!!!!!1 I gdzie ta sprawiedliwosc?????????
      Nie da sie wykuc na pamiec 3 lat nauki!!!!!!!!!!! Pomyslcie o tym jak bedziecie
      ukladali test za rok!!!!!!!!
    • Gość: spice Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:23
      Hej co to było w zadaniu 12 z tym piaskiem - akumulacja???
      • Gość: Crimsoid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 13:25
        Akumulacja? raczej nie. myśle że to była ta denna coś tam
    • Gość: saga REDA skad oni wzieli te pytania!!! IP: *.tkchopin.pl 06.05.04, 13:23
      ej ale mnie to normalnie rozbrojiło.Z fizyki i chemi to zawaliłam sprawe a z
      biologi to lepiej nie gadac (glupie zaby!!)
      • Gość: Almea Re: skad oni wzieli te pytania!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:26
        A mialo być kijanka czy larwa? Ale przeciez kijanka to postac larwalna plazów!!!
        Jaka jest prawidlowa odp?
      • Gość: Gusia CO NAPISALIŚCIE O ŻABACH? IP: 61.11.26.* 06.05.04, 13:28
        Co napisaliście o żabach?
      • Gość: Gusia CO NAPISALIŚCIE O ŻABACH? IP: 61.11.26.* 06.05.04, 13:28
        Co napisaliście o żabach?
        • Gość: robik Re: CO NAPISALIŚCIE O ŻABACH? IP: *.kalisz.mm.pl 06.05.04, 13:34
          A - skrzek
          B - kijanka
    • Gość: Bosaq Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.net-serwis.pl 06.05.04, 13:24
      humanistyczny był zdecydowanie łatwiejszy, przynajmniej jak dla mnie... te
      egzaminy to wg. mnie wogle jakis poroniony pomysl, ale taki kraj :P
    • wuj34 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 13:25
      te pytania byly tak wstrentne ze szkoda gadac...
    • Gość: Zadowolony ;) Re: Banalne... IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:25
      Te zadania były banalne, cała nasza klasa napisała to w 30 minut :| Ktoś
      napisał, że dopiero miał stożki - my to mieliśmy w drugiej klasie...

Zadowolony.
      • Gość: Ronaldinho MATMA łatwa ,ale.... IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:27
        Biologia , chemia i gegra to porąbane
    • Gość: magdalenka ;-( Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.sematech.pl / *.sematech.pl 06.05.04, 13:26
      Według mnie dzisiejszy egz. byl o wiele trudniejszy od wczorajszego chyba sie
      załamie, nawet nie mam szans dostac sie do dwójki w Opolu, bo było aż tak źle ;-
      (
      • Gość: Magda symbioza czy wspolbiesiadnictwo??????????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 13:30
        • Gość: justyna Re: symbioza czy wspolbiesiadnictwo?????????????? IP: *.ust.tke.pl 06.05.04, 13:39
          ani to ani to -pasozytnictwo
          • sasetkaj NO JA TEŻ MAM PASOŻYTNICTWO 06.05.04, 14:34
      • Gość: Madzik deskorolka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 13:32
        czy któryś uzyska predkosc? ja dalam ze zaden!
        • Gość: zdesperowane Re: deskorolka IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:45
          kurcze, może i tak, a my wszyscy napisaliśmy że grubszy wolniej będzie jechoł
          • Gość: gość Re: deskorolka IP: *.mlyniec.gda.pl 06.05.04, 13:46
            też tak napisałam. przecież grubszy będzie wolniej jechał...
        • Gość: Almea Re: deskorolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:47
          i ja też!!!!!!!!!!!!
          • Gość: miaka Re: deskorolka IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 14:25
            oczywiście że grubszy będzie wolniej jechał. masa jest odwrotnie proporcjonalna
            do prędkości czyli jesli jest dwa razy cięższy będzie jechać dwa razy wolniej.
            • Gość: kania Re: deskorolka IP: *.oldnet.trzepak.pl / 213.186.86.* 06.05.04, 15:37
              3eba sobie pomyslec jakby to bylo normalnie na podworku;] naprawde nigdy nie wpadlbym na pomysl zeby dac ze nikt nie ruszy z miejsca, byc moze ktos nie zrozumial pytania lub je zle zinterpretowal. pozdro
    • Gość: ToTylkoJa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.103.* 06.05.04, 13:27
      jestem po prostu zalamana...nie dosc, ze test humanistyczny mi zle poszedl to
      matematyczno-przyrodniczy jeszcze gorzej!!!ucze sie dobrze, mam swiadectwo z
      paskiem a tu taka kapa...jak uzbieram 50 punktow z calosci to bedzie cud...w
      porownaniu z testami z poprzednich lat to ten byl okropnie trudny...tylko siasc
      i plakac i modlic sie zeby mnie przyjeli do jakiegokolwiek liceum...:(((((((
      • Gość: Średniak Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:29
        • Gość: Średniak Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:32
          Gdzie ty sie uczysz ze masz pasek i bedziesz miala 50 pkt ja bede mial z 85 pkt
          i mam srednia 4,4 u nas wiara co ma 3,5 srednia 50 pkt zrobi
      • milady_almea pytania bez odp!!! 06.05.04, 13:30
        jaka jest odp. na pytanie o hubie, chłopcach na deskach i zakwicie wody? i
        jeszcze o tym węglowodorze!
        • sasetkaj Re: pytania bez odp!!! 06.05.04, 13:35
          Ja miałam pasożyt ten lżejszy się porusza szybciej i zakwit to od pól
        • Gość: Magda Re: pytania bez odp!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 13:36
          tez wlasnie chcialabym to wiedziec:)
    • Gość: Dying Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:29
      to było okropne! myślałam ze z humanistycznego mi w miarę dobrze pójdzie i co!
      zchrzaniłam! a co do matematyczno-przyrodniczego to już w ogóle beznadzieja...
      ciekawe czy mnie do liceum przyjmą ;(
      ludzie! jeśli wam też beznadziejnie poszło to może są jakieś szanse, że nie
      jestem taka durna jak mi się zdaje.. dajcie znać jeśli wy też nie jesteście
      zadowoleni.
      • Gość: gIM Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:33
        POszło mi beznadziejnie i po co się uczyć?Po co to wszystko skoro i tak nie
        napiszesz dobrze? Mam już tego dość
    • Gość: Ilona Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.urzedow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:30
      Była trudniejsza niż humanistyczna. A co gorsza trudniejsz niż na próbnych.
    • Gość: Kolumb Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 13:30
      jebane testy były super trudne:((
      pytania z kosmosu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Chess Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:32
      Z tego co ja tu widze to same kujony tu są dla mnie było cholernie trudne. Moje
      psiapsióły teżtak twierdzą więc ja już nie wiem... Jak na mój gust
      humanistyczny był o niebo łatwiejszy. ale jakoś przeżyłam ;-)
      • Gość: Chess Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:35
        A ijeszcze coś może darade by było zrobić jeszcze jeden egzamin tylko ciupke
        łatwiejszy :o) Nie no żart to był takiego stresu nie chce jeszcze raz
        przeżywać. ale wiadomośc dla kuratorium MNIEJ MATEMATYKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • milady_almea Zaplace za testy;) 06.05.04, 13:35
        hehe,i co? pewnie tym najbardziej zdesperowanym najlepiej poszlo? no i przeciez
        tyle osób mialo już odpowiedzi,taaak,jasne,mamusia im zalatwila...smiac mi sie
        chce...
        • Gość: Magda basen IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 13:40
          a co z tym basenem?????
    • Gość: Peter A co z tym procesem endotermicznym IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 06.05.04, 13:32
      A co z tym procesem endotermicznym????
    • Gość: Michał Ludziska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 06.05.04, 13:33
      Co trzeba było napisac przy procesie egzotermicznym (chyba) i przy brzozie i
      hubie drzewnej ??
      • sasetkaj Re: Ludziska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.04, 13:36
        ja miałam pasożtyta i z wapnem
    • Gość: arturdol Egzamin matematyczno-przyrodniczy IP: *.it / 62.233.189.* 06.05.04, 13:33
      Czy ja wiem, nie było tak źle i wszyscy powinni to przyznać. W tamtym roku
      mieli gorsze rzeczy. Myślę że ten dzisiejszy to była nagroda za ten wczorajszy -
      choć nie łatwy to też nie taki trudny. Ja tam jestem dobrej myśli...
    • Gość: Blondi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:33
      Był bardzo prosty..w przeciwienstwie do części humanistycznej nie było żadnych
      dwuznacznych poleceń ani pytań. Mi poszło świetnie, według mich obliczeń
      powinnam mieć ok 48pkt...ale zobaczymy jak policza sobie egzaminatorzy :D mam
      nadzieje, że kolejnym rocznikom będzie dane dostąpić rozwiazywania na egzaminie
      gimnazjalnym tak łatwych zadań..:D
      trzymajcie sie wszyscy Trzecioklasiści :)
    • Gość: kaasia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.05.04, 13:33
      hejka a jak macie odp w pytaniu :
      Zadanie 3. (0-1)
      Wykres przedstawia zale?no?? mocy mi??ni rowerzysty
      od czasu jazdy na wybranym odcinku trasy.
      Ile razy moc mi??ni rowerzysty w chwili rozpocz?cia
      pomiaru jest wi?ksza od mocy jego mi??ni w chwili
      10 s?
      A. 2 B. 1,25
      C. 0,8 D. 0,5
      ??
      • Gość: kaasia Pytanko IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.05.04, 13:36
        hejka a jak macie odp w pytaniu :
        Zadanie 3. (0-1)
        Wykres przedstawia zale?no?? mocy mi??ni rowerzysty
        od czasu jazdy na wybranym odcinku trasy.
        Ile razy moc mi??ni rowerzysty w chwili rozpocz?cia
        pomiaru jest wi?ksza od mocy jego mi??ni w chwili
        10 s?
        A. 2 B. 1,25
        C. 0,8 D. 0,5
        ??
        • milady_almea Re: Pytanko 06.05.04, 13:37
          B raczej
        • sasetkaj Re: Pytanko 06.05.04, 13:38
          Ja dałam 0,8 ale nie jestem pewna
        • Gość: kudiblaster Re: Pytanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:44
          100 : 80 = 1,25
          chyba nie takie trudne cio nie??? :) trzymcie sie mocno..!!!
        • Gość: Zetobi Re: Pytanko IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.05.04, 13:51
          Ja napisałem, że 0,8 bo pomnozylem 8/10*100 i mi wyszlo 80 :P innymi sposobami
          niechcialo mi isc wiec pozostalem przy tym :P
          • Gość: dekar Re: Pytanko IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 06.05.04, 14:26
            na 100% 1,25 wystarczy podzielic 100 przez 80
    • Gość: Ania Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.miechow.com / *.miechow.com 06.05.04, 13:34
      cześć Wammm uwazam ze ten test był prosty..szczególnie w porównaniu z
      humanistycznym..wydaje mi sie ze napisalam go dobrze.no moze jedno pytanie to o
      wybrzeżach bylo głupie..a tatko to lajcikowo:D:D<pozdrowionka>
      • Gość: Onakrak Ludzie ile miało wyjsc z tym zadaniu z rzeką? IP: 80.48.244.* 06.05.04, 13:36
      • Gość: NANA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.netlan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:36
        jEŚLI UWAŻACIE ŻE BYŁO PROSTE TO MOŻE PODZIELICIE SIĘ ZE MNĄ WASZYMI
        ODPOWIEDZIAMI (Z TESTU ZAMIESZCZONEGO NA TEJ STRONIE) Z GÓRY DZIEKUJE
    • Gość: Mateusz Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 13:34
      Było super!!! I super łatwo!!!
      Bałem się bardziej niż humanistycznego, a był łatwiejszy!!!
      Szansa na więcej niż 45pkt. z mat-przyr!!!
      :))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: maaya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.devs.futuro.pl 06.05.04, 13:34
      AAAAAAAAA!!!!!!!
      kiedy będa odpowiedzi?!?!?!?!?!?!
      • Gość: Disaster Konik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:36
        Co odpowiedzieliście w pytaniu o koniu?
        • sasetkaj Re: Konik 06.05.04, 13:36
          12,6
          • Gość: Agatka Re: Konik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:39
            Ja tez 12,6 :)
          • Gość: mundre ludzie Re: Konik IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:39
            1,3 to wyszło w koniu matoły!!!!!!!!!
          • Gość: Michał Re: Konik IP: *.pl / *.enterpol.pl 06.05.04, 13:41
            hmm a mi wyszło 1,256 czyli w zaokragleniu 1,3 (trzeba było zaokraglić do 0,1
            km)
          • Gość: chickengirl@op.pl PYTANKO!!!! co z tym procesem endotermicznym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:47
        • Gość: Disaster Re: Konik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:39
          Ja też i to jest qrwa ŹLE!!!!!!!
          ma być 1,3
    • Gość: -==-)>MaDziA<(-==- matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:34
      Ten test był dosyc prosty. Na bank był łatwiejszy od polskigo. Wystrczyło
      troche głową poruszac i jush sie miało odpowiedź. Próbny był trudniejszy. Ale
      to chyba dobrze :D
      • Gość: tO JA cHESSS Re: LUDZISKA SŁUCHAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:40
        A wy ciągle to było łatwe... Weście przeciez humanistyczny to pestka winogrona
        w porównaniu z tym orzechem matematyczno-przyrodniczym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka