Dodaj do ulubionych

Prosto w serce

29.12.10, 19:24
Nie wiem czy już o tym było, ale zaryzykuje.
Nie oglądałam pierwszego odcinka, ale urywki zajeżdżają mi strasznie "Zbuntowanym Aniołem"
wiecie coś nt. tego serialu- czy na jakiejś licencji jest?
Obserwuj wątek
    • w_miare_normalna Re: Prosto w serce 29.12.10, 19:33
      Ja słyszałam, że to ma byc polska wersja "MIłosny nokaut".
      • spinka0001 Re: Prosto w serce 29.12.10, 19:42
        to ma być polska wersja "sos mi vida"(Jesteś mim życiem) i tam faktyczne grali Natalia Oreiro i Facundo Arana(ci sami co w Zbuntowanym aniole)
        • em.haa Re: Prosto w serce 29.12.10, 20:24
          O ja pierdykam.
          • Gość: ;p Re: Prosto w serce IP: 78.8.104.* 04.01.11, 18:13
            Nie jest najgorsze, poza Muchą oczywiście.
            Ale niech mi ktoś wyjaśni czy wszystkie te serale muszą być takie same ? Mało tego że to prawie to samo co Brzydula to jeszcze grają Ci sami aktorzy. Bobek, Socha, ten który grał Przemko pewnie jeszcze więcej się potem znajdzie. Nie mówiąc o tym że nawet firma jest dokładnie ta sama... PORAŻKA !!!
    • chantal10 em.haa - troszku nie na temat, ale... 29.12.10, 20:33
      gratki ;) piękny pisklaczek;)
      • em.haa Re: em.haa - troszku nie na temat, ale... 30.12.10, 09:11
        Dzięki :) To miłe że zadałaś/ zadałeś sobie trud żeby zobaczyć co jest pod linkiem :P
      • em.haa Re: em.haa - troszku nie na temat, ale... 30.12.10, 09:12
        Zadałaś :P
        Wytrwałości życzę w noszeniu tobołka w brzuchu :)
        • Gość: faszyna dublujesz wątek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 10:38
          Wątek o PwS juz był, obecnie jest troche nizej na stronie forum, a pierwszy odcninek mozna za darmo obejrzeć w VOD.
          vod.onet.pl/prosto-w-serce,7554,serial.html
    • Gość: Afera_ Re: Prosto w serce IP: *.xdsl.centertel.pl 04.01.11, 15:29
      najlepsze to jest, to że TVN ... wyemitował pilot serialu po majce... i jako pierwszy odcinek puścili też pilota!!! <brawo> szkoda słów
      • Gość: bbb Re: Prosto w serce IP: *.4web.pl 04.01.11, 18:35
        skandal!! jak śmieli powtórzyć pierwszy odcinek nadany 10 dni wcześniej o zupełnie innej porze??
        • Gość: ;P Re: Prosto w serce IP: 78.8.104.* 04.01.11, 18:48
          Nie jest najgorsze, poza Muchą oczywiście.
          Ale niech mi ktoś wyjaśni czy wszystkie te serale muszą być takie same ? Mało tego że to prawie to samo co Brzydula to jeszcze grają Ci sami aktorzy. Bobek, Socha, ten który grał Przemko pewnie jeszcze więcej się potem znajdzie. Nie mówiąc o tym że nawet firma jest dokładnie ta sama... PORAŻKA !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka