Gość: ENDRYU Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.waw.pl 06.05.04, 18:50 Human był trudniejszy w tym roku ale po przeczytaniu odowiedzi nie wiem czemu mam błędy hehehe. mat przyr był prosty ale zawsze mozna sie pomylic,wiekszosc z moich kolegów słabo napisała zreszta ja tez:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone kto mial wersje C testu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:51 W tym zadaniu z ukladem rownan ktos mi powiedzial ze mam chyba zle ale nie jestem w stanie tego sprawdzic (nie pamietam), wiem tylko ze mialem A (wersja C). To dobrze? Jaki to był układ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayana Re: kto mial wersje C testu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:55 A jak te wersje sięrozpoznaje ? Było to gdzieś napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: kto mial wersje C testu?? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:56 nie stresuj sie. będą wyniki niedługo to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: kto mial wersje C testu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:33 wlasnie nie zobacze bo nie pamietam odpowiedzi (układu) ktory zaznaczylem, wiem tylko, że A w wersji C :( Odpowiedz Link Zgłoś
jejhowistawio Re: ej jak to było z tym kwasem mlekowym 06.05.04, 18:56 ej jak to było z tym kwasem mlekowym w mięśniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: ej jak to było z tym kwasem mlekowym IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 18:57 ja i wiekszosc osob napisalismy ze to od oddychania tlenowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingeri Re: ej jak to było z tym kwasem mlekowym IP: 81.210.100.* 06.05.04, 18:57 Oddychanie beztlenowe na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: kto mial wersje C testu?? IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 18:56 no wlasnie mialam o to samo spytac.. Gdzie bylo napisane ze masz wersje C ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jejhowistawio Re: kto mial wersje C testu?? 06.05.04, 18:57 wczesniej ej jak to było z tym kwasem mlekowym w mięśniach??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: kto mial wersje C testu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:31 tia na pierwszej stronie i na karcie odp byl taki kod np.GM-A1-042 lub zamiast A - B lub C ale wiekszosc nie zauwazyla niestety :( za bardzo skupieni byli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cisza-Motyla JA MIALAM GRUPE C IP: *.kalisz.mm.pl 06.05.04, 19:29 CHCE KTOS SOBIE ZE MNĄ SPRAWDZIĆ ODPOWIEDZI? MAM TYLKO ABC :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: JA MIALAM GRUPE C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:42 mialem takie: BACACBCCDCAACBAADC chyba dobrze przepisalem z karteczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izyda Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:57 Oj, oj, nie poszło najlepiej... Dzisiejszy test był taki-sobie, wczoraj było chyba łatwiej, chociaż ta moda... Temat dość wyssany z palca. ogólnie chciałabym się dostać do dobrej szkoły, a ten dzisiejszy egzamin... Boję się, czy jego wynik mi planów nie pokrzyżuje!!! Niecd się pani Łybacka przekona najpierw, co to znaczy przeciętny Polak, a dopieropóźniej każe egzaminatorom wymyślać egzamin. Tak swoją drogą, to ciekawe, czy ona by go napisałą chociaż na punkty w najniższym pułapie możliwości;) Jeżeli Mrs Krystyna Łybacka sięobrzaiła, to gorąco przepraszam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingeri KWAS MLEKOWY- ODDYCHANIE BEZTLENOWE100% IP: 81.210.100.* 06.05.04, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:59 Wy ludzie chyba nie rozumiecie idei testów :| Tu nie chodzi o to żeby był przystosowany do poziomy, ale żeby rozdzielał na gorzych i lepszych. Równie dobrz mógłby to być pozim z 3 liceum, a i tak osiągniętoby cel selekcji. To że test był trudny to nie znaczy że sie nie podostajecie do swoich szkół, bo innym też pójdzie gorzej. Więc dont worry, be happy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:59 REGULAMIN 1. NA TYM forum nie przeprasza sie belfrów!!:-) 2. z tego co wiem to można ostro bluzgać, ch***** i róznego rodzaju przekleństwa a nie mażą tego. a myślałem że na Wyborczej jest rygorystycznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gim Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:05 No co Ty!!!!!!!!! Na pewno by nie napisala!!!!!! Juz samo to,ze cos takiego wymyslila swiadczy o tym,ze jest idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:58 Mysle, ze byla trudniejsza. Bynajmniej dla mnie... Wole testy humanistyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuber Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:59 niestety, egzamin byl paskudny szczegolnie czesc humanistyczna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue PRZECZYTAJCIE I WYLOOZUJCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:02 Wy ludzie chyba nie rozumiecie idei testów :| Tu nie chodzi o to żeby był przystosowany do poziomy, ale żeby rozdzielał na gorzych i lepszych. Równie dobrz mógłby to być pozim z 3 liceum, a i tak osiągniętoby cel selekcji. To że test był trudny to nie znaczy że sie nie podostajecie do swoich szkół, bo innym też pójdzie gorzej. Więc dont worry, be happy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eveliina Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 62.233.154.* 06.05.04, 19:02 Potwierdzam, że humanistyczna była paskudniejsza. Nie pisałam matematyczno- przyrodniczej, ale po analizie myślę, że miałabym koło 47-48. A z tego głupiego humana to nie wiem jak mi odpowiedzi uznają. Chyba 40 przekroczę...ale chciałabym mieć 45. Będę się modlić ;D A swoją drogą to kiedy wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:06 wyniki do szkoły powinny przyjsc najpozniej do konca maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalistka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.serczer.pl 06.05.04, 19:02 Kurczę pomyliłam się w liczeniu z tych nerwów w ostatnim zadaniu, a umiałam go zrobić. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza ZADANIE Z MOSTEM! IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.04, 19:05 mam pytanko: ile Wam wyszlo z zadaniu z tym mostem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Odpowiedzi IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:08 niech lepiej szybciej daja te odpowiedzi na stronie bo wszyscy tu poumieraja z niepewnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrAjEx Re: ZADANIE Z MOSTEM! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:06 1000 m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZADANIE Z MOSTEM! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 19:07 Mi wyszlo ze 1/6 to 50 m a caly most to 300 m. Ale za to pomylilam sie i zamiast napisac 3600 to napisalam 60. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania KIEDY WYNIKI ?!? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 19:09 Mam pytanko czy dzisiaj beda wyniki z testu mat-przyr? Ja zwariuje!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: ZADANIE Z MOSTEM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:09 jeeeeeeeeeeeessssssssttttttt!!!!!!!!!!!! hurrrrrraa!!!!!!!!!!!!!! mi tez wyszło 50:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati ZAZNACZANIE ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:08 chyba jakmi sie wyjechalo za ta malo krateczke kilka razy ale tak troche to przeciez nic takiego prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gim Re: ZAZNACZANIE ODPOWIEDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:11 wazne,ze wiekszosc masz w krateczce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: ZAZNACZANIE ODPOWIEDZI IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 19:17 nie to nic takiego. nie mozna było przekroczyć tego DUŻEGO kwadratu któy opasał ten mały kwadrat z odpowiedzią. nie bój nic. można było troche przegiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati TAK MI SMUTNO:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:31 ufff... ale i tak jestem zła i wogóle bo pomyliłam wzory;(;(;( jest mi tak smutno;( bo naprawde mi zależało żeby dobrze wypaść. w ślad za miłością chcę iść do jedenej z najlepszych szkół w Poz. już po nim...:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ZADANIE Z MOSTEM! IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.05.04, 19:13 na 100% ma byc 50m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 06.05.04, 19:08 a moje zdanie jest takie:test mogl byc trudniejszy ale tez mogl byc latwiejszy.byl taki racej przecietny.czytajac niektore wypowiedzi, przepraszam ale odnosze wrazenie ze tu wypowiadaja sie tylko ludxzie ze srednia 5,5 co najmniej.jesli test bylby dla was banalny to po godzinie powinniscie go skonczyc.a to raczej niemozliwe.ja ogolnie uwazam ze poszlo mi nie najgorzej ale porobilam duzo takich w sumie glupich bledow.i w sumie nie wiem jak to bedzie...ale ze siedzialam w pierwszej lawce to zawsze moge zlozyc zazalenie ze mnie komisja rozpraszala i napisze sobie komisyjny jeszczeraz:)ale tak na powaznie to mysle ze nie ma sie co martwic...jak psozlo tak poszlo nie da sie juz tego zmienic...teraz przyszedl czas aby odpoczac o nauki:)przynajmniej na jakis czas...pozdrawiam wszystkih utrapionych a szczescia zycze maturzystom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingeri Zgadzam sie Z TOBA AGULA jak najbardziej! IP: 81.210.100.* 06.05.04, 19:12 Odpowiedz Link Zgłoś
krezeczka test był ok 06.05.04, 19:14 mam średnią powyżej 5, test był wg mnie całkiem spoko ale naprawę wyliczony na te dwie godziny. Przyłączam sie do życzeń dla maturzystów. Trzymamy za was kciuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve KUJONY DO DOMU!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:22 Czy na tym forum sa jacys normalni ludzie czy tylko kujony???????? Wy bardziej dolujecie niz te egzaminy!!! "ja mam srednia powyzej 5, ja mam 5,3 itp" Ludzie dajcie spokoj. Srednia i tak o niczym nie swiadczy!!!!!! NIe sztuka jest byc najlepszym wsrod glupich i slabej szkole!!!!! Pozdro dla wszystkich z warszafki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KUJONY DO DOMU!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 19:50 nie martw sie. mnie oni tez dolują. ja sie srednio ucze i jak na mój gust testy były trudne, ale w konicu musi byc dobrze, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejmnol Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:08 po drugim dniu swietnie mimo ze niepisalem tego sprawdzianu bo jestem dopiero w pierwszej klasie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: gadacie GłUPOTY IP: *.piekary.net / *.piekary.net 06.05.04, 19:16 test był ciężki i nie gadajcie głupot że banalny bo to nie prawda!!! dobrze mogli go napisać tylko kujony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta MATEMATYCZNO PRZYRODNICZY TO BANAŁ!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:13 czuje sie uraznona poziomem zadan testu mateamtyczno przyrodniczego- czy to byl test dla debili ? Natomiast temat rozprawki byl dal mnie bardzo trudny i nie jednozanczny ........ jak wiedac tegoczen kompetencje sprzyjaly humanistom .......... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: MATEMATYCZNO PRZYRODNICZY TO BANAŁ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:34 walnieta jestes jednym słowem:) idz sie czuj urazona gdzie indziej:)papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: MATEMATYCZNO PRZYRODNICZY TO BANAŁ!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:40 Moim zdaniem test matematyczno - przyrodniczy był NORMALNY - dość łatwy, ale można się było pomylić. Czy wobec tego uważasz, że jestem DEBILKĄ???? Zastanów się następnym razem, co piszesz, bo swoją wypowiedzią możesz urazić wiele NORMALNYCH osób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panterka Kiedy wreszcie ludzie!!!!! napiszcie! IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:14 Kiedy będą te wyniki w interncie z matmy bo nie mogę się doczekać???????? Ci co wiedzą niech się odezwą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beee Re: Kiedy wreszcie ludzie!!!!! napiszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:15 za 45 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalcia Re: Kiedy wreszcie ludzie!!!!! napiszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:16 ZADANIA OTWARTE 26. CO2 + H2O ---> H2CO3 27. 300 uczniów 28. 72 29. 648km 30. 50m 31. A - skrzek B - kijanka 32. brak kończyn - mniejsze opory wody płetwy - ułatwiają szybsze pływanie 33. 97200[C] 27 godzin 34. 1/6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: Kiedy wreszcie ludzie!!!!! napiszcie! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:15 maja byc o 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid MAJĄ BYĆ o 20:00 IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 19:15 MAJĄ BYĆ o 20:00. mają nie jestem pewien Odpowiedz Link Zgłoś
krezeczka Re: MAJĄ BYĆ o 20:00 06.05.04, 19:16 oby. im szybciej sie upewnimy tym lepiej. a jak wczoraj były o 20 to teraz też powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUECZKA BLUZGI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:18 KURWA!!!!!! SPIERDOLIŁEM WSZYSTKO PIĘKIE!!!!!! CHCIAŁEM IŚĆ DO NOWOGRÓDKA, A PÓJDĘ PEWNIE DO CHUJA PANA!!!!!! O ŻESZ TY KURWASZ!!!!!! JA PIERDOLĘ, JAKI JA JESTEM POJEBANY!!!!!! Znowu pytam ile mogą mi odjąć, jeśli napisałem że V walca = 2Pp * H i w końcówce wyszło mi 1/12????????? !!!!!!!!!!!!!!KURWA!!!!!!!!!!!!!!! HAY QUE TOMAR LA MUERTE COMO SI FEURA ASPIRINA... [OBY] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: BLUZGI IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 19:20 zadanie było za 5 punktów wiec mozesz dostać 3. NIE DENERWUJ SIE TAK KÓRWA MAĆ!!!!!!!!!!!1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUECZKA Re: BLUZGI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:24 KOCHAM CIĘ CRIMSOID I KING CRIMSON TESZ!!! MÓW DO MNIE TAK JESZCZE!!! MAM NADZIEJĘ ŻE MASZ RACJĘ!!! A Z GŁOŚNIKÓW IDZIE "BARD SONG`S" BLIND GUARDIAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kiedy wreszcie ludzie!!!!! napiszcie! IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 19:16 wczoraj z humana były o 20.00 moze dzisiaj tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Odpowiedzi o 20 IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:19 pisalo rano na stronie ze o 13 beda pytania a o 20 odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koki Czy kijanka ma płetwy? IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:20 To nie żart ja pytam poważnie? napiszcie bo nie wiem czy mam dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hokit Re: Czy kijanka ma płetwy? 06.05.04, 19:23 tesh tak napisałem :) mam nadzieję, że ma, musi mieć !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koki Czy kijanka ma płetwy? IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:24 Ej ludzie napiszcie~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i ja tez Re: Czy kijanka ma płetwy? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 06.05.04, 19:37 no wlasnie to ona ma pletwy czy nie?ja tez tak napisalam i sama juz nie wiem... lepiej dla niej zeby miala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka WYKOŃCZONA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:16 niby takie dwa teściki, dwa dni tylko, ale jaki stres... Ja jestem taka zmęczona tymi testemi. Mam wstręd do uczenia się czegokolwiek... no i jeszcze to kucie po nocach... koszmar, ale to dopiero pierwszy "taki" sprawdzian w moim zyciu, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalcia maja być o 20(opoweidzi niektóre) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:18 wczoraj teesh tak były:] wiecddzisiaj tesh tak beą ZADANIA OTWARTE 26. CO2 + H2O ---> H2CO3 27. 300 uczniów 28. 72 29. 648km 30. 50m 31. A - skrzek B - kijanka 32. brak kończyn - mniejsze opory wody płetwy - ułatwiają szybsze pływanie 33. 97200[C] 27 godzin 34. 1/6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: maja być o 20(opoweidzi niektóre) IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:20 cos nie bardzo bo np. w zadaniu 34 odpowiedz to 1/2 -pytalam nauczyciela Odpowiedz Link Zgłoś
krezeczka ZADANIE Z KIJANKĄ 06.05.04, 19:22 Słyszałam o różnych odpowiedziach dot. różnic między kijanką a żabą: 1. ma ogon 2. nie ma nóg 3. oddycha skrzelami nie płucami 4. ma inną skórę, jakąś błonę czy co 5. ma mniejszą masę ciała moim zdaniem powinni je uznać. Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagubiona Re: ZADANIE Z KIJANKĄ IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 06.05.04, 19:34 a czy myslicie ze odpowiedz ze kijanka ma skrzela i wasy tez bedzie dobra?no bo w sumie to na tym rysunku to wygladalo tak jakby ona faktycznie miala wasy... Odpowiedz Link Zgłoś
krezeczka Re: ZADANIE Z KIJANKĄ 06.05.04, 19:38 Te rysunki w ogóle były do bani. Co to jest to zaraz za kijanką?? Ale wątpię, by ci uznali. Zapewne powinnaś znać budowę kijanki :( Odpowiedz Link Zgłoś
krezeczka Re: WYKOŃCZONA 06.05.04, 19:18 milka, nie przejmuj się tym tak. do tego trzeba podchodzić spokojnie! odprężyć się i tak dalej, zwłaszcza, ze jak mówisz, to nie ostatni taki ważny sprawdzian. ja podchodzę do tego na luzie. owszem, fajnie byłoby mieć 100/100 punktów, ale życie jest inne... Wyluzuj się! Wiem, że to nie łatwe, ale spróbuj! Wtedy też lepiej ci pójdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEDZIA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.met.pl 06.05.04, 19:17 test mat-przyr byl banalny, za to hum moim zdaniem byl o wiele wiele trudniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowlacia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:18 oby dwa były durne łatwiejsze były probne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.gryfnet.szczecin.pl 06.05.04, 19:18 banalny banalny banalny... bla bla bla... tacy wszyscy madrzy a innego słowa nie znacie?... test faktycznie wymagał myślenia,nie był łatwy ale też nie byl jakoś niesamowicie trudny... wszyscy którzy teraz są tacy pewni siebie nazywajac go BANALNYM mogą się troszkę przejechać... każdy miał sznasę wykazać się lecz niektórzy wykazali się tylko znakomitą pracą zbiorową i dobrą techniką ściągania... w niektórych szkołach prawie wcale nie pilnowali co dawało szerokie pole do popisu... niestety (jak na złość) w mojej szkole wystarczyło podnieść głowę a zaraz ktoś z nauczycieli sprawdzał co robisz... pilnowali nas masakrycznie i choć wiem ze na tym straciłam (bo nie ściągnełam prawidlowych odpowiedzi) to cieszę sie że napisałam go sama... troche pogłówkowałam i dochodzę do wniosku ze nie było tak źle... szkoda ze nie obyło sie bez głupich błędów - ale chyba nikt sie nie uchronił od tego - stres daje po sobie poznać... ale cóż było mineło i nie pozostaje mi nic innego jak życzyć przyszłym III klasą równie "BANALNEGO" testu... 3mcie sie i nie uczcie sie na pamięć ksiażek!... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:19 Matematyczno-przyrodniczy był okropny! Natomiast część humanistyczna poszłą jak z płatka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalcia odpowiedzi na otawarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:20 ZADANIA OTWARTE 26. CO2 + H2O ---> H2CO3 27. 300 uczniów 28. 72 29. 648km 30. 50m 31. A - skrzek B - kijanka 32. brak kończyn - mniejsze opory wody płetwy - ułatwiają szybsze pływanie 33. 97200[C] 27 godzin 34. 1/6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał ??? IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:19 egzamin był banalnie łatwy, napisałem w 45 min,(nie odbierzcie tego jako przechwałki), piszę tak aby uświadomić że największą przeszkodoą w napisaniu jest strach. A tak poza tym to humanistyczna była trudniejsza od matmy! :-) Beny1000@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -==-)>MaDziA<(-==- Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:55 no ja tesh uwazam ze stres w niczym nie pomaga. No i polski byl trudniejszy bynajmniej dla mnie. Ale jak zwykle zrobiłam głupie błędy w najłatwiejszych rzeczach :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek i Krystian Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:22 Testy były nie najtrudniejsze ale niektóre zadania sprawiały wiele kłopotów np. zadanie w którym trzeba było obliczyć długość mostu lub odległość między najdalej wysuniętymi punktami Polski!!! Według nas trudny był temat rozprawki na teście humanistycznym. Tak poza tym nie było źle i mamy nadzieje, że dostaniemy się z tymi wynikami do wymarzonych szkół!!! Pozdro, cześć! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:23 most i dlugośc nie były najgorsze ja je zrobiłam dla mnie najgorsze było to ostatnie z matmy bo nie umialam wzoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.05.04, 20:23 nad tym zadaniem z mostem siedziałam 35 minut, bo miałam kompletne zaćmienie i zupełnie nie wiedziałam jak je zrobić:( a z tą rozciągłością zamiast odjąć dodałam. No nie, nie popisałam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipcio Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.rambler.com.pl 06.05.04, 19:22 Human byl trudniejszy od mata, ale i tak banał ! Nie przesadzajcie tak, bo zostaniecie ogrodnikami :PP Pozdross. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:23 Test były spoko, ale mógł by być łatwiejszy:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 19:25 ja wzory wyryłem cyrklem na długopisie SuperGel. czarnym oczywiście. świetnie widać białe linie na czarnym tle. z wzorami nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalcia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:26 ja wzory mialm na linijkach ale kumple mi pozabierali bo iemieli:( a oakórat był wzór na ten storxek i walec:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Banalny...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:23 nie no banalny to on nie był na 100%. Choćby dlatego, ze banalny to wcale nie "łatwy" tylko np. mało oryginalny!!! A test mało oryginalny nie był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Banalny...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:29 dobrze...okresle to tak ze kazdy przecietyny uczen mogl go rozwiazac nie wykazujac sie logicznym myśleniem bo nie bylo gdzie ..........zadania dla niepełnosprytnych ;] ale skro dla ciebie byt trudny ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.dialup.telenergo.pl 06.05.04, 19:26 Wczoraj myślałam, że trudniejszego już być nie może. Dzisiaj zmieniłam swoje zdanie ! Czy oni się czasem nie pomylili ??? Z każdym rokiem coraz trudniejsze egzaminy ! Co oni chcą zrobić z nas Kopernika czy Skłodowską ? Ludzie kochani ! Nie jesteśmy aż tak mądrzy ! Podsumuję - koniec z upragnioną szkołą ! Kaplica ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M - gimnazjalistka powaliło ich!!!!!!!!!!!!! IP: *.escape.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:26 tych ludzi co ukladali ten test to konca juz chyba poj*** przeciez wiekszosc nie dostanie sie do tej szkoly co chcieli :( ministerstwo powinno isc do dobrego specjalisty!!!!!!! ja wspolczuje tym co beda pisac za rok bo niewiadomo co wymysla, skoro teraz wprowadzili jakies glupie grupy!!!!!!!! CAŁE MINISTERSTWO JEST POJEB***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: powaliło ich!!!!!!!!!!!!! IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 06.05.04, 19:30 Najgłupsze jest to, że ludzie, którzy pisali ten test..nie byli zapoznali z rozkładem materiałów dla gimnazjum..oni mylą, że my jesteśmy genialni...jak na studiach!!...zadania były cholernie debilne !!...tylko jedno jest pocieszające...skoro większość napisała źle..to każdy ma równe szanse :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: powaliło ich!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 19:33 tez sie tym pocieszałam, ale jak czytam tu niektóre wypowiedzi to dla wiekszosci testy były BANALNE. Dla mnie nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GogA O co cho w zad 10?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:39 no wlasnie co tam daliscie ?? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar_S Re: O co cho w zad 10?? IP: *.finemedia.pl 06.05.04, 19:46 Oczywistka, że nadmierne nawożenie ok. pól. NPK (azot,posfor,potas) - te pierwoastki powodują "ZAKWIT" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: powaliło ich!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.05.04, 19:44 I to nasze szanowne ministerstwo wysłało idealny test, żeby takie głomby, dla których był trudny nie dostały się do LO tylko tam, gdziue ich miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomsson masz problem IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 19:33 jak w temacie :D moim zdaniem łatwe (jak co roku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PORASZKA!!!!!!!! Re: powaliło ich!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:11 poraszka dzieki komisjo za taki trudny test!!! czemu nikt niee powiedział że są grupy??czemu w naszym roczniku je zrobili??jak przecietny gimnazjalista mógł sobie poradzić z testami??ogólno polska masakra III klasisty.Moi koledzy niepokapowali że są grupy i... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał piła;) Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 82.177.73.* 06.05.04, 19:26 human był nawet prosty...:) a co do zadań z fizyki były prościutkie...gorzej z matematyki(mam dwa zadanie otwarte źle:( ale no cóż reszta dobrze....acha czemu było tylko jedno w sumie zadanie z chemii?? i geografii...przedmioty mat-przyr to nie tylko matematyka i fizyka... narazie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalica mopglo być wiecej z biologi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:29 bo z tego przedmiotu to ja jestem dobra:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: mopglo być wiecej z biologi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:30 no co ty az za duzo bylo, powinno byc za to wiecej geografii i matematyki- jakis ciekawych zadan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania!!! To MOJE odpowiedzi IP: *.polarisnet.pl 06.05.04, 19:41 1a,2c,3?-nie pamietam 4c,5b,6a,7b,8b,9d,10b,11c,12c,13b,14a,15c,16c,17d,18b,19c,20b,21b,22c,23a,24d-nie jestem pewna,25d włsaściwie to nigdzie ie jestem pewna na 100% ale na 97% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *Ata* Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:30 Tegoraoczne egzaminy były trudne! Chyba najtrudniejsze z jakimi sie spotkałam! Czego ta komisja od nas wymaga! Kurde teraz nie wiem gdzie składać papiery! Mam ochotę im ...... Dobra nie będę sietu wyrazac!! Pozdrofko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowlaica jeszcze prawie poł godzinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:33 kurcze jescze 27 min na wyniki trxzeba czekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buniaczek Re: jeszcze prawie poł godzinki IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 06.05.04, 19:36 niech sie pospiesza,bo ja jush tu nie moge wytrzymac w tej niepewnosci! Chociaz z drugiej strony boje sie patrzec :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Banalny... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:32 ja nie m,ówie ze był dla mnie trudny bo oceniam ze będe miała ok 35-40 punktów ale banalny to złe określenie. Wszyscy tak krzyczą ze banalny, ale są też gorsi uczniowie niż np. Ty. Oni tez muszą mieć szansę na napisanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Banalny... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:36 no ale gorszy uczen powinnien miec szanse na napisanie na 30 a nie na 45 .......i banalny to lepsze okeślnie niz jak niektorzy pisza "glupi". Mnie drazni to, że z polskiego wyjechali mi z takim jakims pojebanym tematem a z matmy gdzie bym moglka wiecej punktow zdobyc nie bylo sie gdzie wykazac;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowlacia Re: Banalny... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:36 banalny on nie byłale w zależności od ucznia był łatwy średni łatwy średnio trudny i trudny ja jestem w środku czyli tak ani nie łątwy ani nie trdny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Banalny... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:40 Nowłaśnie ja uważam ze nie był banalny, mógłbyć łatwy, ale uwazam ze ludzie którzy są świetni z fizyki a kiepscy z geografii mieli szanse uzupełnić punkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Rozłożyłam sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:43 Wszyscy szukaja haczyków w prostycz niezawikłanych zadaniach, ja nad tym mostem myslałm 10 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Mat kontra hum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:46 No właśnie, bo w humanitycznym wydawało się, ze są co naj mnie 2 poprawne odpowiedzi, cięzko było wybrać, szczególnie ze w tekście nie było jasnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
janek2004 Re: Banalny... ? 06.05.04, 19:37 Gość portalu: milka napisał(a): > ja nie m,ówie ze był dla mnie trudny bo oceniam ze będe miała ok 35-40 punktów > ale banalny to złe określenie. Wszyscy tak krzyczą ze banalny, ale są też gorsi > > uczniowie niż np. Ty. Oni tez muszą mieć szansę na napisanie siema uważacie że egzamin był banał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Banalny... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:42 tak uwazam ze test matematyczno przyrodniczy byl bardzo latwy, w przeciwienstwie do hymanistycznego ...... Odpowiedz Link Zgłoś