Gość: zobia Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w końcu? IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:37 Co z tymi płetwami piszcie to może ustalimy to do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k 06.05.04, 19:38 Gość portalu: zobia napisał(a): > Co z tymi płetwami piszcie to może ustalimy to do końca. to nie płetwy sprawdzałem to tylko skrzela w płuca i ogonek Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k 06.05.04, 19:38 a czy to było prażenie i fiord? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia prażenie i wybrzeże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:40 no ja tak napishalam ale nieiwem czy to jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
krezeczka Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k 06.05.04, 19:41 Fiord owszem. Pierwsze skojarzenie- Norwegia i fiordy! Ale co do prażenia- nie mam pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:38 brak kończyn - mniejsze opory wody płetwy - ułatwiają szybsze pływanie opływowy ksztąłt oddychanie bez telnowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisys z rumii:) Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:42 z ta kijanką to chodziło o to czym sie rużni a nie jakie funkcje te rużnice pelnią wedlug mnie dobra odp jest:A ogon B skrzela zewnętrzne ja tak mam:) a zreszta za 8 min sie okaze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k 06.05.04, 19:45 Rumia wita !! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar_S Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k IP: *.finemedia.pl 06.05.04, 19:43 Z jakimi płetwami?? KIJANKA NIE MA PŁETW! TO są skrzela!!! A poza tym kijanka oddycha tlenowo (tlenw rozp. w wodzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.05.04, 19:48 oddychanie beztlenowe u kijanki wymiata :)))))))))) I wy ćwoki chcecie iść do liceum :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KwIaTuSeK Rozłożyłam się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:40 Ta część egzaminu była moim zdanie bardzo prosta... niestety. Zawsze przy prostych zadaniach się rozkładam, zawsze gdzieś coś pomyle lub zaczynam niepotrzebnie kombinować... No i wykombinowałam i na tym egzaminie, za najważniejsze zadania bede mieć 0 pkt... A takie miałam ambicje... cały dzień płaczę i nie moge uwierzyć, że dopuściłam do tego by rozłożyć się... Jestem niezadowolona z siebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mya_k Re: Rozłożyłam się... IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 19:43 jestem w tej samej sytuacji,chcialam napisac poprawna odpowiedz ale mysle i mysle ,no i wymyslilam ale zla:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jungi co do prazenia itp. IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 19:43 slyszalem ze "prazenie" jest dobrze ... ale co do tego wybrzesza niewiem zoabczymy za 15 min ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: Rozłożyłam się... 06.05.04, 19:43 nie przejmuj sie ja też się rozłożyłem i będę miał jakieś 40pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcfgrsdfg Re: Rozłożyłam się... IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 19:46 No ja dokładnie tak samo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niEcierpliWosc ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:41 Kiedy odp do mat-przyrod?!..bo jUz mam kOcioŁ w gŁoWie a DłuZej nie WytrzymAm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:42 prawdo powodbnie za 18 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesse James Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.60.* 06.05.04, 19:41 Huj w dupe egzaminom gimnazjalnym!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 19:42 moim zdaniem test matematyczno-przyrodniczy był 10000 razy łatwiejszy od humanistycznego .. test humanistyczny był masakryczny :( ... Odpowiedz Link Zgłoś
krezeczka Mat kontra hum 06.05.04, 19:43 Był łatwiejszy matematyczny i się okropnie dziwię. Powinien być łatwiejszy, a pytania wydają mi się nieprecyzyjne. W mat. nie trzeba było zgadywać co autor miał na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:45 no oczywiscie ze tak aaa tu wszycy gadaja jaki to matematyczny byl trudny i humanistyczny latwy ;] .......to ja marta mowilam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik ;] Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 06.05.04, 19:42 ma ktos 50 pkt? nie laureat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flatron Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:43 Uważam, że część matemetyczno-przyrodnicza była odrobinkę prostsza od humanistycznej, a zdecydowanie ścisły był prostszy od próbnego, który w mojej szkole odbył się w listopadzie 2003. Oba egzaminy jednak były jednak trudne!:(: (:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek z fabryki ... Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:43 Egzamin był głupszy niż but z lewej nogi - nara flety - krety . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mońcia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 06.05.04, 19:44 Ja osobiście jestem załamana!!! mam wrażenie że wszystko mam źle!!! ;( ale chcialabym zeby to bylo tylko wrażenie... moim zdaniem w tym roku byly trudne! a w zeszlym byly banalne!!! ale poczekamy na wyniki i wtedy zobaczymy co to bedzie... najwazniejsze w tej chwili dla mnie jest to zebym sie dostala do tej szkoly do ktorej bardzo bardzo chce isc. Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 19:46 Gość portalu: Mońcia napisał(a): > Ja osobiście jestem załamana!!! mam wrażenie że wszystko mam źle!!! ;( ale > chcialabym zeby to bylo tylko wrażenie... moim zdaniem w tym roku byly trudne! > a w zeszlym byly banalne!!! ale poczekamy na wyniki i wtedy zobaczymy co to > bedzie... najwazniejsze w tej chwili dla mnie jest to zebym sie dostala do tej > szkoly do ktorej bardzo bardzo chce isc. do jakiej chcesz iść? i ile pkt potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepas Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 06.05.04, 19:46 a poprawne odpowiedzi to mialy byc disiaj w portalu ale kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominique Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 06.05.04, 19:58 W ogóle nie rozumiem na co Wy wszyscy narzekacie ??! Przecież to wcale nie było trudne!! Jeżeli oczywiście wasi nauczyciele mieli troche oleju w glowie i powtórzyli z wami przed egzaminami... Zadanie z fizyki?? Podano wam kawę na ławę - napisali wam wzór... to takie trudne podstawić do niego cyfry??! Albo geografia - nie umiecie odejmować 54 - 49 i pomnożyć wynik przez 111 ?? Chemia ==> taka prosta reakcja w której slowa trzeba było zastąpić "literkami i cyferkami"? A może trudna była matematyka - obliczenie ilu jest chlopców w 32 osobowej grupie i ile stopni to 20% z 360* ?? hahaha - albo moja cała szkoła jest nienormalna, bo wszyscy z którymi gadałam mówili że zadania były łatwiutkie, albo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka pytan kilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:48 hey ludki, nie będzie zle, mam nadzieje:) nie mam pojecia jakie to miało byc wybrzeże.wiecie? aa czy z tą szerokoscia geograficzną to było ok 648? jak wasze przypuszczenia co do ogólnej liczby pkt? licze na coś koło 40 pkt+human jakies 43, bedzie dobrze :)oby :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finito!!!!!!!!!!!! Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 19:49 nie przejmujcie sie,.ptrzeciez to nie ko niec swiata. ja tylko sie zastanawiam, czy przy tej kijance podluzny ksztalt ciala to znaczy to samo co oplywowy???????????? uznaja mi to????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larsikowa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:52 moim zdaniem tescik matmatyczno -przyrodniczy byl latwiutki :)) i chociaz jestem humanistka to uwazam, ze humanistyczny byl trudniejszy, a napewno juz trudniejszy od tego zeszlorocznego :))) ogolem mam mieszane uczucia, ale mysle ze dobrze napisalam :))) przynajmniej juz po stresie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.dialup.telenergo.pl 06.05.04, 19:45 lipa! gorzej niz na próbie. za dużo biologii, po co chemia i fizyka? wolę matmę. humanistyczny byl łatwiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panterka Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:45 czy wy też odczuwacie większy stres niż przy sprawdzaniu wyników z humanistycznego? Ale mimo wszystko cieszycie się, że już za chwilę się okaże???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:47 heh jush nie moge sie doczekac wyników ale bardzo sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:47 ja tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż 06.05.04, 19:48 dobra dawac mitu jush kurwa wyniki bo zaczynam sie niecierpliwic "(i tak bede mial kurwa 79pkt razem :d Odpowiedz Link Zgłoś
milady_almea Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż 06.05.04, 19:48 ja tesh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 06.05.04, 19:48 Gdzie te wyniki!! ..boje sie!!///uważam ,że nie napisałem dobze..i sie denerwuje :///// :(((!!! dajcie odp !! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż 06.05.04, 19:48 SĄ WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na stronie www.edukacja.mon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepas Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 06.05.04, 19:52 ERROR: DNS reports that 'www.edukacja.mon.pl' is an unknown host. Please make sure the host name is correct, and try again. no i co Janek???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maiu Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.kalisz.mm.pl 06.05.04, 19:49 ja nie moge sie doczekac odpowiedzi i sprawdzic czy nadrobie straty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arven Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 19:51 siemka!!!!! Ja już mam nerwy w strzępach, a za chwilę będzie jasne, składać do LO, czy do Zety ;) Nieee, żartuje. matma była łatwiejsza, więc mam nadzieję, że więcej pkt będę mieć. No, to chwila prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:49 kiedy będą odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 19:51 Gość portalu: k napisał(a): > kiedy będą odpowiedzi? Już są na www.edukacja.mon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl 06.05.04, 19:52 nie ma takiej strony kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
milady_almea Re: JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl 06.05.04, 19:53 qrde mi tez nie chce znalezc fack!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia Re: JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:54 mi tesh nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:57 zaraz beda na tej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:54 nie ma takiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia ...:::...:::Tak zupełnie obiektywnie..:::...:::.. IP: *.3.espol.com.pl 06.05.04, 19:51 Właściwie moim największym problemem teraz to jest to, ze nie wiem co myśleć o tych testach. nie potrafię ocenić czy był on dla mnie prosty czy trudny. Tak jest z hum. i mat. A moim zdaniem to najgorsze co może być. Nie wiem, po prostu nie wiem jak mi poszło... Oba egzaminy wydaja mi się "nijakie". A wy jakie macie odczucia- tak zupewnie obiektywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: ...:::...:::Tak zupełnie obiektywnie..:::...: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:54 ja nie wiem jak będzie z pytaniami otwartymi z humanistycznego, ale z matmy to mnie więcej wiem jak mi poszło. Moim zdaniem to jak ktop ocenia test zależy od tego co w szkole przerabiał, jaki program. Moja koleżanka miała na biologii o tych glnach i wodzie, a ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia Re: ...:::...:::Tak zupełnie obiektywnie..:::...: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:55 ja tesh o tym nie mialam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majjka1@op.pl Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:52 Matematyczny byl trudny pytania beznadziejne a w ogole to sama matma i fiza juz gorszego nie mogli ulozyc.,....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Hm........... IP: *.njp.gliwice.pl 06.05.04, 20:02 słuchajcie wszyscy narzekają że trudne i czy gorszych nie mogli ułożyć (no może nie wszyscy)... gdyby ułożyli prostsze to każdy napisałby lepiej.... i jeżeli teraz bedzie np. trzeba 80 punktów żeby się dostać do danego liceum to wtedy by było 90.... każdy miał równe szanse (przynajmniej więkzośc) i każdy pisał ten sam test... jeżeli był trudny no to zamiast średniej 36 bedzie średnia 30.... co za problem... a ludziskom którzy piszą że banalny życzę żeby się wyłożyli na banałach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:52 Humanistyczny był trudniejszy i to o wiele wiele razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta ze strzelec 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:53 masakra co to wogule za pytania były ?najgorzej z matma:( o matko boska masakra i jeszzcze raz masakra:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia Re: 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:54 mash racje probne w porównqniu do tego to był banał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moze Re: 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:56 moze razem ze 2 pkt. będą:] za wszysstko hum+matma:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.pestar.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:56 hehehe dla mnie były łatwe, z resztą, czeba było się uczyć a nie w szkołe kamieniami rzucać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia u mnie jush 20 a wyników nie ma:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolutnie obcy u mnie jush 20 a wyników nie ma:( IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 20:03 No, gdzie te wyniki??? szybciej prosimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:57 to wszytko zalezy ..........bo ja pisala w pomorkim( oke w Gdansku) i z matmy byl naprawde trudny ( dlatego ten mi sie wydaje latwy) a polski bardzo latwy - olipada i takei tam :D ( dlatgo human ocaniam jako trudny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:05 Ja również pisałam próbny w pomorskim i uważam, że obie części prawdziwego egzaminu były łatwiejsze. Ten test o olimpiadzie wydawał mi się okropny a pytania były o wiele bardziej niekonkretne niż wczoraj. Takie są moje odczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.244.131.101.mielec131.ptc.pl 06.05.04, 19:55 Ale banalny był ten egzamin z matmy.Bałem się że dadzą trudne zadania z fizy a były banalne. Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 19:56 Gość portalu: ja napisał(a): > Ale banalny był ten egzamin z matmy.Bałem się że dadzą trudne zadania z fizy a > były banalne. To jak jest z tym pędem cwaniaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.ust.tke.pl 06.05.04, 20:00 Jednym podpasowały te testy drugim natomiast nie ( w tym mi :/ eh...) A i jeszcze cos , nie nawidze jak sie ktos przechwala .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arecki - WaWa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:57 buahaha dla kogo banalny dla tego banalny, mnie na przyklad zmasakrowal ten test doszczetnie, dobrze ze humanistyczny byl wmiare prosty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuksik Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:58 Według mnie był o wiele prostszy od humana.Kilka pytań na poziomie podstawówki ale było i trochę trudniejszych poleceń.Krótko mówiąc nie był taki trudny.Myślałem że będzie o wiele trudniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:00 Kiedy będą odpowiedzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA NO KIEDY TE ODPOWIEDZI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:01 AAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skjb Re: NO KIEDY TE ODPOWIEDZI ?? IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 06.05.04, 20:03 No właśnie kiedy odp. miały być o 20!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effelinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:00 no sorry bardzo, mat-przy bylo banalne!! najlepsze bylo polecenie gdzie 3ba bylo reakcje h2o z co2 napisac... nad tym z 15 minut myslalam wyczuwajac jakis haczyk:P ehh... ale jak poszlo okaze sie za kilka tygodni:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.ust.tke.pl 06.05.04, 20:02 Jedyne co bylo banalne to test Humanistyczny.. bo matematyczno przyrodniczy ( jak dla mnie)jest był masakrą jak toś to pięknie ujął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesse James Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.60.* 06.05.04, 20:00 Huj w dupę egzaminom gimnazjalnym!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia ??wyniki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:02 gdzie te wyniki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Jakie liceum- Bydgoszcz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:03 do bydgoszczan pytanie w temacie. a co do wegielka to za co tam mozna było dostac 2 pkt?? z tą jedną reakcje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jakie liceum- Bydgoszcz? IP: 195.149.86.* 06.05.04, 20:12 ja się wybieram do IV bądź III LO, aczkolwiek po humanie nie wiem co będzie. liczę, że mat-przyr nadrobiłam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBEK Kto wybiera się do V LO w KRAKOWIE ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.04, 20:03 Jak w temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Kto wybiera się do V LO w KRAKOWIE ? IP: *.compower.pl 06.05.04, 20:06 kurwa do tej szkoly sie nie da dostac .. sami olimpijczycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: Kto wybiera się do V LO w KRAKOWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:07 Ja... chyba... nie jestem pewna. jeszcze do ILO skladam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBEK ILE BĘDZIECIE MIELI ŁĄCZNIE PUNKTÓW? IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.04, 20:14 JAK W TEMACIE! Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: ILE BĘDZIECIE MIELI ŁĄCZNIE PUNKTÓW? 06.05.04, 20:16 ok.80pkt jak bedzie 79 => zajebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:02 uważam że test był łatwiejszy niż próbny ale zdażaly sie pytania na które by pewnie nie odpowiedziala wiekszosc nauczycieli :] Na przykład pytanie z chemi o jakis tam tworzywie do wyrabiania plastikowych butelek. Ja nawet nie wiedzialam o co oni mnie pytaja.Albo to z ta woda w basenie i jeszcze pare innych.poprostu beznadzieja noo.A ja sie juz nastawilam na 100 pkt ;((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajniak Re: Kiedy odpowiedzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:02 kiedy beda odpowiedzi do testow matematyczno przyrodniczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaja Re: Kiedy odpowiedzi? IP: *.master.pl / *.master.pl 06.05.04, 20:03 odpowiedzi beda 6 po 20 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Kiedy odpowiedzi? IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.05.04, 20:04 powinny wlasnie juz byc :C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 06.05.04, 20:03 Kurde co za pojebańcy te testy wymyślają niech sami zrobią przeciez tego wszystkiego nie da sie zrobić,ani sprawdzić wiedzy w 35 pytaniach.Stuknijcie w sie nieraz w ten pusty łeb.....POZDRAWIAM.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Co z odpowiedziami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:03 Co z odpowiedziami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Co z odpowiedziami??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:05 ?????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Odpowiedzi będą pózno bo.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:05 ...bo państwo z komisji edukacyjnej się teraz męcza nad pytaniami i próbują go poprawnie rozwiązac. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: Odpowiedzi będą pózno bo.... IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 20:07 oni maja je jush dafno rozwiazane!! Qrde a na stronie mialy byc o 20!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek jeszcze raz Re: Co z odpowiedziami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:05 Moze byly za trudne pytania...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Co z odpowiedziami? IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 06.05.04, 20:07 kurcze wkurza mnie ze pisza na pocztaku ze o 20 a potem w h*** wala !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maarta Re: To nie fair!!!! IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 06.05.04, 20:08 My mieliśmy na te pytania 2 godziny , a oni siedza nad tym juz poł dnia!!!!!! dawac te wyniki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maarta Re: To nie fair!!!!!! IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 06.05.04, 20:10 My mieliśmy na te pytania 2 godziny , a oni siedza nad tym juz poł dnia!!!!!! dawac te wyniki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mARYCHA Re: Co z odpowiedziami? IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 06.05.04, 20:05 JA TEŻ CZEKAM CAŁY CZAS NA ODPOWIEDZIII Odpowiedz Link Zgłoś
cymi Re: Co z odpowiedziami? 06.05.04, 20:08 Fuck!!....nie dotrzymuje słowa nasz gazeta!! Odpowiedz Link Zgłoś