Dodaj do ulubionych

Najbardziej debilny serial?

05.03.11, 10:52
Moim zdaniem "Święta wojna". (Klan po za oceną)
Obserwuj wątek
    • sntx Święta wojna pierwszy gniot rzeczpospolitej ! 05.03.11, 11:27
      tak tak zgadzam się gniot do potęgi entej i nakręcili tego ponad 300 odcinkółw za nasze pieniądze !
      • Gość: asdf Re: Święta wojna pierwszy gniot rzeczpospolitej ! IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 05.03.11, 12:14
        Pierwsza miłość.
        • vasilip Re: Święta wojna pierwszy gniot rzeczpospolitej ! 05.03.11, 12:22
          W tym serialu sa chociaż ładne dziewczynki...
      • wilczekl Re: Święta wojna pierwszy gniot rzeczpospolitej ! 08.03.11, 12:47
        zgadzam sie. ciężko znaleźć coś równie durnego
    • lejdimakbet Re: Najbardziej debilny serial? 05.03.11, 12:28
      ciężko byłoby wybrać najbardziej debilny serial, już nawet wytypowanie między dwoma wymienionymi powyżej nie jest łatwe. Sam Polsat ile tego badziewia naprodukował!
      Chciałabym natomiast odnieść się do serialu "Święta wojna", jako Ślązaczka. Nie wiem czy jakiś inny serial zdołał kiedykolwiek nam narobić tyle antyreklamy i przyczynił się do bezmyślnego utrwalenia jakichś stereotypów wziętych z kosmosu, i nie jest to tylko moja opinia. Zmaganie się z głupimi wyobrażeniami na temat życia na Śląsku i tłumaczenie, że nie wszyscy jesteśmy takimi Bercikami zajmuje mi wciąż sporo czasu przy zapoznawaniu nowych osób (na stałe mieszkam poza Śląskiem od kilku lat). Żeby to chociaż jakoś technicznie profesjonalnie zrobili, ale prowizorka przejawiała się tam w każdym aspekcie! Przykre
      • Gość: Dorcia Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.aster.pl 08.03.11, 11:55
        Moim zdaniem Kiepscy.
    • bonnie75 Re: Najbardziej debilny serial? 05.03.11, 13:06
      O tak, zgadzam sie, "Swieta wojna" bije rekordy idiotyzmow.
      Dla mnie tuz za nia plasuja sie "Bulionerzy" :-/
      • lejdimakbet Re: Najbardziej debilny serial? 05.03.11, 13:36
        przypomniał mi się jeszcze taki serial "Graczykowie" czy coś. stamtąd chyba był ten żenujący tekst "podaj mi piwo kobieto" wrrrrrrrrr
        • Gość: niko Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.CNet.Gawex.PL 05.03.11, 13:42
          1. Pierwsza Miłośc - nie mogę patrzec tam dosłownie na nikogo, najgorsze są wkur.... a Emilka z wada wymowy, jakaś szczeniara z bogatym tatusiem która przewija od jakiegoś czasu i maksymalnie nieestetyczna Marysia Goralczyk z opadajacymi faldami skory na policzkach
          2. Samo Życie - ciągnie sie ten gniot od 10 lat, watki wymyslane na siłę
          3. Siódme niebo - ciekawe byly pierwsze lata filmu, teraz ciagniety na sile słodki ulepek propagujący seks bez zabezpieczen.

• Gość: marta Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 15:35
            > 2. Samo Życie - ciągnie sie ten gniot od 10 lat, watki wymyslane na siłę

ej, odczepić się proszę od "Samego życia", bo już go nie ma ;) a serial był w porządku przez pierwsze parę lat, i zdecydowanie na najlepszym poziomie aktorskim, ale to dawne dzieje...
    • Gość: minka Re: Najbardziej debilny serial? IP: 91.123.179.* 05.03.11, 16:02
      Majka bardziej debilnego serialu chyba jeszcze nie była.
      • Gość: a Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.alfanet24.pl 05.03.11, 16:35
        Złotopolscy, obnarzał nieksi poziom inteligencji typowych wiejskich bab.
        Kiepscy, najlepszy przekrój polskiej patologii
        Graczykowie, i Buła i Spola
        Daleko od noszy, kuriozum wieksze od kuriozum
        • Gość: Alina Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:41
          Gość portalu: a napisał(a):

> Złotopolscy, obnarzał nieksi poziom inteligencji typowych wiejskich bab.
          > [b

he he he
    • Gość: kdsjgfhv Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 17:31
      daleko od noszy !!!
      • ankas4 Pierwsza milosc 05.03.11, 21:25
        Pierwsza Miłosc, ten serial przebija wszystkooooooooooo
        • Gość: ;P Re: Pierwsza milosc IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.11, 13:30
          Miodowe lata
          Graczykowie

I inne tego typu badziewia... a następnie wszelkie MjM, Pierwsze Miłości i inne...

Z zagranicznych to można by Monka wymienic...
          • Gość: Monika Re: Pierwsza milosc IP: *.nplay.net.pl 06.03.11, 13:42
            Tylko nie Miodowe lata
            • Gość: asdf Re: Pierwsza milosc IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 06.03.11, 14:07
              Miodowe lata to jedyny porządny i na poziomie serial komediowy na polszicie.
    • Gość: jak-kania-dzdzu Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.rzeszow.mm.pl 06.03.11, 15:12
      Każda stacja może się 'poszczycić' debilnymi serialami:
      1. U fryzjera - czy jakoś tak z TVP2, nie wiem o czym, nie wiem po co i dla kogo oraz Sąsiedzi z (nie ta pierwsza seria, tylko ta druga z okropnym Milowiczem i Lewińską, którzy fatalnie, okropnie, manierycznie odgrywali nowobogackie małżeństwo Cwał-Wiśniewskich) okropne to i na okrągło powtarzają jedno i drugie.

2. Polsat: Buła i spóła, Miodowe lata - ale, zaznaczam, że ta druga seria, z prywatną żoną Żaka, bo Pilaszewska była świetna, Daleko od noszy.

3. TVNowskie fantastyczne reinterpretacje latynoamerykańskich tasiemców, czyli Majka i Prosto w serce oraz piękni, młodzi, bogaci, wykształceni i z kosmicznymi problemami miłosnymi przyjaciele z Teraz albo nigdy.
    • gazeta_mi_placi Re: Najbardziej debilny serial? 06.03.11, 21:53
      "Daleko od noszy"
      • Gość: ;P Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.11, 22:00
        Miodowe Lata to dokładnie ten sam poziom...
      • Gość: asdf Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 06.03.11, 22:02
        W sumie to chyba wszystkie polsatowe seriale komediowe, oprócz Miodowych lat (tych z Agnieszką Pilaszewską).
        • Gość: R Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 22:26
          Jeżeli chodzi o seriale Buła i spóła oraz Graczykowie to Wawrzecki ratował oba te seriale, bo grał tam genialnie. Zresztą to taki seriale o niczym. A i na Brodzik w roli Maliny miło było sobie popatrzeć. :)

Święta Wojna - niektóre odcinki były OK, ale mimo, że ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do tego serialu to przy niektórych po prostu zmieniałem kanał, bo nie dało się tego oglądać.

Adam i Ewa to nie gniot?
    • Gość: ada Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.ghnet.pl 08.03.11, 10:00
      i jeszcze Psie serce czy jakoś tak
    • Gość: izza Re: Najbardziej debilny serial? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 13:38
      Majka
    • 25wanilia Plotkara, Pierwsza Miłość, Moda na sukces oraz 08.03.11, 16:38
      wszystkie TVN-owskie serialki w stylu Magd M itp
      • kobieta1985 Re: Plotkara, Pierwsza Miłość, Moda na sukces ora 08.03.11, 19:02
        debilny bercik number one za raz potem daleko od noszy i buła powalony na mózg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka