Dodaj do ulubionych

Wiki w NdiNZ i Damięcka i inne:)

IP: *.serv-net.pl 11.02.11, 20:08
No szok normalnie, dziewczyna, niby mądra, wykształcona, wie, co spotkało jej koleżankę (gwałt), angażuje się w odszukanie sprawcy i nagle umawia się z facetem z miejscowości, gdzie szukała gwałciciela. Jedzie sobie do domu obcego faceta, którego spotyka dopiero drugi, może trzeci raz, nic o nim nie wie,jak się nazywa, co porabia i pije sobie u niego drinka, siedząc na kanapie, wieczorową porą, jak gdyby nigdy nic! Naprawdę, sama się prosiła o kłopoty!
P.S. Strasznie nie lubię tej postaci, jest tak wredna, nie znajduję w niej nic pozytywnego, no i ten gruby głos. Ale chyba z założenia ma być pozytywną postacią, więc coś nie wyszło chyba scenarzystom. Aktorka może i dobra, ale strasznie antypatyczna.

Ta nowa Aśka-Damięcka z tymi podoklejanymi rzęsami na pół metra, to żal i żenada. Przecież ona w ogóle nie potrafi odpowiednio intonować głosu do sceny? Ona się, jednak nie wyzbędzie nigdy tego znudzonego tonu w głosie. Jest tak nieprzyjemna, gorsza od Wiki.

Jest jeszcze ta 3-cia, co ma problemy ze stawem biodrowym. Ona ma dopiero wieczną minę cierpiętnicy, mogłaby w końcu się odczepić od Latoszka.

Najmilej ogląda mi się Lenę, Zośkę, Latoszka, Gawryłę - to ciacho hehe

Ciekawa jestem waszych wrażeń:)?
Obserwuj wątek
    • imasumak Re: Wiki w NdiNZ i Damięcka i inne:) 11.02.11, 21:20
      A ja tam Wikunię lubię - zołza z niej, ale taka pozytywna, szczere serce ma, a co w tym sercu, to i zaraz na dłoni ;). Jak dla mnie OK.
      Natomiast Aśka to wredota, widać, ze po trupach zdąża do celu.
      • pluskotka Re: Wiki w NdiNZ i Damięcka i inne:) 11.02.11, 21:23
        Po trupach, bo to miss Prosektorium. :)
        • Gość: angelka Re: Wiki w NdiNZ i Damięcka i inne:) IP: *.kielce.vectranet.pl 12.02.11, 21:34
          A propos, Damięcka przytyła czy niechęć do niej jako aktorki rzucił mi sie na wzrok? :)
        • Gość: m Re: Wiki w NdiNZ i Damięcka i inne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 22:28
          czemu Damięcką nazywają 'Miss Prosektorium'?
    • lilith76 Re: Wiki w NdiNZ i Damięcka i inne:) 12.02.11, 22:44
      Jedzie sobie do domu obcego faceta
      > , którego spotyka dopiero drugi, może trzeci raz, nic o nim nie wie,jak się naz
      > ywa, co porabia i pije sobie u niego drinka, siedząc na kanapie, wieczorową por
      > ą,

Miałam to samo wrażenie. Gimnazjalistki są bardziej cwane.

Ale chyba z założenia ma być pozytywną postac
      > ią,

Mi się wydaje, że właśnie postać była dotąd prowadzona lekko niesympatycznie, kontrowersyjnie i takie było założenie.
      • monia515 Re: Wiki w NdiNZ i Damięcka i inne:) 14.02.11, 10:04
        Wg mnie Katarzyna Dąbrowska (Wiki) świetnie zagrała w Czasie Honoru- w tym niemieckim mundurze z zaciętą twarzą wyglądała niczym Aleksandra Śląska w filmie 'Ostatni etap'.
        • monia515 Re: Wiki w NdiNZ i Damięcka i inne:) 14.02.11, 11:07
          Aleksandra Śląska
          www.filmpolski.pl/fp/index.php/162535_12
          Katarzyna Dąbrowska
          www.swiatseriali.pl/seriale/czas-honoru-373/zdjecie,iId,6126,aAId,236,iAId,236
          Wg mnie są do siebie podobne.
    • czekolada72 Obsada Przystani 14.02.11, 11:50
      zaczyna przenosic sie powoli do Lesnej Góry - wczoraj Marcin Sianko jako radiolog :)
    • iza232 Re: Wiki w NdiNZ i Damięcka i inne:) 14.02.11, 15:47
      Ktoś na tym forum bardzo dobrze kiedyś okreslił Wiktorię Konsolidę jako "sukowatą". Agata ma spłaszczoną twarz pekińczyka, Damięcka jest strasznie zmanierowana. Ten serial schodzi na podobne psy jak MjM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka