Dodaj do ulubionych

tureccy mężczyźni

10.10.06, 03:43
Byłam dwa razy w Turcji poznałam wielu turków ale jak już z jakimś sie
zaczęłam spotykać to była kwestia paru dni a potem jakby nigdy nic się wogóle
nie odzywał, nie pisał już smsów i nawet się nie pożegnał. Faktem jest że za
bardzo mu nie wierzyłam i mówiłam mu o tym a jak mi napisał ze idzie spać
pewnego wieczoru to mu napisałam, że w to nie wierzę, że pewmie gdzieś
wychodzi too odpisał mi że moje myśli są bardzo nieobre i na tym się
skończyło. Piszę teraz cały czas do niego smsy już z Polski ale on milczy.
Czy ja zrobiłam coś źle, może obraziłam jego męską dumę? Co mam zrobić
pomóżcie???
P.S. Był to chłopak który pracował w grupie animacyjnej...
Obserwuj wątek
    • paulina.malinowska1985 Re: tureccy mężczyźni 10.10.06, 14:51
      Czytając Twoją wiadomość nie wiem co wywnioskować, na pewno nie rozumiem
      Twojego braku zaufania do tego Turka (jego pójścia spać a wyjścia gdzieś), bo
      czy to Turek czy kto inny, morał ten sam- ufajmy! ...Sama zauważyłam, na
      podstawie własnych doświadczeń, że Turek jak kocha, bądź mu zależy, to by z
      błahego powodu nie zrezygnował (nie chce Ci żadnej przykrości robić). I jeszcze
      jedno, Turek adorować potrafi jednak w większości to Ty musisz się starać, to
      Ty musisz przejąć inicjatywę w pokazaniu, ze Tobie zależy. Oni często rezygnują
      z "żadnego" powodu, coś im powiesz i on już odsuwa się na 2. plan... Nie wiem
      już sama co piszę, Turek to człowiek jak każdy, ale zaoytaj się Basi co ona
      myśli na ten temat, gdyż jest mieszkanką Istanbułu i poznała pewnie mętalnośc i
      obyczaje Tureckiej społeczności (jeżeli nie zrezygnuje z forum po ostatnim
      swoim anonsie- oby nie). Pozdrawaim Ci egorąco.
      Paulina.
      • vikii5 Re: tureccy mężczyźni 10.10.06, 15:47
        Witaj !!!
        To chyba zależy od człowieka , wiadomo ,że jest to duza odległość , ale jeśli
        się czegoś chce to nic nie jest niemożliwe !!!!Znam takie zachowania z własnego
        doświadczenia i też nie potrafiłam sobie tego nieraz wytłumaczyć ... Nie znam
        twojej realacji z tym chłopakiem więc ciężko cokolwiek powiedzieć ... jeśli
        masz ochote pogadać prześlij na emeila numer gg pozdrawiam
        • db00 Re: tureccy mężczyźni 10.10.06, 20:15
          dzięki za jakąkolwiek odpowiedź, było dokładnie tak, że spotykaliśmy się
          normalnie i jak tylko mógł to poświęcał każdą wolną chwilę mi, ale w ten
          wieczór jego kolega powiedział mi że on pojechał na tą dyskotekę a ja jakoś
          uwierzyłam ( może to był mój błąd). Ale teraz chcę żeby się odezwał do mnie bo
          ja mu wysyłam smsy a on milczy. moje gg 5748779, jak możesz to napisz kiedy
          będziesz?
          pozdrawiam
      • db00 Re: tureccy mężczyźni 10.10.06, 18:21
        to nie o to chodyi bo wađnie jak to sie stalo to wiecyorem przed napisalam mu
        ze mu wierze tylko zynalazl sie drogi rzyczliwy jego kolega i pow mi ze on
        pojechal na ta dzskoteke ale co ja mam teray yrobic wiecznie wzszlam smsy a on
        nic sie nie odzywa
        • vikii5 Re: tureccy mężczyźni 10.10.06, 18:29
          a masz jego messengera?? napisz emila , naprawde nie wiem co sie stalo ale
          gdyby mu zalezalo nie klamalby chyba... a to Twój chlopak???
          • vikii5 Re: tureccy mężczyźni 10.10.06, 18:34
            sprawdz poczte
          • db00 Re: tureccy mężczyźni 10.10.06, 20:18
            poznaliśmy sie w tym roku i rozmawialiśmy trochę o tym że chcemy być razem
            opowiadał mi ż miał dziewczynę z istambułu był z nią trzy lata ale pare
            miesięcy temu z nią zerwał, mówił też że przede mną owszem spotykał się z
            dziewczynami dla seksu ale teraz mu niby zależało
            • basiaistanbul Re: tureccy mężczyźni 11.10.06, 00:15
              Nie moze tu chodzic o meska dume,meska turecka duma o takie drobnostki to sie
              nie ociera,moim zdaniem po prostu nie bral ciebie ten chlopak na powaznie,bo
              ten co mu zalezy na przyjazni nie bawi sie meska duma,tak jak pisze paulina”
              Turek jak kocha, bądź mu zależy, to by z błahego powodu nie zrezygnował” i to
              jest najszczersza prawda,gdy mezczyzna w Turcji kocha,czy nawet lubi jako
              przyjaciel i nie chce stracic tej drugiej osoby to zrobi wszystko,doslownie
              wszystko dla tej drugiej osoby,co do adoracji mezczyzn,to zalezy od
              mezczyzny,,nie rezygnuja z “zadnego powodu”,w takich postepowaniach nie mozemy
              myslec o rezygnacji ,rezygnuje sie z tego co sie chce,ale gdy turecki mezczyzna
              chce cos naprawde to tak latwo nie zrezygnuje,a gdy jak to pisze
              paulina “rezygnuje z zadnego powodu” to po prostu od poczatku temu mezczyznie
              na tym nie zalezalo,gdyby tak bylo by nie zrezygnowal. Nawet gdy jest
              odleglosc,to dla tego co naprawde wie czego chce,odleglosc ta nie sprawi
              klopotu.A to co mowia ,moim zdaniem nie mozna az tak wierzyc w slowa,wazne jest
              zachowanie w stosunku do danej osoby,i jak ja traktuje,mezczyzni na calym
              swiecie sa mezczyznami.
              • db00 Re: tureccy mężczyźni 11.10.06, 00:25
                to po co udawał i tak pięknie mówił? tak wiem, że to pytanie nie do Ciebie...
                Mówisz żeby to poprostu olać i się więcej nie odzywać? Właśnie tacy są chyba Ci
                faceci z animacji, przez to cały czas mu mówiłam że mu nie wierzę.
                Dziękuję za odpowiedź a na tym forum jesteś poprostu niezastąpiona
                • basiaistanbul Re: tureccy mężczyźni 11.10.06, 00:34
                  hmmm....zycie kazdego dnia nas czegos uczy,nieprawdaz?
                  po co udawal i tak pieknie mowil?....na to odpowiedziec tylko ty mozesz .
                  kazdy dzien jest nowym dniem,i nie zapomnij nigdy,ten kto cie nie szanuje ty
                  nie szanuj go.
                  pozdrawiam
                  Basia
                  • db00 Re: tureccy mężczyźni 11.10.06, 00:37
                    Dzięki Basiu.
                    Jak już znalazłam to forum to już Was nie opuszczę.Też bym się chciała nauczyć
                    tego języka tylko tu na Sląsku to już wogóle nie ma gdzie.
                    Gorące pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka