Dodaj do ulubionych

niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: GAZELA Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:25
      nawet nieźle, w zamknietych mialam 1 pomylke, temat rozprawki byl bezsensowny,
      jutro bedzie gorzej, mam nadzieje że dadza malo z fizy i cos prostego z gegry
      • Gość: GAZELA test byl smieszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:50
        zamkniete byly latwe,w zamknietych trzeba bylo sie domyslac o co wlasciwie
        ziomkom biega. rozprawka fatalna-nie bylo zbytnio argumentow, przyklady
        watpliwe i niejednoznacznosc tematu.jutro... boje sie myslec...
    • Gość: malwina Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:25
      mnie poszlo tak srednio....rozprawke zawaliłam....zle zinterpretowałam temat
      znaczy pisałam ,, az smiech moze byc nauka, bo czałe zycie uczymy sie
      usmiechac.....ile odejmuja, za zle zinterpretowanie tematu?
      • Gość: Martooosia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:31
        ...ludzie rozprawka ...najlepszy pshyklad mieliscie podany w tescie . Kupiec i
        bracia franciszkanie :P:P:P ja to napisalam :D::Dd
      • Gość: ankka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 26.04.06, 18:33
        jesli jest nie na temat to wsyzstko odejmuja.
        mi poszło ok z ta rozprawka dałam przyklady fraszek i jeden utwór sławomira
        mrożka.mam na pewno 4 błedy w zamknietych:/
        a tam gdzie trzeba bylo cytować to nie użyłam jedenej linijki ale to chyba nie
        błąd
    • Gość: minister Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 26.04.06, 18:33
      ok:) z tego co sprawdzalem to z zamknietych mam 18/20 :) licze ogolem na jakies
      40 pkt;p
      • Gość: Zenek Czy oni sprawdzają te filmy IP: *.rosnowo.jarsat.pl 26.04.06, 18:42
        Mam pytanie czy oni będą sprawdzali tytuły tych filmów, jak tak to jak? Bo ja opisalem troche nieznany film
      • Gość: wagijugo rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:44
        temat oczywiście beznadziejny.Nie wiedziałam jak to ugryźć i napisałam to w ten
        sposób,czy może istnieć śmiech jako nauka, jako przedmiot...kurcze, boje się, że
        nie uznają mi tego..
    • Gość: ktoś masakra totalna!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:39
      masakra!!!temat rozprawki beznadziejny!kto jest taki powalony, żeby wymyślać
      coś tak źle sformuowanego?idioci!!!!!!!!
    • Gość: Emka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:41
      Mi poszło dobrze,w zamknietycj jeden punkt straciłam a otwatre to juz inna
      sprawa.Nie wiem czy uznaja moje argumenty za szłuszne i uwazam ze tamat był
      beznadziejny. To tyle ode nmie :)
    • Gość: Magdula Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 212.182.87.* 26.04.06, 18:46
      ale faaaajne :) było super łatwe....tylko myślec wystarczyło...i nie
      stresowac :) ja była wyluzowana i spokojna i mnysle ze mi dobrze poszedł :)
      gorzej bedzie jutro
    • Gość: kiki Nie widzę problemu :P IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.04.06, 18:48
      rozprawka nie była wcale trudna, należało podac przykład utworów groteskowych,
      satyrystycznych lub bajek które zawięraja morał a jednocześnie są zabawne czyli
      uczą przez śmiech. Jeśli chodzi o filmy to nie jakies banalne komedie, a na
      przykład intelkigentne Woodego Allena, lub programy rozrywkowe ośmieszające i
      wytykajace wady polityków przy których sie śmiejemy a jednocześnie wyciągamy
      wnioski, aby nie postępowac jak oni... no problem baby :)
      • Gość: Maggot0 Re: Nie widzę problemu :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:57
        a gdzie tu nauka?? wg ciebie nauka to osmieszanie kogos??
      • Gość: studzien Re: Nie widzę problemu :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:15
        Hej,
        jeśli chodzi o przykłądy z filmu napisałem właśnie o filmach Allena i Barei,
        które w doskonały sposób ukazują dzisiejszej młodzieży realia PRLu.
        Na testowych troche przekombinowałem i zdobyłem tylko 18/20 za to myślę, że z
        rozprawką będzie ok!
        Pozdrowienia dla wszystkich piszących jutro część mat-przyr!
      • Gość: ja Re: Nie widzę problemu :P IP: *.mt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:29
        Upss a ja nie wiedziałam że już ktoś na forum wpisał się "kiki" i wlasnie tak sie podpisywalam. Heh nie celowo ;p
    • Gość: karolina Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:49
      w zamkniętych miałam tylko 4 złe odpowiedzi
      oprócz tego to reszta nawet w miare mi poszła
    • Gość: Anita Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:49
      rozprawka trudna... :/ ale bedzie dobrze
    • Gość: gim Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:52
      zdupilem ogloszenie bo sie nie podpisalem i wogole. :(
      • Gość: Anex Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.06, 19:03
        a ja sie boje co z rozprawka bo jeden argument mam z literatury drugi z filmu
        a trzeci normalnie o optymizmie i nie wiem czy ten trzeci mi uznaja czy nie
        odejma punktow ogolnie test nie byl taki trudny pare dylematow bylo z tego 3
        źle wybralam hehe pozdro i powodzenia jutro
    • Gość: Maggot0 do MEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:56
      ludzie co wy robicie wy jestescie nienormalni co wy nam dajecie
      mam propozycje-sami go napiszcie
      a temaat rozprawki ukazuje jak bardzo nie rozumiecie spoleczenstwa jestescie
      wyalienowanymi szczurami ktrym sie wydaje ze jak ma magistra to mu wszystko wolno
      co do samego egzaminu poszlo mi dbrze jedynie rozprawke wyszla nie milo jesli
      mat-przyr bedzie rownie ciezki to w do liceum nie dostanie sie nawet najwieksyz
      prymus w szkole
      • Gość: lutek Re: do MEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:02
        ale jeśli wszyscym pójdzie gorzej to progi do liceów będą niższe i tym samym
        sytuacja bedzie taka sama jak w poprzednich latach ;)
        • Gość: :) Re: do MEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:38
          Nie przesadzajcie!!
          Egzaminy próbne i z ubiegłych lat były 10000% trudniejsze od dzisiejszego!!
    • Gość: Magdzia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:57
      to było banalnie proste ale na rozprawce legla:/ myślałam, że bedzie lepiej ale
      cóż:/ teraz tylko czekam na wyniki
      • Gość: Smoq Rozprawka beznadziejna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:06
        Zgadzam sie z wami roprawka beznadziejna :/ A tak to pytania latwe tylko troche
        zamotane niekiedy do jednego pytania posowaly 2-3 odpowiedzi :/ Masakra... DAMY
        RADE! :)
    • Gość: Czyżu Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 19:05
      Mi dobrze,a nawet bardzo... Straciłem jeden punkt w zamkniętych i jeden napeno w
      otwartym a dalej nie wiem.
      • Gość: bartekbydgoszcz Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:14
        Ja z zamkniętych mam 19/20 a to jedno miałem dobrze i zmieniłem na źle a z
        otwartych kompletne dno. Kto mógł podać taki beznadziejny temat do rozprawki.
        Mogli nam chociaż pozwolić napisać że uważamy że to nieprawda, a oni nam
        narzucili. Lepiej nie mówić jaki przykład podałem. Karol, człowiek, który
        został Papierzem"(nawet nie wiedziałem jak to się pisze) Mi mogą dać po prostu
        0 punktów za prace nie na temat.Kompletne dno. A w ogłoszeniu podałem
        miejscowość i date. Jestem załamany.
    • Gość: Edith Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.zlo.cxt.pl 26.04.06, 19:08
      Zadania zamknięte bardzo dobrz, 1-2 błędy, co bedzie z zadaniami otwartymi..
      porównujac do klucza odpowiedzi ^^ - biada; może komisja będzie choć
      wyrozumiała ^^
      • Gość: black.... Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:47
        Powiem Wam jedno...My to ejsteśmy madry jednak rocznik!!!! Serio...
    • Gość: Asia prościzna jak nie wiem co!! IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 26.04.06, 19:09
      jak sobie podliczyłam punkty to bez rozprawki mam 32 punkty :) haha proste to było żeby tylko jutrzejszy mat-przyr dobrze poszedł...:)pzdr i życzę wam powodzenia połamania długopisów(koniecznie czarnych i żelowych :))
    • Gość: Seweryn Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.2a.pl / 217.153.90.* 26.04.06, 19:12
      Temat rozprawki byl bardzo glupi.Reszta jest OK!!!!!Myśle,ze dobrze mi poszlo!!!
    • Gość: ania Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.06, 19:15
      nie mam pojęcia co myśleć o tym egzaminie. szukam teraz na necie odpowiedzi,
      ale nie moge znaleźć. jak macie adres stronki, to podajcie mi.
    • Gość: gimnazjalstka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:17
      moim zdaniem egzamin byl BEZNADZIEJNY,a temat rozprawki byl do dupy!!!!!!!Nie
      mowiac juz o innych zadaniach ;(
    • Gość: monia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.delta.furrynet.org 26.04.06, 19:19
      mi poszło dobrze. Według mnie test był prosty, mam nadzieję, że jutro również
      dopisze mi szczęście i wiedza :). Powodzenia wszystkim!!! Nie dziękujcie!! :*
    • Gość: mariano Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:20
      pytania zamknięte bardzo łatwe..ale rozprawka to cos porytego..nie wiem co za
      idiota wymyślił taki temat.. nie spodziewałem sie takiej tematyki. wolałbym
      tematyke o czymś złym. bo o wiele lepiej sie pisze na tematy złe.. ale może
      napisałem na temat..a może nie...sam nie wiem..
    • Gość: N.T.A Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:22
      Było... łatwe :D Jestem 'ścisłym mózgiem' i poszło mi bdb :D
    • Gość: kasienka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:25
      ..ten dzisiejszy test ..to maskra ludzie co was pogieło..smiech ma byc
      nauka..nie no porazka...co wam odbiło kto ten test układał..????...jutro tez
      bedzie ciekawei...matma fiza no no jezcze lepiej...jak mi walną wiekszosc zadan
      z fizyy to ja uciekam z tamtad..rratuunkuuu....czy by nie mmoglo sie tak obejsc
      tak bez tych wszystkich cyrkow ztestami..po co to komu...?????
    • Gość: Radek Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.04.06, 19:26
      Dobrze poszlo kup sobie wiatrowke :))

allegro.pl/item99467690_fila_kurtka_ortalion_okazja_nowa_z_metkami_.html
    • Gość: happynka prościzna ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.06, 19:32
      Według mnie ten test był na poziomie podstawówki!!! Zdziwię się, jeśli będę
      miała mniej niż 49 punktów. Nie rozumiem dlaczego się stresujecie. W porównaniu
      do zeszłorocznego "humana" ten był dużo prostszy, więc myślę, że "matszyr" też
      będzie prościutki. Nie wiem jak u was w szkole, ale my kończyliśmy już po
      godzinie...
      • Gość: KUPA Re: prościzna ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:45
        Nie, żebym zazdrościła, bo mi również poszło dobrze (no chociaż na te 50 nie
        liczę), to uważam, że jestes śmieszna. "Nie wiem, jak u was, alelele....". No
        to ciesz się, że chodzisz do takiej szkoły, pewnie Was dokładnie przygotowali,
        nie każdy ma takie szczęście. Przechwalasz się nieco. Nie lubię tego, dlatego
        też napisałam ten post.
        Dzięki.
    • Gość: elo Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.04.06, 19:35
      mi zajebiście koło 40 będę miał :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka