wolinka 06.11.06, 11:53 Czy znacie kogoś kto mógłby nauczyć języka polskiego Turczynkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cinderella7 Re: Polski dla Turczynki w Poznaniu 06.11.06, 12:12 A zna angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
sara_smt Re: Polski dla Turczynki w Poznaniu 06.11.06, 13:06 Czy mozesz podac maila lub cokolwiek żebym mogła się z Toba skontaktwać? Mogę się podjąć nauki polskiego, znam turecki wiec bedzie łatwiej myślę. Mam natomiast w zwiazku z tym pare pytan. Czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś
wolinka Re: Polski dla Turczynki w Poznaniu 14.11.06, 11:56 Nie ona nie zna angielskiego. Możesz na maila gazetowego napisać, jesteś z Poznania ? Odpowiedz Link Zgłoś
alexa195 Re: Polski dla Turczynki w Poznaniu 14.11.06, 12:04 na UAM w Collegium Novum (ul. Alei Niepodleglosci) sa kursy jezyka polskiego dla obcokrajowcow. Moj owczesny wykladowca od tureckiego tez tam chodzil i byl zadowolony choc czasem powtarzal ze bog stworzyl jezyk polski by go torturowac :) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sara_smt Re: Polski dla Turczynki w Poznaniu 14.11.06, 17:33 Wolinka napisalam maila, tak jestem z Poznania. czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś