pia.ed 02.04.10, 19:57 Odbyly sie tam dwa sluby Ridge i Broke; po drugim odbyli noc poslubna na plazy, a teraz zawieziona tam pewno osobe, aby na plazy umarla ... :( Ciekawe co jeszcze wymysla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Na plazy ... 22.05.10, 17:33 To jest tez akcja rozgrywajaca sie z duzym wyprzedzeniem w porownaniu do polskich odcinkow ... Niestety numerami odcinkow nie dysponuje, bo w programie tego nie podaja. Natomiast znajduje na amerykanskiej stronie domowej daty nadawanych obecnie w Szwecji odcinkow, i w ten sposob mam jakies porownanie. Niestety w Szwecji w maju robia PRZERWE w nadawaniu wiekszosci serii a wznawiaja dopiero we wrzesniu, wiec lada chwila bede cztery miesiace do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniooo1998 Re: Na plazy ... 21.06.10, 13:13 Na plaży zmarła Ann, matka Pameli i Stephanie. Odpowiedz Link Zgłoś
benedictx1 Re: Na plazy ... 18.11.14, 12:02 Zauważyłem, że bardzo dużo scen było rozgrywanych na plaży, ale to tylko zwiększa oglądalność. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Na plaży ... 25.11.14, 21:52 Nic dziwnego, bo Los Angeles leży nad Oceanem Spokojnym ... a ciepło jest niemal cały rok. Przy plaży są położone domki, w ktorych mieszkają Liam i Whait(?), przyrodni bracia, którzy byc może nie byli jeszcze pokazani w Polsce, wiec nie zamieszczam szczegółów. No i kiedy młodzież z serii pojechała do Meksyku, to gdzie mieszkali? W hotelu przy plaży oczywiscie ... benedictx1 napisał(a): > Zauważyłem, że bardzo dużo scen było rozgrywanych na plaży ... Odpowiedz Link Zgłoś