Gość: matint Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:16 Co macie w pytaniach 7, 14, 16, 22 ?? Piszcie na GG: 5235046 O której będą odpowiedzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.mlyniec.gda.pl 06.05.04, 13:19 a jakie to są 7, 14, 16, 22? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.light.csk.pl 06.05.04, 13:19 matematyczno -przyrodniczy był moim zdaniem trudniejszy,jestem załamana.Nie szło mi najlepiej,więc spytałam się osobę siedzącą przede mną jaką odpowiedź zaznaczyła no i wpadłam ,przecież testy były na rzędy.Zebym to ja tylko o jedno pytanie się zapytała.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚREDNIAK Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:22 1a2c3b4c5b6a7b8b9d10b11c12c13b14a15c16c17d18b19c20c21b22c23a24d25d to są moje odp wzgledem testu z tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon aaaa;;;;czytaj to;;;;; IP: *.pl / 82.160.48.* 06.05.04, 13:22 dales sie nabrac nie musiales tego czytac :))) dales sie nabrac!!!!!! o o dales sie nabrac!!!!!! dales sie nabrac!!!!!! o o dales sie nabrac!!!!!! o o dales sie nabrac!!!!!! ooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledzias tolerancyjny liścik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:29 Te odbiło ci przez te egzaminy, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewulec Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 13:22 Ja mysle ze byla na tym samym poziomie trudnosci co humanistyczna czesc :] głupie byly te zadania z bilogii jak zawsze zreszta :/ za to matematyka byla banalna !!!!!I wszystko inne tesh..wiec jest siupcio!!!Rodzice znow beda mnie kochac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:23 Ja mam takie pytanko czy ci ludzie co ukladaja testy maja choc troche serca czy oni nie wiedza ze w takim stresie to sie wszystko zapomina ????????????Test byl 100 razy trudniejszy niz rok temu!!!!!!!!1 I gdzie ta sprawiedliwosc????????? Nie da sie wykuc na pamiec 3 lat nauki!!!!!!!!!!! Pomyslcie o tym jak bedziecie ukladali test za rok!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spice Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:23 Hej co to było w zadaniu 12 z tym piaskiem - akumulacja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 13:25 Akumulacja? raczej nie. myśle że to była ta denna coś tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saga REDA skad oni wzieli te pytania!!! IP: *.tkchopin.pl 06.05.04, 13:23 ej ale mnie to normalnie rozbrojiło.Z fizyki i chemi to zawaliłam sprawe a z biologi to lepiej nie gadac (glupie zaby!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Almea Re: skad oni wzieli te pytania!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:26 A mialo być kijanka czy larwa? Ale przeciez kijanka to postac larwalna plazów!!! Jaka jest prawidlowa odp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gusia CO NAPISALIŚCIE O ŻABACH? IP: 61.11.26.* 06.05.04, 13:28 Co napisaliście o żabach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gusia CO NAPISALIŚCIE O ŻABACH? IP: 61.11.26.* 06.05.04, 13:28 Co napisaliście o żabach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robik Re: CO NAPISALIŚCIE O ŻABACH? IP: *.kalisz.mm.pl 06.05.04, 13:34 A - skrzek B - kijanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosaq Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.net-serwis.pl 06.05.04, 13:24 humanistyczny był zdecydowanie łatwiejszy, przynajmniej jak dla mnie... te egzaminy to wg. mnie wogle jakis poroniony pomysl, ale taki kraj :P Odpowiedz Link Zgłoś
wuj34 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 13:25 te pytania byly tak wstrentne ze szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony ;) Re: Banalne... IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:25 Te zadania były banalne, cała nasza klasa napisała to w 30 minut :| Ktoś napisał, że dopiero miał stożki - my to mieliśmy w drugiej klasie... Zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronaldinho MATMA łatwa ,ale.... IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:27 Biologia , chemia i gegra to porąbane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalenka ;-( Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.sematech.pl / *.sematech.pl 06.05.04, 13:26 Według mnie dzisiejszy egz. byl o wiele trudniejszy od wczorajszego chyba sie załamie, nawet nie mam szans dostac sie do dwójki w Opolu, bo było aż tak źle ;- ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda symbioza czy wspolbiesiadnictwo??????????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: symbioza czy wspolbiesiadnictwo?????????????? IP: *.ust.tke.pl 06.05.04, 13:39 ani to ani to -pasozytnictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik deskorolka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 13:32 czy któryś uzyska predkosc? ja dalam ze zaden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowane Re: deskorolka IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:45 kurcze, może i tak, a my wszyscy napisaliśmy że grubszy wolniej będzie jechoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: deskorolka IP: *.mlyniec.gda.pl 06.05.04, 13:46 też tak napisałam. przecież grubszy będzie wolniej jechał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Almea Re: deskorolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:47 i ja też!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaka Re: deskorolka IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 14:25 oczywiście że grubszy będzie wolniej jechał. masa jest odwrotnie proporcjonalna do prędkości czyli jesli jest dwa razy cięższy będzie jechać dwa razy wolniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: deskorolka IP: *.oldnet.trzepak.pl / 213.186.86.* 06.05.04, 15:37 3eba sobie pomyslec jakby to bylo normalnie na podworku;] naprawde nigdy nie wpadlbym na pomysl zeby dac ze nikt nie ruszy z miejsca, byc moze ktos nie zrozumial pytania lub je zle zinterpretowal. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToTylkoJa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.103.* 06.05.04, 13:27 jestem po prostu zalamana...nie dosc, ze test humanistyczny mi zle poszedl to matematyczno-przyrodniczy jeszcze gorzej!!!ucze sie dobrze, mam swiadectwo z paskiem a tu taka kapa...jak uzbieram 50 punktow z calosci to bedzie cud...w porownaniu z testami z poprzednich lat to ten byl okropnie trudny...tylko siasc i plakac i modlic sie zeby mnie przyjeli do jakiegokolwiek liceum...:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Średniak Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Średniak Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:32 Gdzie ty sie uczysz ze masz pasek i bedziesz miala 50 pkt ja bede mial z 85 pkt i mam srednia 4,4 u nas wiara co ma 3,5 srednia 50 pkt zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
milady_almea pytania bez odp!!! 06.05.04, 13:30 jaka jest odp. na pytanie o hubie, chłopcach na deskach i zakwicie wody? i jeszcze o tym węglowodorze! Odpowiedz Link Zgłoś
sasetkaj Re: pytania bez odp!!! 06.05.04, 13:35 Ja miałam pasożyt ten lżejszy się porusza szybciej i zakwit to od pól Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: pytania bez odp!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 13:36 tez wlasnie chcialabym to wiedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dying Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:29 to było okropne! myślałam ze z humanistycznego mi w miarę dobrze pójdzie i co! zchrzaniłam! a co do matematyczno-przyrodniczego to już w ogóle beznadzieja... ciekawe czy mnie do liceum przyjmą ;( ludzie! jeśli wam też beznadziejnie poszło to może są jakieś szanse, że nie jestem taka durna jak mi się zdaje.. dajcie znać jeśli wy też nie jesteście zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gIM Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:33 POszło mi beznadziejnie i po co się uczyć?Po co to wszystko skoro i tak nie napiszesz dobrze? Mam już tego dość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.urzedow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:30 Była trudniejsza niż humanistyczna. A co gorsza trudniejsz niż na próbnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolumb Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chello.pl 06.05.04, 13:30 jebane testy były super trudne:(( pytania z kosmosu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chess Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:32 Z tego co ja tu widze to same kujony tu są dla mnie było cholernie trudne. Moje psiapsióły teżtak twierdzą więc ja już nie wiem... Jak na mój gust humanistyczny był o niebo łatwiejszy. ale jakoś przeżyłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chess Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:35 A ijeszcze coś może darade by było zrobić jeszcze jeden egzamin tylko ciupke łatwiejszy :o) Nie no żart to był takiego stresu nie chce jeszcze raz przeżywać. ale wiadomośc dla kuratorium MNIEJ MATEMATYKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milady_almea Zaplace za testy;) 06.05.04, 13:35 hehe,i co? pewnie tym najbardziej zdesperowanym najlepiej poszlo? no i przeciez tyle osób mialo już odpowiedzi,taaak,jasne,mamusia im zalatwila...smiac mi sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda basen IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 13:40 a co z tym basenem????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter A co z tym procesem endotermicznym IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 06.05.04, 13:32 A co z tym procesem endotermicznym???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Ludziska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 06.05.04, 13:33 Co trzeba było napisac przy procesie egzotermicznym (chyba) i przy brzozie i hubie drzewnej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sasetkaj Re: Ludziska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.04, 13:36 ja miałam pasożtyta i z wapnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturdol Egzamin matematyczno-przyrodniczy IP: *.it / 62.233.189.* 06.05.04, 13:33 Czy ja wiem, nie było tak źle i wszyscy powinni to przyznać. W tamtym roku mieli gorsze rzeczy. Myślę że ten dzisiejszy to była nagroda za ten wczorajszy - choć nie łatwy to też nie taki trudny. Ja tam jestem dobrej myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:33 Był bardzo prosty..w przeciwienstwie do części humanistycznej nie było żadnych dwuznacznych poleceń ani pytań. Mi poszło świetnie, według mich obliczeń powinnam mieć ok 48pkt...ale zobaczymy jak policza sobie egzaminatorzy :D mam nadzieje, że kolejnym rocznikom będzie dane dostąpić rozwiazywania na egzaminie gimnazjalnym tak łatwych zadań..:D trzymajcie sie wszyscy Trzecioklasiści :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaasia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.05.04, 13:33 hejka a jak macie odp w pytaniu : Zadanie 3. (0-1) Wykres przedstawia zale?no?? mocy mi??ni rowerzysty od czasu jazdy na wybranym odcinku trasy. Ile razy moc mi??ni rowerzysty w chwili rozpocz?cia pomiaru jest wi?ksza od mocy jego mi??ni w chwili 10 s? A. 2 B. 1,25 C. 0,8 D. 0,5 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaasia Pytanko IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.05.04, 13:36 hejka a jak macie odp w pytaniu : Zadanie 3. (0-1) Wykres przedstawia zale?no?? mocy mi??ni rowerzysty od czasu jazdy na wybranym odcinku trasy. Ile razy moc mi??ni rowerzysty w chwili rozpocz?cia pomiaru jest wi?ksza od mocy jego mi??ni w chwili 10 s? A. 2 B. 1,25 C. 0,8 D. 0,5 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudiblaster Re: Pytanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:44 100 : 80 = 1,25 chyba nie takie trudne cio nie??? :) trzymcie sie mocno..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetobi Re: Pytanko IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.05.04, 13:51 Ja napisałem, że 0,8 bo pomnozylem 8/10*100 i mi wyszlo 80 :P innymi sposobami niechcialo mi isc wiec pozostalem przy tym :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekar Re: Pytanko IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 06.05.04, 14:26 na 100% 1,25 wystarczy podzielic 100 przez 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.miechow.com / *.miechow.com 06.05.04, 13:34 cześć Wammm uwazam ze ten test był prosty..szczególnie w porównaniu z humanistycznym..wydaje mi sie ze napisalam go dobrze.no moze jedno pytanie to o wybrzeżach bylo głupie..a tatko to lajcikowo:D:D<pozdrowionka> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onakrak Ludzie ile miało wyjsc z tym zadaniu z rzeką? IP: 80.48.244.* 06.05.04, 13:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NANA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.netlan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:36 jEŚLI UWAŻACIE ŻE BYŁO PROSTE TO MOŻE PODZIELICIE SIĘ ZE MNĄ WASZYMI ODPOWIEDZIAMI (Z TESTU ZAMIESZCZONEGO NA TEJ STRONIE) Z GÓRY DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 13:34 Było super!!! I super łatwo!!! Bałem się bardziej niż humanistycznego, a był łatwiejszy!!! Szansa na więcej niż 45pkt. z mat-przyr!!! :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.devs.futuro.pl 06.05.04, 13:34 AAAAAAAAA!!!!!!! kiedy będa odpowiedzi?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Disaster Konik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:36 Co odpowiedzieliście w pytaniu o koniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Konik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:39 Ja tez 12,6 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundre ludzie Re: Konik IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:39 1,3 to wyszło w koniu matoły!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Konik IP: *.pl / *.enterpol.pl 06.05.04, 13:41 hmm a mi wyszło 1,256 czyli w zaokragleniu 1,3 (trzeba było zaokraglić do 0,1 km) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chickengirl@op.pl PYTANKO!!!! co z tym procesem endotermicznym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Disaster Re: Konik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:39 Ja też i to jest qrwa ŹLE!!!!!!! ma być 1,3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -==-)>MaDziA<(-==- matematyczno-przyrodniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:34 Ten test był dosyc prosty. Na bank był łatwiejszy od polskigo. Wystrczyło troche głową poruszac i jush sie miało odpowiedź. Próbny był trudniejszy. Ale to chyba dobrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tO JA cHESSS Re: LUDZISKA SŁUCHAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:40 A wy ciągle to było łatwe... Weście przeciez humanistyczny to pestka winogrona w porównaniu z tym orzechem matematyczno-przyrodniczym. Odpowiedz Link Zgłoś