Dodaj do ulubionych

Michał z "Klanu"

IP: *.icpnet.pl 28.11.09, 21:23
To jakieś drewno i koszmar.
A niedawne sceny gdy niby był podpity to chyba jakaś parodia była?

Kilka lat Klanu nie widziałam, ale pamiętam ten moment gdy zniknął
Wieczorkowski i przylazł ten robot. I lata mijają a on wciąż jak był do
niczego to nadal jest do niczego...

Btw. - ktoś go zna z innych ról?
Obserwuj wątek
    • narazka Re: Michał z "Klanu" 28.11.09, 22:41
      Gość portalu: Inka napisał(a):

> Btw. - ktoś go zna z innych ról?

www.filmpolski.pl/fp/index.php/1130728
      • Gość: dora Re: Michał z "Klanu" IP: *.as.kn.pl 29.11.09, 05:14
        Czyli NIC.
        • Gość: fanka_poranka Re: Michał z "Klanu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 11:05
          no faktycznie, jak na 10 lat pracy aktorskiej nie może się poszczycić żadnymi osiągnięciami, bo postać Michała też nijaka
          • idasierpniowa28 Re: Michał z "Klanu" 29.11.09, 11:49
            > bo postać Michała też nijaka

Alez wcale nie jest nijaka, jest potwornie irytująca ;) Przynajmniej mnie ;)
            • deczko Re: Michał z "Klanu" 29.11.09, 11:54
              idasierpniowa28 napisała:

> > bo postać Michała też nijaka
              >
              > Alez wcale nie jest nijaka, jest potwornie irytująca ;) Przynajmniej mnie ;)

Wieczorkowski gral takiego prostego chama, a ten prostego irytujacego chama.
              Takze jesli kazali mu tak grac, Zawadzki wybitnie wczul sie w role.
              ;)
              • idasierpniowa28 Re: Michał z "Klanu" 29.11.09, 13:15
                deczko napisał:
                > Wieczorkowski gral takiego prostego chama, a ten prostego irytujacego chama.

Dlatego nie jestem w stanie pojąć jego olbrzymiego powodzenia. Co te laski w nim widzą? :> Sandra, Bogna, Magda ( ta ze Stanów), ta panna z dzieckiem co ją grała Kasia Zielińska, Kinga, Kaja, a wreszcie ta cała Zyta...
                Sama lubię świrów, gacetów z pazurem, kur.wikami w oczach, inteligentnie złośliwych,a w Michale, no cóż... nie odnajduję żadnej z tych cech, które by sprawiały, że facet jest interesujący. I te jego kiczowate teksty podrywu, wrrrr
                • Gość: Inka Re: Michał z "Klanu" IP: *.icpnet.pl 29.11.09, 13:20
                  Oglądam bardzo rzadko, co kilka miesięcy i nie wiedziałam, że aż tyle panien
                  zaliczył. :D
                  Ech...
                  A ja wciąż mam wspomnienie z tego tygodnia jak udawał "wciętego" przy tej
                  blondynie, która została u niego na noc. Udawał właśnie a nie grał.
                  Ten gość to jakiś koszmar i w sumie nie dziwi mnie jego strasznie mały dorobek
                  aktorski. Jakieś szerokie plecy musi mieć.
                  • idasierpniowa28 Re: Michał z "Klanu" 29.11.09, 13:36
                    Rozumiem, że pijanego jest ciężko zagrać, ale gorzej " zagrał" tylko któryś Zduński. Piotrek chyba.. To dopiero była porażka na całej linii.
                    • narazka Re: Michał z "Klanu" 29.11.09, 14:23
                      idasierpniowa28 napisała:

> Rozumiem, że pijanego jest ciężko zagrać

Wszystko, według mnie, zależy od warsztatu. Poniżej cytat z wywiadu z Marianem Dziędzielem.

"Pytanie: Wojnar i Dziabas to "pijane" role zagrane z takim autentyzmem, że gdybym nie znał cię dobrze, nawet ja dałbym się nabrać, że masz problemy z alkoholem. Że tego nie da się zagrać na trzeźwo. Tymczasem od wielu lat jesteś przecież abstynentem.

M. Dz.: Patrzę i wyciągam wnioski. Rano, kiedy wychodzę na próbę do teatru, obok mojego domu widzę zawsze tych samych facetów: na kacu. Kiedy wracam, w okolicach południa, już chwieją się na nogach. Znam dobrze ich ruchy, zapamiętuję. Ale to, oczywiście, tylko naskórkowa wiedza, ważniejsze jest to, w jaki sposób wędrują bezdroża myśli pijanego. Czym w istocie jest pijacki bełkot, co to znaczy? Próbowałem znaleźć wnętrze pijanego, pamiętając jednak, że za każdym razem uwarunkowania psychologiczne bohaterów są różne, trzeba je odnosić do konkretnych postaci" Koniec cytatu.

Mam świadomość, że to jednak inna półka i nikt nie ma ochoty w badziewnym serialu wspinać się na wyżyny kunsztu aktorskiego. Chciałem tylko zauważyć że niektórzy aktorzy poważnie podchodzą do tego co robią.

Pozdrawiam...
                      • Gość: Inka Re: Michał z "Klanu" IP: *.icpnet.pl 29.11.09, 15:06
                        Niedawno Gajos występował w SMS. Miał zagrać faceta na kacu. Zagrał tak, że
                        każdy by się dał nabrać.
                        Można się wysilić dla durnego programu to chyba tym bardziej można by było dla
                        durnego serialiku.
                        Ale cóż, widać klasyczne odwalanie chałtury: i tak mi zapłacą bo większego
                        durnia na moje miejsce nie znajdą. :/
                        • Gość: AnO Re: Michał z "Klanu" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.09, 22:06
                          No koles jest koszmarny. Nie moge na niego patrzec. Jakos mnie odrzuca. I juz
                          nawet nie chodzi o role, ktora probuje grac. po prostu tragedia - wyglad
                          oblesny, aktor z niego zaden i zastanawiam sie kto mu ta role powierzyl. Czy
                          szukali kogos podobnego do wieczorkowskiego? Nie jestem fanka Wieczorkowskiego,
                          ale on przynajmniej przystojny jest, a ten "duplikat" - blee.
                          • Gość: ja Re: Michał z "Klanu" IP: 195.205.42.* 01.12.09, 08:39
                            co to była za panna z dzieckiem, z która spotykał sie michał ? ktos
                            tu napisał, ze grana przez Zielińska, ale w ogole nie kojarze tego
                            watku...A
                            • lilith76 Re: Michał z "Klanu" 01.12.09, 13:13
                              To była rozwódka z dzieckiem. Tyle pamiętam. I że chyba wróciła w końcu do
                              byłego męża.
                              • 25wanilia Re: Michał z "Klanu" 01.12.09, 19:04
                                Chyba miała na imię Natalia, ale nie wiem skąd się znali.
                                • Gość: abc Re: Michał z "Klanu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 12:39
                                  Michal prowadził szkółkę piłkarską do ktorej uczęszczał syn Natalii i tak sie
                                  poznali, a pózniej jeszcze Michał pomagał jej bo mąż ją tłukł, ale chyba w końcu
                                  i tak wybrala męża bokseka nie michalka
    • wiewka20 Re: Michał z "Klanu" 01.12.09, 18:11
      Miała na imie Natalia, i juz wtedy drażniła mnie jak cholera. Potem
      zobaczyłam ją w idiotycznej reklamie przypraw Galeo, az zaczął sie
      jej zalew wszędzie. Zielińska jest naprawde upiorna :-/Pasowali z
      Michałem do siebie :-P
    • Gość: '''' Re: Michał z "Klanu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 20:46
      i postac i aktor dziaałaja mi na nerwy, taki ciapciok maksymalny
      • zona_jarka Re: Michał z "Klanu" 04.12.09, 08:38
        Na szczęście "coś" ostatnio złapał, może się uspokoi.
        • Gość: kłok Re: Michał z "Klanu" IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.10, 17:45
          dupa nie aktor, amator na amatory! ale czy króryś w tej szmirze gra lepiej, tak
          nawiasem?
          • renatka_1 Re: Michał z "Klanu" 09.01.10, 20:59
            nie mówie, że grają dobrze, ale od Michała gorsza była tylko prostytutka z
            pociętą twarzą:/
    • Gość: acce Re: Michał i jego sypialnia IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.10, 18:19
      Co ona ma na ścianie za łóżkiem w swojej sypialni? Czerwone, przypomina dmuchany
      materac postawiony na sztorc. Jakąś fototapeta, mata, makata czy ki diabeł?
      Brzydkie ale zastanawiające;)
      • Gość: acce Re: Michał i jego sypialnia IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.10, 18:20
        oczywiście "co on ma..."
        • Gość: otto Re: Michał i jego sypialnia IP: *.xdsl.centertel.pl 13.01.10, 20:25
          jaki pan taki kram!
      • renatka_1 Re: Michał i jego sypialnia 14.01.10, 11:10
        że chyba fototapetę. Brzydkie to fakt, ale może scenarzyści chcieli podkreślić,
        że to mieszkanie faceta samotnego i kobieca ręka by się przydała.
        • lilith76 Re: Michał i jego sypialnia 14.01.10, 12:08
          Jak można przy tym zasnąć?
          Bzykać się może tak ;)
          • renatka_1 Re: Michał i jego sypialnia 14.01.10, 13:43
            nie wymagajmy zbyt wiele, pamiętaj, że główną ozdobą tego mieszkania miały
            zostać puchary:/
            • Gość: aga Re: Michał i jego sypialnia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.10, 19:43
              a złote gwiazdki na drzwiach wejściowych?
              • Gość: goscie, goscie Re: Michał i jego sypialnia IP: *.radom.vectranet.pl 22.01.10, 18:43
                Michalek do Matki i narzeczonej: dziewczyny, gdzie ta herbata? bo
                nie zdaze wypic!!
                zabilabym...
                • bonnie75 Re: Michał i jego sypialnia 22.01.10, 20:14
                  No jak to???????????
                  Przeciez mieszkanie Michala urzadzala pierwszej klasy dizajnerka w postaci Moni
                  Ross!!!! I to za friii. No wezcie!!!!! Jak mozna tak bezwstydnie komentowac ten
                  artyzm ??? :-)))))
                  • maladanka Re: Michał i jego sypialnia 22.01.10, 21:31
                    wcale nie urządzała Moni,Michas się wypiął na jej projekt
                    • bonnie75 Re: Michał i jego sypialnia 22.01.10, 21:38
                      > wcale nie urządzała Moni,Michas się wypiął na jej projekt

NAPRAWDE???
                      No to w takim razie ma, na co zasluzyl, czyli wielkie G. :-)))
                • deczko Re: Michał i jego sypialnia 22.01.10, 22:25
                  Gość portalu: goscie, goscie napisał(a):

> Michalek do Matki i narzeczonej: dziewczyny, gdzie ta herbata? bo
                  > nie zdaze wypic!!
                  > zabilabym...

Tupet to on ma, ale zadnej to jeszcze nie przeszkadzalo. Panny od niego
                  odchodzily, bo zawsze byl jakis trzeci.
                  W sumie jak popatrzec na Zytke i Elzunie, to one sa do siebie nawet podobne.
                  • Gość: ziutka Re: Michał i gwiazdy IP: 195.117.57.* 22.02.10, 21:07
                    Te gwiazdy na drzwiach u Michała to na stałe są? czy zapomnieli,że
                    już po karnawale?
                    • renatka_1 Re: Michał i gwiazdy 23.02.10, 10:26
                      Gość portalu: ziutka napisał(a):

> Te gwiazdy na drzwiach u Michała to na stałe są? czy zapomnieli,że
                      > już po karnawale?

to chyba "dekoracja" nie tylko na karnawał:p mnie dobija jego łóżko i to coś co
                      wisi na ścianie w sypialni.
                • Gość: roman Re: Michał i jego sypialnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 21:55
                  Gość portalu: goscie, goscie napisał(a):

> Michalek do Matki i narzeczonej: dziewczyny, gdzie ta herbata? bo
                  > nie zdaze wypic!!
                  > zabilabym...

No i o takich teściowych są dowcipy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka