Dodaj do ulubionych

Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu testów

• Gość: zobia Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w końcu? IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:37
      Co z tymi płetwami piszcie to może ustalimy to do końca.
      • janek2004 Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k 06.05.04, 19:38
        Gość portalu: zobia napisał(a):

> Co z tymi płetwami piszcie to może ustalimy to do końca.
        to nie płetwy sprawdzałem to tylko skrzela w płuca i ogonek
      • janek2004 Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k 06.05.04, 19:38
        a czy to było prażenie i fiord?
        • Gość: kowalcia prażenie i wybrzeże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:40
          no ja tak napishalam ale nieiwem czy to jest dobrze
        • krezeczka Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k 06.05.04, 19:41
          Fiord owszem. Pierwsze skojarzenie- Norwegia i fiordy! Ale co do prażenia- nie
          mam pojęcia...
      • Gość: kowalcia Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:38
        brak kończyn - mniejsze opory wody
        płetwy - ułatwiają szybsze pływanie
        opływowy ksztąłt
        oddychanie bez telnowe
        • Gość: aisys z rumii:) Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:42
          z ta kijanką to chodziło o to czym sie rużni a nie jakie funkcje te rużnice
          pelnią wedlug mnie dobra odp jest:A ogon B skrzela zewnętrzne ja tak mam:) a
          zreszta za 8 min sie okaze:)))
          • hokit Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k 06.05.04, 19:45
            Rumia wita !! pzdr
        • Gość: Mar_S Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k IP: *.finemedia.pl 06.05.04, 19:43
          Z jakimi płetwami?? KIJANKA NIE MA PŁETW! TO są skrzela!!! A poza tym kijanka
          oddycha tlenowo (tlenw rozp. w wodzie).
          • Gość: Qbuś Re: Co do kijanki to jak jest z tymi płetwami w k IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.05.04, 19:48
            oddychanie beztlenowe u kijanki wymiata :))))))))))
            I wy ćwoki chcecie iść do liceum :DDDDD
    • Gość: KwIaTuSeK Rozłożyłam się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:40
      Ta część egzaminu była moim zdanie bardzo prosta... niestety. Zawsze przy
      prostych zadaniach się rozkładam, zawsze gdzieś coś pomyle lub zaczynam
      niepotrzebnie kombinować... No i wykombinowałam i na tym egzaminie, za
      najważniejsze zadania bede mieć 0 pkt... A takie miałam ambicje... cały dzień
      płaczę i nie moge uwierzyć, że dopuściłam do tego by rozłożyć się... Jestem
      niezadowolona z siebie :(
      • Gość: mya_k Re: Rozłożyłam się... IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 19:43
        jestem w tej samej sytuacji,chcialam napisac poprawna odpowiedz ale mysle i
        mysle ,no i wymyslilam ale zla:(
      • Gość: Jungi co do prazenia itp. IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 19:43
        slyszalem ze "prazenie" jest dobrze ... ale co do tego wybrzesza niewiem
        zoabczymy za 15 min ;/
      • janek2004 Re: Rozłożyłam się... 06.05.04, 19:43
        nie przejmuj sie ja też się rozłożyłem i będę miał jakieś 40pkt
        • Gość: xcfgrsdfg Re: Rozłożyłam się... IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 19:46
          No ja dokładnie tak samo :/
    • Gość: niEcierpliWosc ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:41
      Kiedy odp do mat-przyrod?!..bo jUz mam kOcioŁ w gŁoWie a DłuZej nie WytrzymAm!
      • Gość: kowalcia Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:42
        prawdo powodbnie za 18 min
    • Gość: Jesse James Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.60.* 06.05.04, 19:41
      Huj w dupe egzaminom gimnazjalnym!!!!!
    • Gość: primi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 19:42
      moim zdaniem test matematyczno-przyrodniczy był 10000 razy łatwiejszy od humanistycznego .. test humanistyczny był masakryczny :( ...
      • krezeczka Mat kontra hum 06.05.04, 19:43
        Był łatwiejszy matematyczny i się okropnie dziwię. Powinien być łatwiejszy, a
        pytania wydają mi się nieprecyzyjne. W mat. nie trzeba było zgadywać co autor
        miał na myśli
      • Gość: marta Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:45
        no oczywiscie ze tak aaa tu wszycy gadaja jaki to matematyczny byl trudny i
        humanistyczny latwy ;] .......to ja marta mowilam :P
    • Gość: kazik ;] Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 06.05.04, 19:42
      ma ktos 50 pkt? nie laureat?
    • Gość: flatron Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:43
      Uważam, że część matemetyczno-przyrodnicza była odrobinkę prostsza od
      humanistycznej, a zdecydowanie ścisły był prostszy od próbnego, który w mojej
      szkole odbył się w listopadzie 2003. Oba egzaminy jednak były jednak trudne!:(:
      (:( pozdrawiam
    • Gość: Edek z fabryki ... Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:43
      Egzamin był głupszy niż but z lewej nogi - nara flety - krety .
    • Gość: Mońcia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 06.05.04, 19:44
      Ja osobiście jestem załamana!!! mam wrażenie że wszystko mam źle!!! ;( ale
      chcialabym zeby to bylo tylko wrażenie... moim zdaniem w tym roku byly trudne!
      a w zeszlym byly banalne!!! ale poczekamy na wyniki i wtedy zobaczymy co to
      bedzie... najwazniejsze w tej chwili dla mnie jest to zebym sie dostala do tej
      szkoly do ktorej bardzo bardzo chce isc.
      • janek2004 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 19:46
        Gość portalu: Mońcia napisał(a):

> Ja osobiście jestem załamana!!! mam wrażenie że wszystko mam źle!!! ;( ale
        > chcialabym zeby to bylo tylko wrażenie... moim zdaniem w tym roku byly
        trudne!
        > a w zeszlym byly banalne!!! ale poczekamy na wyniki i wtedy zobaczymy co to
        > bedzie... najwazniejsze w tej chwili dla mnie jest to zebym sie dostala do
        tej
        > szkoly do ktorej bardzo bardzo chce isc.
        do jakiej chcesz iść?
        i ile pkt potrzeba?
      • Gość: Lepas Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 06.05.04, 19:46
        a poprawne odpowiedzi to mialy byc disiaj w portalu ale kiedy?
        • Gość: dominique Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.elknet.pl / 213.76.169.* 06.05.04, 19:58
          W ogóle nie rozumiem na co Wy wszyscy narzekacie ??! Przecież to wcale nie było
          trudne!! Jeżeli oczywiście wasi nauczyciele mieli troche oleju w glowie i
          powtórzyli z wami przed egzaminami... Zadanie z fizyki?? Podano wam kawę na
          ławę - napisali wam wzór... to takie trudne podstawić do niego cyfry??! Albo
          geografia - nie umiecie odejmować 54 - 49 i pomnożyć wynik przez 111 ?? Chemia
          ==> taka prosta reakcja w której slowa trzeba było zastąpić "literkami i
          cyferkami"? A może trudna była matematyka - obliczenie ilu jest chlopców w 32
          osobowej grupie i ile stopni to 20% z 360* ?? hahaha - albo moja cała szkoła
          jest nienormalna, bo wszyscy z którymi gadałam mówili że zadania były
          łatwiutkie, albo...
      • Gość: Kaśka pytan kilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:48
        hey ludki, nie będzie zle, mam nadzieje:)

nie mam pojecia jakie to miało byc wybrzeże.wiecie? aa czy z tą szerokoscia
        geograficzną to było ok 648? jak wasze przypuszczenia co do ogólnej liczby
        pkt? licze na coś koło 40 pkt+human jakies 43, bedzie dobrze :)oby :P
      • Gość: finito!!!!!!!!!!!! Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 19:49
        nie przejmujcie sie,.ptrzeciez to nie ko niec swiata.
        ja tylko sie zastanawiam,
        czy przy tej kijance podluzny ksztalt ciala
        to znaczy to samo co oplywowy????????????
        uznaja mi to?????????????
      • Gość: Larsikowa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:52
        moim zdaniem tescik matmatyczno -przyrodniczy byl latwiutki :)) i chociaz
        jestem humanistka to uwazam, ze humanistyczny byl trudniejszy, a napewno juz
        trudniejszy od tego zeszlorocznego :))) ogolem mam mieszane uczucia, ale mysle
        ze dobrze napisalam :))) przynajmniej juz po stresie :))
    • Gość: kruszynka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.dialup.telenergo.pl 06.05.04, 19:45
      lipa! gorzej niz na próbie. za dużo biologii, po co chemia i fizyka? wolę
      matmę. humanistyczny byl łatwiejszy.
    • Gość: Panterka Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:45
      czy wy też odczuwacie większy stres niż przy sprawdzaniu wyników z
      humanistycznego? Ale mimo wszystko cieszycie się, że już za chwilę się okaże????
      • Gość: kowalcia Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:47
        heh jush nie moge sie doczekac wyników ale bardzo sie boje
      • Gość: Buniaczek Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:47
        ja tak :)
        • hokit Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż 06.05.04, 19:48
          dobra dawac mitu jush kurwa wyniki bo zaczynam sie niecierpliwic "(i tak bede
          mial kurwa 79pkt razem :d
        • milady_almea Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż 06.05.04, 19:48
          ja tesh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Jaa Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 06.05.04, 19:48
          Gdzie te wyniki!! ..boje sie!!///uważam ,że nie napisałem dobze..i sie
          denerwuje :///// :(((!!! dajcie odp !! :/
      • janek2004 Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż 06.05.04, 19:48

WYNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Na stronie www.edukacja.mon.pl
        • Gość: Lepas Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 06.05.04, 19:52
          ERROR: DNS reports that 'www.edukacja.mon.pl' is an unknown host. Please make sure the host
          name is correct, and try again.

no i co Janek????
      • Gość: Maiu Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.kalisz.mm.pl 06.05.04, 19:49
        ja nie moge sie doczekac odpowiedzi i sprawdzic czy nadrobie straty :)
        • Gość: Arven Re: Czy wy też odczuwacie większy stres niż IP: *.visp.energis.pl 06.05.04, 19:51
          siemka!!!!!

Ja już mam nerwy w strzępach, a za chwilę będzie jasne, składać do LO, czy do
          Zety ;) Nieee, żartuje. matma była łatwiejsza, więc mam nadzieję, że więcej pkt
          będę mieć. No, to chwila prawdy
    • Gość: k Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:49
      kiedy będą odpowiedzi?
      • janek2004 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 19:51
        Gość portalu: k napisał(a):

> kiedy będą odpowiedzi?
        Już są na www.edukacja.mon.pl
      • Gość: kowlacia wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:51
        za 9 min
      • janek2004 JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl 06.05.04, 19:52
        • hokit Re: JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl 06.05.04, 19:52
          nie ma takiej strony kurwa
          • milady_almea Re: JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl 06.05.04, 19:53
            qrde mi tez nie chce znalezc fack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: kowalcia Re: JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:54
              mi tesh nie
              • Gość: Buniaczek Re: JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:57
                zaraz beda na tej stronie
        • Gość: Buniaczek Re: JUŻ SĄ ODP NA www.edukacja.mon.pl IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:54
          nie ma takiej strony
    • Gość: Małgosia ...:::...:::Tak zupełnie obiektywnie..:::...:::.. IP: *.3.espol.com.pl 06.05.04, 19:51
      Właściwie moim największym problemem teraz to jest to, ze nie wiem co myśleć o
      tych testach. nie potrafię ocenić czy był on dla mnie prosty czy trudny. Tak
      jest z hum. i mat. A moim zdaniem to najgorsze co może być. Nie wiem, po prostu
      nie wiem jak mi poszło... Oba egzaminy wydaja mi się "nijakie". A wy jakie
      macie odczucia- tak zupewnie obiektywnie?
      • Gość: milka Re: ...:::...:::Tak zupełnie obiektywnie..:::...: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:54
        ja nie wiem jak będzie z pytaniami otwartymi z humanistycznego, ale z matmy to
        mnie więcej wiem jak mi poszło. Moim zdaniem to jak ktop ocenia test zależy od
        tego co w szkole przerabiał, jaki program. Moja koleżanka miała na biologii o
        tych glnach i wodzie, a ja nie
        • Gość: kowalcia Re: ...:::...:::Tak zupełnie obiektywnie..:::...: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:55
          ja tesh o tym nie mialam:(
    • Gość: majjka1@op.pl Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:52
      Matematyczny byl trudny pytania beznadziejne a w ogole to sama matma i fiza juz
      gorszego nie mogli ulozyc.,.......
      • Gość: Liwia Hm........... IP: *.njp.gliwice.pl 06.05.04, 20:02
        słuchajcie wszyscy narzekają że trudne i czy gorszych nie mogli ułożyć (no może
        nie wszyscy)... gdyby ułożyli prostsze to każdy napisałby lepiej.... i jeżeli
        teraz bedzie np. trzeba 80 punktów żeby się dostać do danego liceum to wtedy by
        było 90.... każdy miał równe szanse (przynajmniej więkzośc) i każdy pisał ten
        sam test... jeżeli był trudny no to zamiast średniej 36 bedzie średnia 30....
        co za problem... a ludziskom którzy piszą że banalny życzę żeby się wyłożyli na
        banałach.....
    • Gość: Kamilek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:52
      Humanistyczny był trudniejszy i to o wiele wiele razy
    • Gość: marta ze strzelec 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:53
      masakra co to wogule za pytania były ?najgorzej z matma:( o matko boska masakra
      i jeszzcze raz masakra:P
      • Gość: kowalcia Re: 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:54
        mash racje probne w porównqniu do tego to był banał
        • milady_almea 3 2 1 0 jush?????????? 06.05.04, 19:56
        • Gość: moze Re: 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:56
          moze razem ze 2 pkt. będą:] za wszysstko hum+matma:]
      • Gość: Alfons Re: 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.pestar.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:56
        hehehe dla mnie były łatwe, z resztą, czeba było się uczyć a nie w szkołe
        kamieniami rzucać!!
        • Gość: kowalcia u mnie jush 20 a wyników nie ma:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:00
          • Gość: absolutnie obcy u mnie jush 20 a wyników nie ma:( IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 20:03
            No, gdzie te wyniki??? szybciej prosimy!!!
      • Gość: marta Re: 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:57
        to wszytko zalezy ..........bo ja pisala w pomorkim( oke w Gdansku) i z matmy
        byl naprawde trudny ( dlatego ten mi sie wydaje latwy) a polski bardzo latwy -
        olipada i takei tam :D ( dlatgo human ocaniam jako trudny)
        • Gość: Ma Re: 100% gorsze niż próbne:(:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:05
          Ja również pisałam próbny w pomorskim i uważam, że obie części prawdziwego
          egzaminu były łatwiejsze. Ten test o olimpiadzie wydawał mi się okropny a
          pytania były o wiele bardziej niekonkretne niż wczoraj. Takie są moje
          odczucia...
    • Gość: ja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.244.131.101.mielec131.ptc.pl 06.05.04, 19:55
      Ale banalny był ten egzamin z matmy.Bałem się że dadzą trudne zadania z fizy a
      były banalne.
      • janek2004 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 19:56
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Ale banalny był ten egzamin z matmy.Bałem się że dadzą trudne zadania z fizy
        a
        > były banalne.
        To jak jest z tym pędem cwaniaku?
        • Gość: Ktos Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.ust.tke.pl 06.05.04, 20:00
          Jednym podpasowały te testy drugim natomiast nie ( w tym mi :/ eh...) A i
          jeszcze cos , nie nawidze jak sie ktos przechwala ..
      • Gość: Arecki - WaWa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:57
        buahaha dla kogo banalny dla tego banalny, mnie na przyklad zmasakrowal ten
        test doszczetnie, dobrze ze humanistyczny byl wmiare prosty :)
    • Gość: Fuksik Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:58
      Według mnie był o wiele prostszy od humana.Kilka pytań na poziomie podstawówki
      ale było i trochę trudniejszych poleceń.Krótko mówiąc nie był taki
      trudny.Myślałem że będzie o wiele trudniejszy.
    • Gość: Magdzia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:00
      Kiedy będą odpowiedzi????
      • Gość: AAA NO KIEDY TE ODPOWIEDZI ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:01
        AAAA
        • Gość: skjb Re: NO KIEDY TE ODPOWIEDZI ?? IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 06.05.04, 20:03
          No właśnie kiedy odp. miały być o 20!!!!!!
    • Gość: effelinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:00
      no sorry bardzo, mat-przy bylo banalne!! najlepsze bylo polecenie gdzie 3ba
      bylo reakcje h2o z co2 napisac... nad tym z 15 minut myslalam wyczuwajac jakis
      haczyk:P ehh... ale jak poszlo okaze sie za kilka tygodni:) pozdrawiam
      • Gość: Ble Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.ust.tke.pl 06.05.04, 20:02
        Jedyne co bylo banalne to test Humanistyczny.. bo matematyczno przyrodniczy (
        jak dla mnie)jest był masakrą jak toś to pięknie ujął
    • Gość: Jesse James Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.60.* 06.05.04, 20:00
      Huj w dupę egzaminom gimnazjalnym!!!!!
      • Gość: kowalcia ??wyniki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:02
        gdzie te wyniki ??
      • Gość: Kaśka Jakie liceum- Bydgoszcz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:03
        do bydgoszczan pytanie w temacie. a co do wegielka to za co tam mozna było
        dostac 2 pkt?? z tą jedną reakcje??
        • Gość: gość Re: Jakie liceum- Bydgoszcz? IP: 195.149.86.* 06.05.04, 20:12
          ja się wybieram do IV bądź III LO, aczkolwiek po humanie nie wiem co będzie.
          liczę, że mat-przyr nadrobiłam.
          :)
      • Gość: KUBEK Kto wybiera się do V LO w KRAKOWIE ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.04, 20:03
        Jak w temacie!
        • Gość: w Re: Kto wybiera się do V LO w KRAKOWIE ? IP: *.compower.pl 06.05.04, 20:06
          kurwa do tej szkoly sie nie da dostac .. sami olimpijczycy
        • Gość: basik Re: Kto wybiera się do V LO w KRAKOWIE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:07
          Ja... chyba... nie jestem pewna. jeszcze do ILO skladam.
          • Gość: KUBEK ILE BĘDZIECIE MIELI ŁĄCZNIE PUNKTÓW? IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.04, 20:14
            JAK W TEMACIE!
            • hokit Re: ILE BĘDZIECIE MIELI ŁĄCZNIE PUNKTÓW? 06.05.04, 20:16
              ok.80pkt jak bedzie 79 => zajebie
    • Gość: fucinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:02
      uważam że test był łatwiejszy niż próbny ale zdażaly sie pytania na które by
      pewnie nie odpowiedziala wiekszosc nauczycieli :] Na przykład pytanie z chemi o
      jakis tam tworzywie do wyrabiania plastikowych butelek. Ja nawet nie wiedzialam
      o co oni mnie pytaja.Albo to z ta woda w basenie i jeszcze pare innych.poprostu
      beznadzieja noo.A ja sie juz nastawilam na 100 pkt ;(((((((((
    • Gość: tajniak Re: Kiedy odpowiedzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:02
      kiedy beda odpowiedzi do testow matematyczno przyrodniczych
      • Gość: czaja Re: Kiedy odpowiedzi? IP: *.master.pl / *.master.pl 06.05.04, 20:03
        odpowiedzi beda 6 po 20 ;]
      • Gość: aa Re: Kiedy odpowiedzi? IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.05.04, 20:04
        powinny wlasnie juz byc :C
    • Gość: marycha Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 06.05.04, 20:03
      Kurde co za pojebańcy te testy wymyślają niech sami zrobią przeciez tego
      wszystkiego nie da sie zrobić,ani sprawdzić wiedzy w 35 pytaniach.Stuknijcie w
      sie nieraz w ten pusty łeb.....POZDRAWIAM....
    • Gość: Antek Co z odpowiedziami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:03
      Co z odpowiedziami?
      • Gość: anka Re: Co z odpowiedziami??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:05
        ?????????????????????/
      • Gość: Kaska Odpowiedzi będą pózno bo.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:05
        ...bo państwo z komisji edukacyjnej się teraz męcza nad pytaniami i próbują go
        poprawnie rozwiązac. :P
        • Gość: Buniaczek Re: Odpowiedzi będą pózno bo.... IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 20:07
          oni maja je jush dafno rozwiazane!! Qrde a na stronie mialy byc o 20!!!!!
      • Gość: Antek jeszcze raz Re: Co z odpowiedziami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:05
        Moze byly za trudne pytania...? :)
        • Gość: s Re: Co z odpowiedziami? IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 06.05.04, 20:07
          kurcze wkurza mnie ze pisza na pocztaku ze o 20 a potem w h*** wala !!
        • Gość: Maarta Re: To nie fair!!!! IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 06.05.04, 20:08
          My mieliśmy na te pytania 2 godziny , a oni siedza nad tym juz poł dnia!!!!!!
          dawac te wyniki!!!!!
          • Gość: Maarta Re: To nie fair!!!!!! IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 06.05.04, 20:10
            My mieliśmy na te pytania 2 godziny , a oni siedza nad tym juz poł dnia!!!!!!
            dawac te wyniki!!!!!
      • Gość: mARYCHA Re: Co z odpowiedziami? IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 06.05.04, 20:05
        JA TEŻ CZEKAM CAŁY CZAS NA ODPOWIEDZIII
        • cymi Re: Co z odpowiedziami? 06.05.04, 20:08
          Fuck!!....nie dotrzymuje słowa nasz gazeta!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka