Dodaj do ulubionych

Feli Blaszka > Klan

03.03.11, 07:40
Wiekszego głupola jak Feli chyba w tym serialu nie ma, cieszy się jak dziecko z kawałka błyszczącej blaszki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Luzaczka Re: Feli Blaszka > Klan IP: *.n4u.krakow.pl 03.03.11, 07:51
      Ale za to jaki miał akcen: "Moni, teraz to ja jestem sienior menaaadżerrr" ;P
    • bonnie75 Re: Feli Blaszka > Klan 03.03.11, 09:18
      I pomyslec, ze z Feliego taka wyga, jesli o szemrane interesy chodzi (bo nie jednego juz przekrecil) a tu grubego szwindla nie czuje! No, chyba, ze od dawna czuje, a tylko zgrywa idiote :-) Choc dla mnie po stokroc wiekszymi idiotami okazali Knorr i Pulkownik, ktorzy dali sie przerobic.
      • Gość: Alina Re: Feli Blaszka > Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 09:24
        bonnie75 napisała:

> I pomyslec, ze z Feliego taka wyga, jesli o szemrane interesy chodzi (bo nie je
        > dnego juz przekrecil)

Ty to wiesz i ja to wiem, ale najnowsza ekipa scenariuszowa pracuje od kilku miesięcy i nie ogladała odcinkow, gdzie Feli jako bezwzględny biznesmen wykorzystywal Knorra i Antka, potem rozbił ich firmę, przyniósl do Rosso kradziony obraz i wykręcil sie sianem... Ech, a teraz można pomyśleć, że do Moni na utrzymanie przylepił się bezrobotny referent gminny...
        • bonnie75 Re: Feli Blaszka > Klan 03.03.11, 11:14
          Oj, ale Moni tez co z tego ma - moze po nim jezdzic jak po lysej kobyle, a on tylko "krolowo!" - chociaz wczoraj ciut wrzasnal, az mu grobowym glosem oswiadczyla, ze "nie musi podnosic glosu" :-) Te ich relacje sa z kosmosu - tak nierealne, ze az komiczne :-)
          • Gość: ;P Re: Feli Blaszka > Klan IP: *.dialog.net.pl 03.03.11, 23:56
            Bo oni są z kosmosu - porażka...
    • vasilip Re: Feli Blaszka > Klan 05.03.11, 08:36
      No i tuman Feli dał du.y, ciekawe jak z długów sie wywinie.
      • Gość: krecik Jak zawsze IP: *.is.net.pl 05.03.11, 11:25
        Moni kocha... Moni ma - Moni da....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka