ezoteryczna 12.06.03, 15:05 Otrzymaliście już?! Mam 80 pkt, wiem, że mogło być lepiej, ale taki wynik też mnie satysfakcjonuję. Mam nadzieję, że przyjmą mnie do Dąbrowskiego, bo do Frycza będzie cieżko. (Szkoły warszawskie). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dupek Re: WYNIKI EGZAMINU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 16:29 mam 92 -jak myślicie- czy to dużo??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olooha Re: WYNIKI EGZAMINU IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 21:33 co?? masz TYLKO 92??!!! ja bym sie poszla i powiesila... czlowieku gdzie ty zyjesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: WYNIKI EGZAMINU IP: *.dialup.medianet.pl 18.06.03, 18:31 SŁAAAAAAAAAAAAAABO! :))) Moja koleżanka ma 98 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dypczyk Re: WYNIKI EGZAMINU IP: 195.117.3.* 13.06.03, 11:15 ja mam 91 i uwazam ze to bardzo malo!! ty tez nie masz zbyt wielu punktow!! gdzie ja sie dostane z tak kiepskim wynikem!!! szczytem moich marzen z taka małą liczbą punktow jest kisielewski!! weź się do roboty ty głąbie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: WYNIKI EGZAMINU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 15:31 skoro uwazacie ze 92 to duzo punktow to ja sie was zapytowuje-"gdzie wy zyjecie"- na popegierowskiej wsi czy na jakims innym zadupiu.u mnie wszkole jest to wynik przeciętnie dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: WYNIKI EGZAMINU IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 14.06.03, 20:38 tez cos...a ja mam 27 i co?? ja to sie dopiero mogę powiesic zwlaszcza ze wymarzyłam sobie dość dobre liceum(profilowane). A wy ze swoimi powyzej 90-ciu mozecie tylko szpanujecie bo doskonale wiecie ze kazde liceum stoi przed wami otworem(chyba ze macie kiepskie swiadectwa-w co watpię). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: WYNIKI EGZAMINU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 13:46 ja mam okolo 172p. i raczej nie przyjmą mnie do najlepszego ogólniaka na opolszczyźnie a ja bym chciał się dostać do najlepszego ogolniaka w polsce.po prostu są normalne kujony co mają po 180-90p. a do l.profilowanego przyjmuja prawie z kazdym wynikiem a jak nie to do zawoduwy.tam przyjmuja chocby z 1 p. (maja taki obowiązek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: WYNIKI EGZAMINU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 13:50 a tak w ogóle to znam wiele osób które mają po 90 i więcej punktów. i raczej nie wierza ze sie dostana do najlepszych szkoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: WYNIKI EGZAMINU IP: *.dialup.medianet.pl 18.06.03, 18:27 Też idę do Frycza, mam 86... Odpowiedz Link Zgłoś