fanka_poranka 21.05.10, 15:53 Nie oglądam wszystkich serialu ostatnio serwowanych, ale w tych już tradycyjnych nie zauważyłam, żeby ktoś palił. Chociaż wiadomo, że aktorzy "kopcą", a w rolach tacy uświadomieni :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
portswood Re: Papierosy w serialach 21.05.10, 23:37 Miło by było zobaczyć kogoś porządnie zaciągającego się szlugiem, np tak jak to robili w Pitbullu. No ale w mdłych serialikach takich rzeczy nie ma, bo niby kto miałby palić i rzucać peta za siebie? Może Majka? buehehee Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_poranka Re: Papierosy w serialach 22.05.10, 17:46 W "Glinie" jak smok ciagnąli prawie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Papierosy w serialach 22.05.10, 19:35 swego czasu w "Pensjonacie pod różą" delektował się fajkami Mikołaj, syn Trybały - ale paleniem bym tego nie odważyła się nazwać, jarał takimi trzęsącymi się rączkami, to chyba takie nerwicowe miało być, coś jak Clinton trawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolombo Re: Papierosy w serialach IP: *.icpnet.pl 22.05.10, 20:08 W serialach typu Klan czy inne M jak Mroczki fajki jarają typki spod ciemnej gwiazdy lub małolaty pod blokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Papierosy w serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 20:41 Glina, Pitbull, Fala Zbrodni to seriale innego gatunku. Przede wszystkim są jednak realistyczne, a nie słodkie i idealne do wyrzygania jak M jak miłość, Barwy Szczescia itp, gdzie glowne dialogi ograniczaja sie do "kocham Cie" i "napijesz sie herbatki"? Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Mad Men 22.05.10, 21:10 "Mad Men" zdecydowanie nie dla byłych palaczy. Po jednym odcinku chce się znowu sięgnąć po papierosa (tak myślę). Sam nigdy nie paliłem, a mnie korci zawsze, gdy skończę oglądać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Mad Men 22.05.10, 23:05 ostatnio miałam okazję oglądać tv w Turcji, oni mają chyba jakąś ustawę zakazującą pokazywania palących w filmach, wyobraźcie sobie scenę z filmu w którym miejsce z papierosem (usta, ręka) jest zasłonięte białym kwadracikiem i widać tylko smętny dymek:) przezabawnie to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXX Re: Mad Men IP: *.syrion.pl 23.05.10, 01:13 W Plebanii Iwona paliła na koncercie w klubie :P Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_poranka Re: Mad Men 23.05.10, 11:15 ib_k napisała: > ostatnio miałam okazję oglądać tv w Turcji, oni mają chyba > jakąś ustawę zakazującą pokazywania palących w filmach, wyobraźcie sobie scenę > z > filmu w którym miejsce z papierosem (usta, ręka) jest zasłonięte białym > kwadracikiem i widać tylko smętny dymek:) przezabawnie to wygląda proponuję, żeby w naszych serialach, nie pokazywać biustów osłoniętych tylko zwiewnymi koszulkami, np.Hania w sypialni, Martusia, Mysza....i cała reszta w MJM, KLAN,... Odpowiedz Link Zgłoś