mayessa 02.12.10, 13:11 Właśnie oglądam. Ależ to nudne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_miare_normalna Re: rosyjska NIANIA 02.12.10, 14:17 Bardzo. Ja oglądałam wczoraj i w sumie do momentu dopóki dzieci się nie pokazały, nie wiedziałam co to za film. Dziś włączyłam specjalnie, masakra jakaś. Mogłoby to byc parodią polskiej niani. Na prawdę, zero śmiechu, aktorzy jacyś tacy marni ... ehhhh.. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka dla mnie typowo rosyjska wersja :) 02.12.10, 14:41 dzieci wszystkie pyzate, dorodne rzec mogę ;) texty w stylu "zna Pani osobiście Wladimira P. "? stroje i strojność typowo złoto- rosyjska no i nudne, że hej ale przez to zabawne , bo takie nierealne jakieś po niani w wersji oryg + pl :) iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: rosyjska NIANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 15:44 to samo rosjanie(i inne narodowosci) powiedzieliby o polskiej wersji... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: rosyjska NIANIA 02.12.10, 15:54 W porownaniu z polska niania, rosyjska wersja bardzo uboga i mega nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: rosyjska NIANIA IP: *.icpnet.pl 03.12.10, 12:50 Polska niania była rewelacyjna i wątpie czy Rosjanie pomgli by to samo powiedzieć o naszej nainie co my o ich niani. Wszyscy zresztą twierdzą nawet amerykanie ze nasza niania byla najlepsza oczywiście pierwsze 2 sezony potem to był pokaz gwiazd i odbiegli od licencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobotonietak Re: rosyjska NIANIA IP: *.cyfrowypolsat.pl / 10.5.130.* 03.12.10, 13:29 witam, oglądam i stwierdzam, ze niania made in Russia jest niesamowicie podobna do polskiej aktorki Bożeny Stachury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: rosyjska NIANIA IP: *.nplay.net.pl 03.12.10, 20:07 Jest o wiele ladniejsza, od naszej Niani rowniez, za to pozostali aktorzy nie grzesza uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: rosyjska NIANIA IP: *.skierniewice.vectranet.pl 08.12.10, 13:58 nawet się nie umywa do naszej wersji ze nie wspomnę o oryginale..... gdzie tu jest cos smiesznego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjsd Re: rosyjska NIANIA IP: 178.217.140.* 08.12.10, 18:01 mnie się z kolei podoba- uśmiałam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: rosyjska NIANIA IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.10, 14:14 Ten serial to totalna porazka, tylko polsat moze taki chlam emitowac... Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: rosyjska NIANIA 09.12.10, 15:28 a ja jak tylko mogę to oglądam, uwielbiam słuchać rosyjskiego. a w tym serialu mówią bardzo wyraźnie. A sam serial - podobny do naszego jeżeli chodzi o fabułę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6 Re: rosyjska NIANIA IP: *.xdsl.centertel.pl 18.12.10, 12:22 mi się podoba ten film, jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: rosyjska NIANIA IP: 178.56.26.* 23.12.10, 13:58 Rowniez wlasnie ogladam,bardzo nudno i zle tlumacza.no po prostu tlumaczenie jest okropne,plus to ze nie wszystko tlumacza,a smieszne teksty zmienia tlumacz na jakies cienkie proste wypowiedzi..no i niektore teksy nie dadza sie przetlumaczyc.. najsmieszniejszy jest akcent niani,ukrainski,tego tez w tlumaczeniu nie da sie odzwierciedlac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: rosyjska NIANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 19:56 co ty za bzdury opowiadasz ze amerykanie uwazali ,ze opolska niania jest naj?kto i gdzie?to tylko chwyt marketingowy tvnu-wiadomo,w tvn wszystko musi byc "naj"-najlepsza wersja serialu,najlepsza wersja programu i najlepsza modelka (krupa LOL). a o serialu,ze jest dobry powiedziala fran drescher ale zrobila to z grzecznosci bo tvn zasponsorowal jej wizyte w polsce,to co innego miala powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: rosyjska NIANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 19:21 a polska niania była taka ciekawa??? obie wersje są tak samo nudne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: rosyjska NIANIA IP: 46.112.115.* 06.01.11, 10:40 ale rosyjska niania o wiele ładniejsza od naszej Dygantowej Odpowiedz Link Zgłoś