konwalka 28.01.10, 21:07 "Tretter nie chce słuchać tłumaczeń Latoszka i postanawia go zwolnić." to ze streszczen ktos cos wie? :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkokos Re: Latoszek odchodzi? 28.01.10, 21:46 nie, nie wierzę :) bardziej nie podoba mi się to zdanie: "Przybita Iwona zwierza się Samborowi, który staje się jej coraz bardziej bliski..." jak tu ma być romans, to stanowczo za szybko i w ogóle po co?? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Latoszek odchodzi? 29.01.10, 12:12 To było do przewidzenia. On ma dziecko, ona mieć nie może. I tak sobie pomyślałam, że tym tropem pójdą. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Latoszek odchodzi? 29.01.10, 12:15 "Na terenie szpitala pracują drwale." Ciekawe co rąbią? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Latoszek odchodzi? 30.01.10, 19:41 kkokos napisała: > bardziej nie podoba mi się to zdanie: > "Przybita Iwona zwierza się Samborowi, który staje się jej coraz bardziej > bliski..." jak tu ma być romans, to stanowczo za szybko i w ogóle po co?? A mnie tam sie podoba, chociaz bardziej podobaloby mi sie, gdyby Iwona zwierzala sie Latoszkowi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Latoszek odchodzi? 31.01.10, 12:54 Ta Iwona fajna jest, a pierwsze milosci sie instynktownie wybiera nie z rozsadku. Temu gosciowi do szczescia potrzebna jest wredna Wiktoria, a nie spokojna Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: Latoszek odchodzi? 29.01.10, 12:47 Jestem załamana, toż to tragedia że on odchodzi, myslę że jakoś to przeżyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś