Gość: Adam IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.08, 15:32 Proszę o pytania z próbnego rosyjskiego poziom podstawowy. Prosze podzielcie sie ja mam jutro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: levy Re: J.rosyjski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 15:57 Witam ja także dołączam się do tej prośby... proszę was pomóżcie nam :) Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWIA Re: J.rosyjski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 15:59 HEJ MASZ JIZ JAKIES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levy Re: J.rosyjski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 16:03 jeżeli pytasz mnie ? to nie nie mam na razie nic... ludzie piszą na o2 ale tylko o angielskim a rosyjskiego nie chcą dać heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: J.rosyjski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 16:26 KRÓTKA FORMA UŻYTKOWA: Byłeś w Rosji na kursach jezykowych i zgubiłeś domumenty.Napisz ogłoszenie w którym zawrzesz: *fakt tego zdarzenia *przewidywalnie gdzie zgubiłeś<ja osobiście napisłam że w instytucie puszkina w jakiejś tam sali> *sposób zwrotu *mozliwość przewidzialej nagrody dla tego kto znalazł. DŁUGA FORMA UŻYTKOWA: List formalny do kolegi , któremu nie powiodło się w zdawaniu prawka i nie zdał za pierwszym razem. W liscie bylo trzeba napisać: * pocieszyć jakoś go(coś jak powinien odreagować). *opisac swoje wrażenia na kursach na prawo jazdy i pierwsze wrażnie po egzaminie jak samym jest się za kółkiem *kolega chce kupić samochód , twoja reakcja i skąd u niego tyle pieniędzy na nowy samochód *radzisz jemu co do kupna samochodu (np. ze powinien jechać z ojcem bo się na tym zna) i swoje zdanie.] ale to nic pewnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: J.rosyjski IP: 80.48.180.* 04.03.08, 16:35 Chwolcie łąki umajone :D dałem to koledze i juz piwko mam obiecane :D dzieks ziooomalku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: J.rosyjski IP: 80.48.180.* 04.03.08, 16:36 To raczej pewniak, bo teamty nie powtarzaja sie z żadnymi z poprszednich lat i oczywiscie sam temat jest bardzo charakterystyczny dla OKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcia Re: J.rosyjski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 16:38 czyli to dzisiejszy rosyjski??? wielkie dzieki:)to podstawa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levy Re: J.rosyjski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 18:03 ciekawe czy to bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi Re: J.rosyjski IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 04.03.08, 18:08 a moze ktos wie co było na rozszerzonym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klio Re: J.rosyjski IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 04.03.08, 18:26 błagam podzielcie sie pytaniami z rozszerzonego rosyjskiego. prsze Odpowiedz Link Zgłoś