Dodaj do ulubionych

Pomysł Grażyny - MJM

30.11.10, 15:48
Graża wyskoczyła z pomysłem, jak zarobić więcej na Maria-Medzie - chirurgia plastyczna. Nie dziwię się chichotowi doktor Reni. Pomijam fakt, że Gródek, prowincjonalne miasteczko itd., bo może przyjeżdżałyby tam bogate, znane panie z Warszawy, by nikt w stolicy nie odkrył, że wstrzykują sobie botoks czy poprawiają nos, ale chyba oczywistym sposobem na poprawienie wyników finansowych jakiejkolwiek przychodni jest zatrudnienie dobrego stomatologa czy ginekologa...
Obserwuj wątek
    • jerryone1 Re: Pomysł Grażyny - MJM 30.11.10, 15:58
      zatrudnią Chochoła jako fotografa RTG (ma w końcu chłopaczyna talent) w Santa Mariamed i wtedy się dopiero biznes zacznie kręcić! Do najlepszej kliniki zaczną zjeżdżać prominenci z całego kraju żeby zrobić sobie fotkę RTG z rąk uznanego fotografika Pawła od Mośkowiaków. Najgorsze przypadki złamań z całego kraju będą trafiać tutaj przed podjęciem decyzji przez chirurga. Tomek zacznie wozić ludzi ze Szczecina do gródka usługowo dzięki czemu spłaci dług myszy itd...
      • Gość: kachullcia Re: Pomysł Grażyny - MJM IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 19:50
        ómarłam ze śmiechu:) Dzięki za tego posta, bo fatalny humor dziś miałam:)
    • lady_haha Re: Pomysł Grażyny - MJM 30.11.10, 16:55
      Przede wszystkim gdzie ona chce to wszystko zainstalować? Toż oni mają 3 pomieszczenia i recepcję. Gdzie będą przyjmować ci wszyscy specjaliści i wykonywać zabiegi? Może w sypialni Santamaryi?
    • Gość: gocha Re: Pomysł Grażyny - MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 16:55
      do stomatologa czy ginekologa paniuś ze stolicy nie przyciągnie. ale do chirurga-plastyka w ustronnym Gródku na pewno tak.
      • lady_haha Re: Pomysł Grażyny - MJM 30.11.10, 16:59
        Powinni otworzyć ośrodek odwykowy i zatrudnić tę panią:

www.se.pl/rozrywka/plotki/ilona-felicjanska-otwiera-klinike-dla-alkoholikow_150720.html
        Hania by pewnie skorzystała.
        • quba Re: Pomysł Grażyny - MJM 30.11.10, 20:02
          Bardzo śmieszne! No po prostu można "pęc"!
          ----------------------------

Wszyscy mamy jakieś swoje przywary i niekoniecznie to znaczy, że trzeba
          pielęgnować w sercu dawne urazy i odświeżać je bez końca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka