polyanna11 12.10.07, 16:37 Witam! Czy ktoś wie może gdzie w Szczecinie można sie uczyć tureckiego?? Albo może ktoś udziela lekcji? Proszę o info. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kat84 Re: Szczecin-język turecki 13.10.07, 19:53 hej. ja tez jestem zainteresowana nauka tureckiego w szczecinie, niestety do tej pory nie udalo mi sie znalezc ani zadnego kursu ani nauczyciela. prosze napisz jesli tobie sie uda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adrilla_20 Re: Szczecin?? raczej nie... 22.11.07, 18:18 nie sądzę aby można było znaleźć tutaj nauczyciela tureckiego. :(. Ja desperacko przeszukiwałam całe miasto i nic nie znalazłam. (( Odpowiedz Link Zgłoś
polyanna11 Re: Szczecin?? raczej nie... 23.11.07, 14:05 A juz myślałam, że dostanę jakaś optymistyczną wiadomość. Gdybyście znalazły jakieś informacje na ten temat, zostawcie proszę info na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla620 Re: Szczecin-język turecki 23.11.07, 21:59 Moj chłopak jest Turkiem,mieszkamy w Policach,zna trochę angielski,może służyć pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.sylvia Re: Szczecin-język turecki 09.12.07, 03:59 Zapytam z ciekawosci-w jakim jezyku porozumiewasz sie ze swoim chlopakiem? Na jakich zasadach mialyby sie odbywac takie lekcje i jakie koszty przewidujecie? Sadze, ze z kolezanka ktora pisala wczesniej moglybysmy byc zainteresowane. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla620 Re: Szczecin-język turecki 09.12.07, 22:03 Rozmawiamy trochę po polsku,trochę po angielsku.Jeżeli znacie angielski lub niemiecki,to można spróbować.Dlaczego chcecie nauczyc się tureckiego?Spotkania u nas raczej odpadają,bo mamy małe dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś