Dodaj do ulubionych

ODPOWIEDŹ Z CKE!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.zab.nat.hnet.pl 11.05.05, 13:09
kilka dni temu wysłałam maila do CKE i doczekałam się odpowiedzi...
przygnębiające... poczytajcie sobie, a ja i tak się nie zgadzam :))

Informujemy, że w punkcie 3.8. prawidłowa jest odpowiedź A.
Trudno uznać, że wyposażenie pokoju w telewizor, telefon i łazienkę (B) czy
też centralne ogrzewanie (D) jest luksusem bo w przypadku hoteli jest to
raczej standard. Poza tym nie sprawdzamy tu wiedzy o hotelach, ale
umiejętności językowe i chodzi o wyszukanie elementów zbieżnych językowo w
zadaniu i tekście a stwierdzenie, że Dove jest hotelem, w którym osoby
oczekujące najwyższego standardu i jakości nie będą zawiedzone najbardziej
zbliżone jest do określenia zakwaterowania jako luksusowe.

Wydział Matur CKE
Obserwuj wątek
    • Gość: ddddddddddd nawet nie podejrzewałam,że może byc inna odp. IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 14:41
      • Gość: natchniuza Re: nawet nie podejrzewałam,że może byc inna odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:05
        No mi tez nie przyszlo nawet do glowy, ze mozna wybrac tam inna odpowiedz niz A
        • Gość: elios Re: nawet nie podejrzewałam,że może byc inna odp. IP: *.gdynia.mm.pl 11.05.05, 15:50
          Hmmmmm .. jakso w ta odpowiedz za bardzo nie wierze, bo pisalem mial do cke takze i odpisali mi, z nie odpisuja na tego typu maile, bo raz klucz pojawi sie do agielskiego w piatek i bedzie wszystko iwdome, a dwa ze nie moga bo objela ich tam jaks tajemnica i wszystkie nieoficjalne komunkaty ktore sie pojawiaja na roznych stronach sa nieprawda ..., tak mi odpsiali ..., wiec sorki, moze to co napisales brzmi modarze, ale po mailu jaki od nich otrzymalem mam prawo w to co napisales powatpiewac ;-).

pozdrawiam XD
          • Gość: lama Re: nawet nie podejrzewałam,że może byc inna odp. IP: *.zab.nat.hnet.pl 11.05.05, 17:22
            możesz sobie powątpiewać ale tak mi dzisiaj odpisali. a poza tym wyslalam do
            nich jeszcze jednego maila bo nie uważam żeby tylko odp A byla w tym miejscu
            prawidłowa :) A jak ktoś zaznaczyl A i uważa że to jedyna możliwośc to nie musi
            w ogole tu tego pisać, bo to jest wiadomość dla tych, którzy mają B albo D.
            • Gość: natchniuza Re: nawet nie podejrzewałam,że może byc inna odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:47
              To jest forum i kazdy moze sobie tu pisac, co chce;)
              • Gość: strobolek Re: nawet nie podejrzewałam,że może byc inna odp. IP: 80.51.242.* 13.05.05, 17:18
                nie płacz to tylko 1 pkt w plecy :> cke nie przewidziało, że to co dla jednych
                jest normalką dla innych stanowi luksus haha ludzie opanujcie się, tak samo
                możecie czepiać się do klucza wypracowania z polaja dot. interpretacji wiersza,
                ale macie interpretować tak jak to zrobiło cke. koniec kropencja :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka