Dodaj do ulubionych

Na Wspólnej

13.10.09, 07:34
Czy tak samo byście postąpili jak Maja? ( mam na myśli wczorajszy
odcinek-ślub)
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Na Wspólnej 13.10.09, 09:33
      Nie.
      Rok z okładem bym się zastanawiała zanim bym się zdecydowała na ślub z
      kimkolwiek, a już na 100% świeżo po rozpadzie poprzedniego związku. "Proces
      żałoby" po poprzednim parnerze rzadko trwa kilkanaście tygodni. No, fakt w
      serialach i komediach romantycznych to tak.
      Zrobiła z faceta jelenia od przytulania i pocieszania.
    • wiotka_trzpiotka Re: Na Wspólnej 13.10.09, 09:34
      taaaaaaa jasne
      emocjonalnie jestem ośmiolatką
      a w ogle to ten wątek przeszedł już wszelkie granice
      prawdopodobieństwa (including latanie po miescie w sukni i
      powiewanie welonem )
      za to mina igorowej maci- bezcenna
    • w_miare_normalna Re: Na Wspólnej 13.10.09, 11:11
      Nie, nie brałabym ślubu z facetem którego nie kocham.
      • Gość: Go Re: Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 21:57
        A ja dla zabawy - tak.
    • idasierpniowa28 Re: Na Wspólnej 14.10.09, 10:17
      Raczej nie ;) Ale tak już poza wszystkim tragiczna to była scena: ten Igor z miną tragiczną w progu kościoła, ta trzęsąca się broda Mai, oniemiały pan młody i goście wstrzymujący w napięciu oddech tak, że mało się nie podusili, nieszczęśni ;) A na koniec radosny galop niedoszłej oblubienicy po łące...
      • dona.a Re: Na Wspólnej 14.10.09, 10:23
        Tak, ta scena był "tragiczna", nie wiadomo czy się śmiać czy płakać,
        nie śledzę serialu, czasami zaglądam, ale ta blondyna od
        Wesołowskiego to jakaś rozpacz, niestrawna do bólu
        • idasierpniowa28 Re: Na Wspólnej 14.10.09, 10:43
          Tez oglądam coraz rzadziej, ze względu na wzrastający poziom absurdu w tym serialu. Pomijam juz kwestię Igora, łamacza serc niewieścich i jego coraz to nowe prace ( teraz chyba w ekspresowy i niepojęty sposób stał się dziennikarzem) Ale ostatnio zaskoczyła mnie niefrasobliwość " Włodków", z jaką przygarniają pod swój dach kolejne trzy osoby. Ja rozumiem, że sytuacja " podbramkowa", że nie zostawią córki na ulicy, ale chyba Slawek nie musiał wszystkich swoich pudeł i klamotów przywozić? Wystarczyłyby najpotrzebniejsze rzeczy... To mieszkanie muszą mieć z gumy, ze 7 osob, w tym dwójka małych dzieci swobodnie się pomieści..
          • lilith76 Re: Na Wspólnej 14.10.09, 11:17
            No właśnie. Ja we wrześniu pomiędzy skończonym wynajmem mieszkania a
            wprowadzeniem do nowego musiałam przez tydzien się gdzieś przetułać. Zrobiłam to
            z jedną dużą walizką ubrań i jedną mega kosmetyczką. W Wawie są magazyny gdzie
            można wynająć na dni/tygodnie nawet 1 m kw powierzchni.
            A Włodkowie jeszcze zachwyceni zagęszczęniem :)

Inna sprawa - dzień ślubu Mai, wychodzi na to że wcale nie sobota jak to bywa we
            zwyczaju. Następnego dnia matka Igora musiała iść do pracy, czyli to był już
            dzień powszedni. Chyba, że jej biuro podróży działa też w niedziele.
          • reniatoja Re: Na Wspólnej 14.10.09, 11:22
            Swobodnie jak swobodnie, widziałas jak wczoraj jedli kolację? Siedząc przy stole na kanapie, na której zazwyczaj oglądają "Na Wspólnej". Blet stołu sięgał biednemu sławkowi do nosa :)

Już nie wspominan o idiotycznym grafiku łazienkowym i dyzurnym Włodku przestrzegającym pilnowania terminów :)

Przy tych wszystkich wypasionych serialowych mieszkaniach do jakich nas tworcy serialu przyzwyczajają, mieszkanie Włodków jest wybitnie niewyjściowe. Jkaby z PRL-u jeszcze.
            • Gość: jogobela Re: Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 18:02
              a jakim cudem Żanetka i Ewa prowadzą buiuo turystyczne?
              o ile wiem jedna jest fryzjerką, druga--
              • Gość: Go Re: Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 00:10
                Zazdroszczę wam, ze nie macie większych zmartwień!
                • reniatoja Re: Na Wspólnej 15.10.09, 08:48
                  a dlaczego sądzisz, że nie mamy większych zmartwień? Kto powiedzial, że na forum można się zajmować tylko swoim najwiekszym zmartwieniem?
                  • Gość: ;) Re: Na Wspólnej IP: *.dialog.net.pl 15.10.09, 22:46
                    Mieszkanie Włodków jest małe bo to mieszkanie dozorcy a nie właścicieli Budmaxu... swoją drogą tam są chyba tylko 2 czy 3 pokoje więc faktycznie z gumy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka