Gość: GAZELA Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:25 nawet nieźle, w zamknietych mialam 1 pomylke, temat rozprawki byl bezsensowny, jutro bedzie gorzej, mam nadzieje że dadza malo z fizy i cos prostego z gegry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAZELA test byl smieszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:50 zamkniete byly latwe,w zamknietych trzeba bylo sie domyslac o co wlasciwie ziomkom biega. rozprawka fatalna-nie bylo zbytnio argumentow, przyklady watpliwe i niejednoznacznosc tematu.jutro... boje sie myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:25 mnie poszlo tak srednio....rozprawke zawaliłam....zle zinterpretowałam temat znaczy pisałam ,, az smiech moze byc nauka, bo czałe zycie uczymy sie usmiechac.....ile odejmuja, za zle zinterpretowanie tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martooosia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:31 ...ludzie rozprawka ...najlepszy pshyklad mieliscie podany w tescie . Kupiec i bracia franciszkanie :P:P:P ja to napisalam :D::Dd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 26.04.06, 18:33 jesli jest nie na temat to wsyzstko odejmuja. mi poszło ok z ta rozprawka dałam przyklady fraszek i jeden utwór sławomira mrożka.mam na pewno 4 błedy w zamknietych:/ a tam gdzie trzeba bylo cytować to nie użyłam jedenej linijki ale to chyba nie błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 26.04.06, 18:33 ok:) z tego co sprawdzalem to z zamknietych mam 18/20 :) licze ogolem na jakies 40 pkt;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Czy oni sprawdzają te filmy IP: *.rosnowo.jarsat.pl 26.04.06, 18:42 Mam pytanie czy oni będą sprawdzali tytuły tych filmów, jak tak to jak? Bo ja opisalem troche nieznany film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wagijugo rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:44 temat oczywiście beznadziejny.Nie wiedziałam jak to ugryźć i napisałam to w ten sposób,czy może istnieć śmiech jako nauka, jako przedmiot...kurcze, boje się, że nie uznają mi tego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś masakra totalna!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:39 masakra!!!temat rozprawki beznadziejny!kto jest taki powalony, żeby wymyślać coś tak źle sformuowanego?idioci!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:41 Mi poszło dobrze,w zamknietycj jeden punkt straciłam a otwatre to juz inna sprawa.Nie wiem czy uznaja moje argumenty za szłuszne i uwazam ze tamat był beznadziejny. To tyle ode nmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdula Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 212.182.87.* 26.04.06, 18:46 ale faaaajne :) było super łatwe....tylko myślec wystarczyło...i nie stresowac :) ja była wyluzowana i spokojna i mnysle ze mi dobrze poszedł :) gorzej bedzie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Nie widzę problemu :P IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.04.06, 18:48 rozprawka nie była wcale trudna, należało podac przykład utworów groteskowych, satyrystycznych lub bajek które zawięraja morał a jednocześnie są zabawne czyli uczą przez śmiech. Jeśli chodzi o filmy to nie jakies banalne komedie, a na przykład intelkigentne Woodego Allena, lub programy rozrywkowe ośmieszające i wytykajace wady polityków przy których sie śmiejemy a jednocześnie wyciągamy wnioski, aby nie postępowac jak oni... no problem baby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggot0 Re: Nie widzę problemu :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:57 a gdzie tu nauka?? wg ciebie nauka to osmieszanie kogos?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studzien Re: Nie widzę problemu :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:15 Hej, jeśli chodzi o przykłądy z filmu napisałem właśnie o filmach Allena i Barei, które w doskonały sposób ukazują dzisiejszej młodzieży realia PRLu. Na testowych troche przekombinowałem i zdobyłem tylko 18/20 za to myślę, że z rozprawką będzie ok! Pozdrowienia dla wszystkich piszących jutro część mat-przyr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie widzę problemu :P IP: *.mt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:29 Upss a ja nie wiedziałam że już ktoś na forum wpisał się "kiki" i wlasnie tak sie podpisywalam. Heh nie celowo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:49 w zamkniętych miałam tylko 4 złe odpowiedzi oprócz tego to reszta nawet w miare mi poszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:49 rozprawka trudna... :/ ale bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gim Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:52 zdupilem ogloszenie bo sie nie podpisalem i wogole. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anex Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.06, 19:03 a ja sie boje co z rozprawka bo jeden argument mam z literatury drugi z filmu a trzeci normalnie o optymizmie i nie wiem czy ten trzeci mi uznaja czy nie odejma punktow ogolnie test nie byl taki trudny pare dylematow bylo z tego 3 źle wybralam hehe pozdro i powodzenia jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggot0 do MEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:56 ludzie co wy robicie wy jestescie nienormalni co wy nam dajecie mam propozycje-sami go napiszcie a temaat rozprawki ukazuje jak bardzo nie rozumiecie spoleczenstwa jestescie wyalienowanymi szczurami ktrym sie wydaje ze jak ma magistra to mu wszystko wolno co do samego egzaminu poszlo mi dbrze jedynie rozprawke wyszla nie milo jesli mat-przyr bedzie rownie ciezki to w do liceum nie dostanie sie nawet najwieksyz prymus w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: do MEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:02 ale jeśli wszyscym pójdzie gorzej to progi do liceów będą niższe i tym samym sytuacja bedzie taka sama jak w poprzednich latach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do MEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:38 Nie przesadzajcie!! Egzaminy próbne i z ubiegłych lat były 10000% trudniejsze od dzisiejszego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:57 to było banalnie proste ale na rozprawce legla:/ myślałam, że bedzie lepiej ale cóż:/ teraz tylko czekam na wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoq Rozprawka beznadziejna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:06 Zgadzam sie z wami roprawka beznadziejna :/ A tak to pytania latwe tylko troche zamotane niekiedy do jednego pytania posowaly 2-3 odpowiedzi :/ Masakra... DAMY RADE! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyżu Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 19:05 Mi dobrze,a nawet bardzo... Straciłem jeden punkt w zamkniętych i jeden napeno w otwartym a dalej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekbydgoszcz Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:14 Ja z zamkniętych mam 19/20 a to jedno miałem dobrze i zmieniłem na źle a z otwartych kompletne dno. Kto mógł podać taki beznadziejny temat do rozprawki. Mogli nam chociaż pozwolić napisać że uważamy że to nieprawda, a oni nam narzucili. Lepiej nie mówić jaki przykład podałem. Karol, człowiek, który został Papierzem"(nawet nie wiedziałem jak to się pisze) Mi mogą dać po prostu 0 punktów za prace nie na temat.Kompletne dno. A w ogłoszeniu podałem miejscowość i date. Jestem załamany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edith Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.zlo.cxt.pl 26.04.06, 19:08 Zadania zamknięte bardzo dobrz, 1-2 błędy, co bedzie z zadaniami otwartymi.. porównujac do klucza odpowiedzi ^^ - biada; może komisja będzie choć wyrozumiała ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black.... Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:47 Powiem Wam jedno...My to ejsteśmy madry jednak rocznik!!!! Serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia prościzna jak nie wiem co!! IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 26.04.06, 19:09 jak sobie podliczyłam punkty to bez rozprawki mam 32 punkty :) haha proste to było żeby tylko jutrzejszy mat-przyr dobrze poszedł...:)pzdr i życzę wam powodzenia połamania długopisów(koniecznie czarnych i żelowych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seweryn Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.2a.pl / 217.153.90.* 26.04.06, 19:12 Temat rozprawki byl bardzo glupi.Reszta jest OK!!!!!Myśle,ze dobrze mi poszlo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.06, 19:15 nie mam pojęcia co myśleć o tym egzaminie. szukam teraz na necie odpowiedzi, ale nie moge znaleźć. jak macie adres stronki, to podajcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalstka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:17 moim zdaniem egzamin byl BEZNADZIEJNY,a temat rozprawki byl do dupy!!!!!!!Nie mowiac juz o innych zadaniach ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.delta.furrynet.org 26.04.06, 19:19 mi poszło dobrze. Według mnie test był prosty, mam nadzieję, że jutro również dopisze mi szczęście i wiedza :). Powodzenia wszystkim!!! Nie dziękujcie!! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:20 pytania zamknięte bardzo łatwe..ale rozprawka to cos porytego..nie wiem co za idiota wymyślił taki temat.. nie spodziewałem sie takiej tematyki. wolałbym tematyke o czymś złym. bo o wiele lepiej sie pisze na tematy złe.. ale może napisałem na temat..a może nie...sam nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.T.A Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:22 Było... łatwe :D Jestem 'ścisłym mózgiem' i poszło mi bdb :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:25 ..ten dzisiejszy test ..to maskra ludzie co was pogieło..smiech ma byc nauka..nie no porazka...co wam odbiło kto ten test układał..????...jutro tez bedzie ciekawei...matma fiza no no jezcze lepiej...jak mi walną wiekszosc zadan z fizyy to ja uciekam z tamtad..rratuunkuuu....czy by nie mmoglo sie tak obejsc tak bez tych wszystkich cyrkow ztestami..po co to komu...????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.04.06, 19:26 Dobrze poszlo kup sobie wiatrowke :)) allegro.pl/item99467690_fila_kurtka_ortalion_okazja_nowa_z_metkami_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happynka prościzna ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.06, 19:32 Według mnie ten test był na poziomie podstawówki!!! Zdziwię się, jeśli będę miała mniej niż 49 punktów. Nie rozumiem dlaczego się stresujecie. W porównaniu do zeszłorocznego "humana" ten był dużo prostszy, więc myślę, że "matszyr" też będzie prościutki. Nie wiem jak u was w szkole, ale my kończyliśmy już po godzinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUPA Re: prościzna ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:45 Nie, żebym zazdrościła, bo mi również poszło dobrze (no chociaż na te 50 nie liczę), to uważam, że jestes śmieszna. "Nie wiem, jak u was, alelele....". No to ciesz się, że chodzisz do takiej szkoły, pewnie Was dokładnie przygotowali, nie każdy ma takie szczęście. Przechwalasz się nieco. Nie lubię tego, dlatego też napisałam ten post. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.04.06, 19:35 mi zajebiście koło 40 będę miał :D Odpowiedz Link Zgłoś