Dodaj do ulubionych

W MJM w 2011 roku...

04.01.11, 12:27
Wielkie pieniądze i morze łez. Kłamstwa i zbrodnia z namiętności… Zapraszamy na kolejne spotkania z "M jak Miłość"! Jakie niespodzianki los szykuje dla Mostowiaków w 2011 roku?

Już wkrótce, w serialu pojawi się nowy bohater: Sylwia urodzi zdrowego synka. W szpitalu, dziewczynie cały czas będzie towarzyszył Zawadzki. A gdy usłyszy pierwszy, gromki krzyk juniora - zapragnie zostać jego ojcem… Czy Sylwia przyjmie propozycję szefa i wyjdzie za niego mąż?

A w Grabinie? Małżeński bunt! Po ostrej kłótni z żoną, Lucjan spakuje walizkę, wyprowadzi się do Warszawy i... w stolicy zacznie korzystać z uroków życia. Najpierw spędzi wieczór w nocnym klubie. A później zostanie... hazardzistą!

Co na to Barbara? Zamiast wylewać za mężem łzy, będzie… flirtować. Na kilka miesięcy, w Grabinie zamieszka starszy dżentelmen z Kanady (w tej roli wybitny aktor Andrzej Łapicki) - Tadeusz. I od razu zacznie Mostowiakową adorować. A Barbara z rozmarzeniem słuchać będzie opowieści sąsiada o wielkim świecie…

Za to w Warszawie: romanse i pocałunki! W czasie, gdy Małgosia będzie pracować w Rzymie, Agnieszka ochoczo "zaopiekuje się" Tomkiem... I wyzna Chodakowskiemu miłość! Będą wieczorne spotkania, kolacje przy winie i pocałunki. Czy dojdzie również do zdrady?

Z kolei Paweł nawiąże romans… z Eweliną! Nieświadomy, że dziewczyna jest niebezpieczną kryminalistką. Seksowna blondynka zostanie jego nową modelką - i nie tylko... A zakochana w Zduńskim Ola - gdy odkryje, że ma rywalkę - zaleje się łzami.

A miłość nastolatków? Tutaj dojdzie do tragedii. Ewa wpadnie pod samochód i dozna urazu kręgosłupa. Nastolatce zagrozi kalectwo. A do wypadku doprowadzi Gabi - zazdrosna o Łukasza. Jaką dziewczyna poniesie za to karę?

Trudne chwile czekają też Hankę. Mostowiakowa odkryje, że nowa sąsiadka - Anna - okłamała ją i tak naprawdę nie mieszkała przez ostatnie lata za granicą, tylko siedziała w więzieniu. W dodatku, Gruszyńska okaże się morderczynią, skazaną za zabicie męża. Czy Hanka będzie umiała jej na nowo zaufać?

A co w Gródku? Gigantyczny spadek! Dorota dostanie list z informacją, że nieznajomy ze Szwajcarii - mężczyzna któremu jej dziadkowie uratowali podczas wojny życie - zostawił jej cały majątek. Stadnicka będzie w szoku. Koleżanki z przychodni zaczną śnić o milionach. A Lewicki? Czy właśnie na taką okazję czekał - i dlatego podbił serce zwykłej pielęgniarki?

A w finale - problemy Marty. Wojciechowska usłyszy od lekarza bolesną diagnozę: bezpłodność. Tymczasem Andrzej wciąż marzyć będzie o dziecku… Czy Marta wyzna narzeczonemu prawdę - ryzykując, że utraci przez to jego miłość?

Odpowiedzi na wszystkie pytania już za kilka tygodni... Tylko na antenie TVP 2!
Obserwuj wątek
    • Gość: niko Re: W MJM w 2011 roku... IP: *.CNet.Gawex.PL 04.01.11, 12:50
      Ha ha ha
      Ciekawe co brali scenarzyści przy pisaniu tych bzdur, tez chcę tego spróbować!!!!!!
      Najbardziej rozbawił mnie spadek, chyba zyję w innym świecie, mnie ani nikomu komgo znam spadek nigdy nie spadł z nieba, a tu proszę - w kilka lat serialu to już chyba trzeci.
      Lucek na barmana w Oazie!!!! Akurat zwolni sie miejsce po Sylwii. I prosze, niech Zębata zaleje się łzami, wyjedzie do Rzymu albo Berlina i zniknie z serialu!!!
      • bach28 Re: W MJM w 2011 roku... 04.01.11, 12:55
        ja napisze jeno ech.....
      • Gość: Alina policzmy spadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 14:48

Gość portalu: niko napisał(a):

> Ha ha ha
        >
        > Najbardziej rozbawił mnie spadek, chyba zyję w innym świecie, mnie ani nikomu k
        > omgo znam spadek nigdy nie spadł z nieba, a tu proszę - w kilka lat serialu to
        > już chyba trzeci.

Od Łagody dla Marysi
        od Zakrzeńskiego dla Pawła
        od Jaroszego dla Hanki
        od kogośtam dla Doroty

jestem pewna że to nie wszystko
        • lady_haha Re: policzmy spadki 05.01.11, 19:07
          Poza licznymi spadkami była jeszcze wygrana Zduńskich w totolotka.
    • wiotka_trzpiotka Re: W MJM w 2011 roku... 04.01.11, 13:16
      aaaaaaaa
      to juz wiem, dlaczego Marta inwigilowana przez przyszłą tesciówkę zeznała, że pragnie kolejne dzieci płodzić mimo iż nie pamięta zbyt dobrze imion tych juz posiadanych
      własnie po to, aby przezywać bezpłodność oraz mieć nowe źródło konfliktów z superrodzinnym Budzynem
    • Gość: Mariola Re: W MJM w 2011 roku... IP: *.internetia.net.pl 04.01.11, 13:28
      Ale głupoty. Te wszystkie wątki to jakiś absurd i żenada. Ten cały Paweł to nie miał jeszcze normalnej dziewczyny, teraz dla odmiany kryminalistka. A to z Luckiem że zostanie hazardzistą i dziwkarzem bo pewnie jakiejś błahej kłótni z Barbarą to już w ogóle przegięcie. Na tak głupi pomysł nie wpadli by nawet scenarzyści Klanu i Mody na sukces razem wzięci.
      • nioma Re: W MJM w 2011 roku... 04.01.11, 13:49
        kto to jest Ewelina?
        • shatmach Re: W MJM w 2011 roku... 04.01.11, 22:28
          nionioma napisała:

> kto to jest Ewelina?

Ta nowa pielęgniarka zatrudniona przez Grażę.
    • imasumak Re: W MJM w 2011 roku... 04.01.11, 15:44
      Super :))
      Zwłaszcza Lucek wyruszający na podój Warszawy i Gabi doprowadzająca do wypadku Ewy ;)
      Natomiast Dorota Stadnicka nie jest pielęgniarką ani zwykłą, ani niezwykłą, a magistrem analityki medycznej ;)
      • iza232 Re: W MJM w 2011 roku... 05.01.11, 18:47
        Ima a skąd wiesz, że magisterem? A może technikiem?
    • zuzanka79 Re: W MJM w 2011 roku... 04.01.11, 16:02
      O maj gad :D:D:D
      Będzie się działo, że ho ho ;)
      • Gość: dunia Re: W MJM w 2011 roku... IP: 94.254.211.* 05.01.11, 20:58
        jeszcze tylko miłości homoseksualnej brakuje do kompletu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka