IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 22:02
kogo wkurza ta aktoreczka?mnie bardzo!najpierw w samym zyciu,teraz w pws!koszmar jakis,napompowane do granic wargi,pelno znamion i pryszczy na twarzy;/zero talentu;/nie wiem jak mozna to to promowac;/
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: ola kisio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:10
      mnie najbardziej irytowała w "Tylko miłość", grała tam z T. Hukiem i U. Grabowską- niestety jej braki aktorskie bardzo się uwydatniały....
      • Gość: xd Re: ola kisio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:16
        wiem,ogladalem...ale za duzo tam nie grala,raptem kilka minut...
        • Gość: .... Re: ola kisio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:29
          to nie oglądałeś...bo rola się trochę rozwinęła, jak dla mnie za dużo...
          • Gość: xd Re: ola kisio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:35
            ogladalem," grala " prostytutke ,wtedy kiedy wrobili maje...
            • Gość: ..... Re: ola kisio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:39
              ale nie w jednym odcinku...potem pojawiała się kilkakrotnie...
              • Gość: Pyzia Re: ola kisio IP: 193.201.167.* 10.03.11, 11:23
                Ciekawe jakie z Was sa pieknosci? Wg mnie dziewczyna jest bardzo ladna i ma fajna figure. Co do talentu to sie nie wypowiadam bo teraz wszystkie te aktoreczki sa do niczego.
                • Gość: R Re: ola kisio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:07
                  Pokazcie swoje paszteciarskie zdjecia, skoro tak wybrzydzacie ktora tu ladna a ktora brzydka.

Mi tez sie ona podoba i uwazam, ze dobrze gra w Prosto w serce. W ogole wydaje sie sympatyczna. W innych filmach jej nie widzialem. aaa , tylko w Plebanii.
                  • Gość: R Re: ola kisio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:09
                    a w ogole "xd" vel "sz" paszoł won z tego forum i z tymi twoimi dziwnymi pogladami, ktore uskuteczniasz zakladajac kolejny temat o dzieciach z zespolem Downa.
                    • Gość: mała Re: ola kisio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 19:26
                      Dziewczyna ma oryginalną urodę, po prostu zapada w pamięć. Wg mnie figurę też ma niezłą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka