Dodaj do ulubionych

wiki z na dobre i na złe

IP: *.multinet24.pl 12.03.11, 12:53
na początku jak oglądam to mnie od niej odrzucało - taka wysoki chudzielec z wystającym nosem i te rude dziwne włosy, ostatnio jednak jestem zafascynowana jej urodą - włosy wydają się być boskie, rysy twarzy delikatne itd kurcze nie wiem jak można mieć tak skrajne opinie na temat czyjejś urody w monecie, kiedy w wyglądzie nic się nie zmieniło.

swoją drogą oglądam powtórki serialu Ndinz i moje wnioski są takie:

- serial stracił mnóstwo po odejściu postaci Bruna Walickiego ( w tej roli Krzysztof Pieczyński)
- Zosieńka strasznie się postarzała ( :D) niby nic dziwnego ale inni aktorzy jakoś trzymają fason.
- za dużo konfliktów i intryg, zbyt wiele zwrotów akcji chyba nie służą serialowi - teoretycznie winno być ciekawiej a praktyce chyba odstrasza. "Wcześniej" ta miła atmosfera udzielała jakoś się tak, że mimo iż w serialu mniej się działo aż chciało się go oglądać...

Pozytywnym punktem było dodanie roli dr Gawryły (jak dla mnie )jeśli chodzi o nowe odcinki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: wiki z na dobre i na złe IP: *.ilabs.pl 12.03.11, 13:11
      Wiki chyba zmienila makijazystke, bo faktycznie wyglada teraz bardzo ladnie. Co do Gawryly - to ja nie moge uwierzyc jak polski film i TV mogl funkcjonowac przez prawie dekade bez Marka Bukowskiego. On jest hot!
      • baba67 Re: wiki z na dobre i na złe 12.03.11, 13:23
        Wiki jest fajna, choc nadal urody przecietnej.
    • jowita771 Re: wiki z na dobre i na złe 12.03.11, 14:42
      Ja nie mogę patrzeć na Damięcką, po kiego grzyba dali taką postać? Wczoraj przełączyłam aż, bo nie mogłam na to babsko patrzeć.
      • Gość: smiech na sali Re: wiki z na dobre i na złe IP: *.multinet24.pl 12.03.11, 14:51
        do niej pasuje ksywka chochoł albo gargamel, taka obrzydliwa lisica i niby miss prosektorium...
        • jerryone1 Re: wiki z na dobre i na złe 12.03.11, 15:09
          Ludzie...nie wiem co bierzecie ale natychmiast przestańcie. Jak Wiki fiki miki może się podobać? chyba kobietom i to w wieku emerytalnym...beznadziejna. Z twarzy brzydsza od azora, wystająca broda, kluk jak hamulec od lokomotywy...a Damięcka? to dopiero maszkara... Dobrze, że jej ten kaganiec z zębów zdjęli bo wtedy to mogła spokojnie kandydować do robocopa:).
          • imasumak Re: wiki z na dobre i na złe 12.03.11, 16:12
            Lubię Wiki, ale ładna to ona nie jest. Te przyklapnięte, marniutkie włosy, wielki nos i szparkowate oczka. No ale przy Damięckiej to miss, jak słowo daję.
            • dona.a Re: wiki z na dobre i na złe 12.03.11, 19:08
              imasumak napisała:

> Lubię Wiki, ale ładna to ona nie jest. Te przyklapnięte, marniutkie włosy, wiel
              > ki nos i szparkowate oczka. No ale przy Damięckiej to miss, jak słowo daję.

Kto gra Wiki bo nie śledzę? Mnie wyjątkowo nie przekonuje Ścibakówna w roli jakijś pani doktor na stanowisku, ta postać jakaś sztuczna, chyba po prostu aktorstwo nie najmocniejsze.
              • imasumak Re: wiki z na dobre i na złe 12.03.11, 19:29
                Wiktorię gra Katarzyna Dąbrowska
                • zawsze-soffie Re: wiki z na dobre i na złe 12.03.11, 19:37
                  mi się podoba, choć jeszcze bardziej ni się podoba agata i to by bylo na tyle w tym serialu.
        • sundry Re: wiki z na dobre i na złe 14.03.11, 20:41
          Ona chyba jest celowo tak umalowana, żeby wyglądała brzydko ( mam wrażenie, że ma za ciemny makijaż), albo utyła. Pamiętam ją z czasów jak grała w Na Wspólnej, wyglądała znacznie lepiej.
    • Gość: Bruno żal Brunona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 18:18
      > - serial stracił mnóstwo po odejściu postaci Bruna Walickiego ( w tej roli Krzy
      > sztof Pieczyński)

A ja mam osobisty żal do scenarzystów/aktorów tego serialu, że wypromowali błędną odmianę imienia Bruno :(
      • baba67 Re: żal Brunona 14.03.11, 17:09
        Sam chcial odejsc.
        Rozumiem ze dobra opcja to Brunon?
        • sundry Re: żal Brunona 14.03.11, 20:43
          Według Wikipedii to są dwa różne imiona.
          • Gość: Bruno Re: żal Brunona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 00:22
            Nie o to mi chodziło. Zresztą wspomniane przez Ciebie źródło mówi co innego "Bruno, Brunon - imię męskie pochodzenia germańskiego. (...) Forma Brunon powstała pod wpływem łacińskim."

Można nazywać się Bruno lub Brunon, ale prawidłowa odmiana to Brunona (w obu wersjach), a nie Bruna.
            so.pwn.pl/lista.php?co=Bruno
            Tak jak nie mówi się Huga (Kołłątaja) czy Otta III.
    • princessofbabylon Re: wiki z na dobre i na złe 14.03.11, 18:17
      Jak dla mnie, to tego serialu nie da się już oglądać. Kiedyś z chęcią zasiadałam w niedzielę z kawą po południu ;) A teraz to mnie tam wszystko złości. Ta młoda ekipa jest tak irytująca, że przełączam, bo nie daję rady patrzeć na wiecznie znudzoną Damięcką, która przy każdej scenie ma taką samą minę, albą tę całą głupiutką Wicię. O Foremniak nie wspomnę. Cały serial zrobił się tak głupi, że ręce opadają. Nie wiem, czy oni chcieli zrobić z tego drugiego House`a, czy jak?
      • Gość: xoxo Re: wiki z na dobre i na złe IP: *.serv-net.pl 14.03.11, 19:20
        Wiki piękna...te małe oczka, dziura w brodzie, szeroka twarz, wielka głowa? Chyba jakieś to żarty się, co niektórych trzymają... Po prostu zaczęła się znacznie lepiej malować.
        Foremniaczka wygląda staro, bo w tym wieku jest już za chuda, ale jak się chce mieć po 40-stce figurę nastolatki, to twarz na tym traci i staje się zasuszona.
        Damięcka strasznie nieładna kobieta, tu już nie ma co komentować nawet.
        Na odcinki obecne w NdiNz nie ma żadnych pięknych kobiet!
        • maniaczytania Re: wiki z na dobre i na złe 14.03.11, 19:58
          Gość portalu: xoxo napisał(a):
          > Na odcinki obecne w NdiNz nie ma żadnych pięknych kobiet!

Ej, bez przesady - a Lena na przyklad, albo Nina calkiem przyjemna jest,
          o profesorowej nie wspomne, bo wiem, ze nie wszystkim sie podoba :)
          • imasumak Re: wiki z na dobre i na złe 14.03.11, 20:09
            Tak w ogóle to brakuje tam Urszuli Grabowskiej i Agnieszki Dygant. Ciekawe, czy jest szansa na ich powrót?
            • maniaczytania Re: wiki z na dobre i na złe 14.03.11, 20:20
              Mnie A. Dygant nie brakuje, ale np. D. Segda moglaby wrocic :)
          • Gość: helo A Agata ??? IP: *.multinet24.pl 14.03.11, 20:48
            • Gość: xoxo Re: A Agata ??? IP: *.serv-net.pl 14.03.11, 21:05
              aha, przepraszam, jest jeszcze Lenka, fajna jest, miło się ją ogląda:)

Agata, piękna?? sorry, ale ja nie mogę znieść tej kwadratowej szczęki!
              • Gość: helouuuu Re: A Agata ??? IP: *.multinet24.pl 14.03.11, 21:39
                wow teraz wyszła siła gustówbo dla mnie Agata ma boska twarz - taki anioł z pięknymi dużymi niebieskimi oczami a Lena jest odpychająca i jak dla mnie kwadratowa i ten głos nosowy bleeeeeee
                • Gość: aa Re: A Agata ??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.03.11, 00:49
                  Agata byłaby ok, gdyby nie ta jej wiecznie obrażona mina.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka