paulinazap 05.11.08, 10:30 poszukuję książki: Zarys gramatyki języka tureckiego Marka Stachowskiego.Może ktoś wie gdzie można ją kupić bo ja szukałam już chyba wszędzie i nic..;( Z góry bardzo dziękuję za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mersin75 Re: poszukuję książki 05.11.08, 10:35 ja też bezskutecznie próbuję ją zdobyć - od 9 m-cy. znalazłam nawet dwa sklepy internetowe, gdzie ta pozycja widniała, ale przy zamówieniu okazało się że jednak nie mają. Mam nadzieję że będzie wkrótce wydanie drugie i wtedy nie bedzie problemu z nabyciem. Póki co korzystam z "Jezyk turecki" T. Majdy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
5katia Re: poszukuję książki 05.11.08, 12:09 Ja również poszukuję tej książki, dzwoniłam nawet do Wydawnictwa Akademickiego w Krakowie , ponieważ to oni wydali tą pozycję ale usłyszałam, że szanse na wznowienie są raczej marne mimo bardzo dużego zainteresowania. Nie rozumiem dlaczego i co jest powodem takiego stanowiska ale raczej szanse mamy niewielkie na dostanie tej pozycji :( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinazap Re: poszukuję książki 06.11.08, 01:31 Bądźmy dobrej myśli dziewczyny.Może jakiś cud nastąpi i uda się zdobyć tą książkę.Mogę tylko zagwarantować ,że jeżeli ją jakoś zdobędę to dam znać.Pozdrowionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ag.ak Re: poszukuję książki 06.11.08, 19:20 ja też bardzo proszę - piszcie jeśli będzie coś wiadomo. Albo może jeśli ktoś zdobędzie jakiś skan, albo jakaś wersja elektroniczna... Odpowiedz Link Zgłoś
amw77 Re: poszukuję książki 06.11.08, 10:37 Ja kupilam swoja 5 mıesıecy temu w necie i raczej polecam te droge, wiem ze pozniej naklad byl przez pewien czas wyczerpany ale radze csaly czas szukac w internecie..ja mam swoja z bibliofila. ps. wiem, ze yly tez w Empiku w Wawie;) Odpowiedz Link Zgłoś
5katia Znalazłam 13.11.08, 07:41 Cześć dziewczyny ! Wreszcie udało mi się, dostałam gramatykę Stachowskiego. Zamówiłam u pani w księgarni Matras przez telefon i ona specjalnie dla mnie zamówiła tą książkę. Wy też spróbujcie tą drogą w waszych miastach, ja czekałam jakieś dwa tygodnie, mimo że na składzie w swojej hurtowni Matras tej książki nie miał to udało się to załatwić.Teraz już tylko pozostaje się, uczyć, uczyć....:) Powodzenia i pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mersin75 Do 5katia 13.11.08, 08:35 cześć a w jakim mieście zamówiłaś? i jaki koszt książki? pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
5katia Re: Do 5katia-odp 13.11.08, 09:34 Hej! Ja zamówiłam u siebie w mieście tj. w Gliwicach i zapłaciłam za nią 30 zł , poniżej przesyłam ci linka ze stroną księgarni ale wg niej tej pozycji nie ma, odszukaj sobie tylko adres księgarni w Twoim mieście. www.matras.pl/ Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
5katia Re: Do 5katia-odp 13.11.08, 10:20 .... daj znać jak ci poszło z tym zamówieniem i czy udało Ci się dostać tą książkę w Twoim mieście. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mersin75 Re: Do 5katia-odp 13.11.08, 10:25 sprawdzałam w Poznaniu ni niestety gramatyki Stachowskiego nie ma szans zdobyć. pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
5katia Re: Do mersin75 13.11.08, 11:26 Agatko! .... spróbuj zadzwonić i zamówić w Gliwicach, może załatwią jeszcze jeden egzemplarz i prześlą Ci go na adres domowy ale gdyby z tym był kłopot to służę pomocą. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mersin75 Re: Do mersin75 13.11.08, 11:39 też dzwoniłam i Pani poinformowała, że ostatnio udało jej sie jedną wyskrobać dla klientki (tak myślę że dla ciebie), ale kolejnej niestety nie ma szans załatwić. pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
mariawmarmaris Re: Do mersin75 13.11.08, 14:48 w Warszawie też nie mają i nie wiedzą kiedy będą mieć, bo od maja ją zamawiają i nie mają dostaw ;( Odpowiedz Link Zgłoś