inverti 22.11.09, 11:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: Flashforward 22.11.09, 12:05 Ja obejrzalam ten serial, troche z musu w sumie, mnie jakos nie zachwycil. Nie rozumiem, dlaczego oni uznali, ze tylko jeden facet moze miec taki tatuaz?? To ma byc FBI? Najlepszy jest ten Koreanczyk, uwielbiam go ogladac, Fiennes troche zniewiescialy, ale ten ojciec naukowiec tez jest fajny, ma super akcent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenek Re: Flashforward IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 12:32 A ja oglądam tylko żeby Sonyę zobaczyć: www.imdb.com/media/rm2047120896/nm0907427 Piękna kobieta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Flashforward IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.11.09, 08:02 a mnie wciągnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyś Re: Flashforward IP: *.xdsl.centertel.pl 23.11.09, 22:33 a i mnie "pociągnął"....niezły Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Flashforward 24.11.09, 00:18 mnie tez uwazam ze naprawde dobry serial, zreszta jeden z wielu dobrych ktore obecnie mozna ogladac w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawosc 3. odcinek IP: *.jmdi.pl 28.11.09, 23:21 Obejrzalem wlasnie na AXN trzeci odcinek, i musze przyznac ze serial sie robi glupi z lekka. Na ogladanie kolejnego stracilem ochote... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: 3. odcinek 29.11.09, 11:57 Gość portalu: ciekawosc napisał(a): > Obejrzalem wlasnie na AXN trzeci odcinek, i musze przyznac ze serial > sie robi glupi z lekka. > Na ogladanie kolejnego stracilem ochote... Po trzecim?? Ja po osmym stwierdzilam, ze serial kieruje sie w slepa uliczke, albo po prostu rozbudowuja watki, liczac na to, ze ten serial zaliczy kilka sezonow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawosc Re: 3. odcinek IP: *.statoil.com 01.12.09, 09:34 Po prostu w tym odcinku od groma niejasnosci i nielogicznosci jest... Wszystko co do tej pory wyjasnili wlasnie leglo w gruzach... A ja nie znosze nielogicznych seriali. Intryga wydawala sie fajna. Fajnie rozwiazali problem "widzen", ze wszyscy ludzie na ziemi widzieli jeden dzien... A teraz odwracaja kota ogonem... Odpowiedz Link Zgłoś