Dodaj do ulubionych

Bonaszewski i Mroczki :DDD

19.10.10, 14:09
film.onet.pl/zwiastuny/0,70210,1,,322,fotonews.html
Dopiero wytypowałam go na Wokulskiego w nowej adaptacji powieści, a on taki numer wycina:/
Staś dla pieniędzy wydał się za Minclową, a Mariuszek wdaje się we flirt z Mroczkami... Eh...
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka_poranka Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD IP: *.net.stream.pl 19.10.10, 15:24
      no właśnie, to juz nie ma gdzie grać, tylko w takim szmatławcu. a taki fajny aktor, chyba ze kasy brakuje, bo nigdzie nie gra
      • dona.a Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD 19.10.10, 16:29
        Wychodzi na to, że powinni podziękować Mroczkom, bo to oni fundują swoją obecnością "prawdziwym" aktorom obciach;)
    • Gość: Aga Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD IP: *.chello.pl 19.10.10, 19:49
      A ja się mimo wszystko cieszę, że go gdzieś zobaczę na małym ekranie... Uwielbiam. I chętnie zobaczę, jak zjada Mroczków na śniadanie (aktorsko).
      • dona.a Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD 19.10.10, 21:08
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> A ja się mimo wszystko cieszę, że go gdzieś zobaczę na małym ekranie... Uwielbi
        > am. I chętnie zobaczę, jak zjada Mroczków na śniadanie (aktorsko).

Masz rację, wydaje mi się , że jest więcej zysku z pojawiania się dobrych aktorów w popularnych produkcjach niż "strat" z powodu oglądania wraz z nimi nieudolnych aktorów(przecież nie tylko tzw amatorów), a to "zjadanie na śniadanie" miałam okazję widzieć we wspólnych scenach Herbuś z Ewą Ziętek, czy chociażby Cichopek w "Tancerzach" grającą u boku Niemirskiej, Baki czy Dorocińskiego.
    • raszefka Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD 21.10.10, 14:25
      Kazio Spychała... chyba zacznę znów MjM oglądać :)
      • Gość: b Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD IP: *.spray.net.pl 21.10.10, 16:23
        "Sława i chwała" i ten cudowny duet z Marią Gładkowską jako księżna Bilińska! Widziałam Go też kilkakrotnie w teatrze! Jest zawsze perfekcyjnie przygotowany do roli! Wg mnie najlepsza jego kreacja to dr Tinker w "Oczyszczonych" w TR!
      • stara_dominikowa Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD 22.10.10, 09:30
        raszefka napisała:
        > Kazio Spychała... chyba zacznę znów MjM oglądać :)

"Sławy i chwały" CHIBA się nie doczekam w normalnej porze:/ Ostatnia emisja była jakoś w poniedziałki o 13:00. Taka plejada aktorów, jaka tam się pojawia, zdarza się rzadko w jednej produkcji. Kazio i Bilińska, mimozowaty Myszyński i idealny do tej roli Żebrowski, Gołąbek... Nawet na DVD nie ma tego serialu. Cudowna adaptacja cudownej książki.
        • Gość: Eh Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD IP: *.acn.waw.pl 22.10.10, 14:16
          Szkoda tylko ze taki brzydki jest:(
          • Gość: A. Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 14:42
            > Szkoda tylko ze taki brzydki jest:(

Mroczek czy Bonaszewski? ;)
            • Gość: Monika Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD IP: *.nplay.net.pl 22.10.10, 16:37
              Bonaszewski brzydki nie ejst, on ma twarz takiego typa spod ciemnej gwiazdy, ale brzydki nie jest.
              • raszefka Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD 22.10.10, 17:20
                Gość portalu: Monika napisał(a):

, on ma twarz takiego typa spod ciemnej gwiazdy,

Dodam - intrygującą, pociągającą :)
                • dona.a Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD 22.10.10, 19:34
                  raszefka napisała:

> Gość portalu: Monika napisał(a):
                  >
                  > , on ma twarz takiego typa spod ciemnej gwiazdy,
                  >
                  > Dodam - intrygującą, pociągającą :)

Mężczyznom aktorom, utalentowanym, wg mnie brak urody zupełnie nie przeszkadza, przecież Deląg obiektywnie ładniejszy i co z tego;)
    • Gość: kia Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 16:19
      nie rozumiem. co ci się nie podoba. jest aktorem to gra, a czy to serial czy film pełnometrażowy to juz nie ważne. w karierze każdego z nas są większe i mniejsze dokonania. nikt nie zalicza podczas kariery zawodowej samych sukcesów na najwyższym poziomie.
      • Gość: b Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD IP: *.spray.net.pl 06.11.10, 08:09
        Dziś na Kino Polska o 19.10 pierwszy odcinek "Sławy i chwały"!
        • stara_dominikowa Re: Bonaszewski i Mroczki :DDD 06.11.10, 12:49
          Gość portalu: b napisał(a):

> Dziś na Kino Polska o 19.10 pierwszy odcinek "Sławy i chwały"!

To wspaniała wiadomość!!! Zaraz zakładam wątek:) Dziękuję, kimkolwiek jesteś, "b" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka