Gość: fanka_poranka IP: *.net.stream.pl 21.03.11, 21:08 weście ją z serialu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xd Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 21:38 a co to jest "weście"???? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 21.03.11, 21:41 Spoko zniknie jak Joanna Sydor lub inna Mucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.subscribers.sferia.net 22.03.11, 07:58 niestety Mucha znów ma przyfrunąć :( Nic na to nie poradze nie trawię kobiety brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upadek_serialu Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 09:11 Kto wpadł na pomysł, aby ją zaangażować ? Siostra jej pomogła sobie znanymi sposobami ? Mam nadzieję, że za ostatni wybryk tę postać znów zamkną, a jako recydywistka posiedzi dłużej i nie pokaże się do końca serialu, bo chyba kiedyś to nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 09:20 Nie mogę na nią patrzeć taka jest odpychająca. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 09:27 oj tam, oj tam przynajmniej jest jakas postac naprawdę zła i brzydka ;) a nie same nawrócone na dobrą drogę Hanki, Irki itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: 148.81.254.* 22.03.11, 09:53 spoko - jest jedna w koncu okreslona suka w tym serialu , nawet z wygladu , mimiki i zachwoania przypomina mi lisicę ale do czasu - zaraz okaze sie za zakochala sie na śmierć w drewnianym CHochole i zalozy fundacje pomocy bylym więźniom do spółki z GRażą zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 12:38 zaraz okaze sie za zakochala sie na śmierć w drewnianym CHochole > i zalozy fundacje pomocy bylym więźniom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 10:04 Gość portalu: fanka_poranka napisał(a): > weście ją z serialu Nie przesadzaj, nie każdy może być piękny i bogaty :P Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 11:17 ma cos takiego w twarzy, ze odrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.ilabs.pl 22.03.11, 11:58 No co wy gadacie? On jest ladna i calkiem zgrabna. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 12:18 A po czym to się poznaje, że ładna i zgrabna? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 13:00 Ania> nie napisalam, ze brzydka tylko, ze mnie odrzuca. Wydaje sie byc osoba antypatyczną i arogancką - oczywiscie przyjmuję, ze moge sie mylic ale poki co odrzuca mnie i MjM przestalam ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 13:07 o co wam chodzi??? jedyna fajna,piekna i zgrabna laska w tym serialu!!!prawdziwa byyycz ;) twarz piekna,figura extra-wolicie te grube cieple kluchy cichopek czy "sexbombe"koroniewska?a moze brzyd-Ule i brzyd-Natalke? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 13:13 nei jest zgrabna a chuda - a to nei to samo, jaks tak gejsowscy projektanci wmówili ludzio ze to co trupio chude to zgrabne a zgrabnośc to magiczny stosunek obwodu bioder do talii 0,7, kształtne nogi i zauważalne atrubuty płci żenskiej ( biust, talia, biodra , posladki ) - u owej pani nieobecne pięknosc tez dosc dyskusyjna - przynamniej przyjmując europejskie kanony urody kobiety rasy białej które zakąłdają przede wszytkim odpowiednie proporcje twarzy i regularnośc rysów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 13:40 ty za to na pewno jestes piekna i zgrbna!!! maja jest zgrabna-zgrabne dlugie nogi,cycuszki w sam raz!!! buzka ladna,rysy piekne.laseczka jak sie patrzy.piekne wlosy. ktora z m jak milosc jest niby ladniejsza?santas maryja ktora lata w peruce jakby ciagle raka miala?wyplosz marta? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 13:49 tak- ja jestem piekna i zgrabna i to nie teza tylko fakt wiec dyskusja na ten temat jest kompletnie bezzasadna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: 193.201.167.* 22.03.11, 13:49 dobrze to ujales " cycuszki". Prawdziwa kobieta ma piersi a nie plaski tors jak niedozywiona nastolatka. Do tego ma krzywe nozki i usta kaczora Donalda. No istna pieknosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 13:57 nie no,wg tego co piszecie to idealem piekna powinna byc cichopkowa hahaha grube giry,wielkie cyce,ulany tulow,wielka dupa,przeslodzona buzia ze sztucznym usmiechem---no to wg was prawdziwa pieknosc...zaaaal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: 193.201.167.* 22.03.11, 14:03 uwazam ze Kasia Cichopek jest atrakcyjna kobieta i wcale nie jest taka grubasna jak opisujesz. Nie jest chudzielcem ale jest proporcjonalnie zbudowana a przeciwienstwie do kaczora donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 14:09 hahhaha,pyza jest atrakcyjna?????gratuluje gustu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: 193.201.167.* 22.03.11, 14:13 nie, suchotnica jest atrakcyjna z ustami rozciagnietymi przez cala twarz i z wygietymi z niedozywienia nogami .Tez gratuluje gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 14:15 duze usta sa sexy. ulana gruba kasieńka,z przyklejonym falszywym usmieszkiem,krzywymi krotkimi i grubymi nozkami,grubasnym korpusem,cycami jak balony-to jest dopiero symbol sexu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: 193.201.167.* 22.03.11, 14:40 okulary by ci sie przydaly. Bohosiewicz nie ma duzych ust, tylko szerokie , cienkie usteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 14:46 a dokladniej - cienkie długie usta ( długosc od kącika do kącika) szerokośc wargi to jej "wysokość" ale to tak na marginesie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: 193.201.167.* 22.03.11, 15:46 raczej od ucha do ucha ma te cudowne usteczka Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 18:06 Gość portalu: Kulka napisał(a): > raczej od ucha do ucha ma te cudowne usteczka Caly slimak winniczek. Caly on!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 14:17 kolejny temat odnośnie urody- przecież to rzecz gustu ;) jeden woli małe, drugi wysokie, trzeci chude, czwarty proporcjonalne... ;) mnie tylko zastanawia czemu wg naszego społeczeństwa najwazniejsza u aktorki jest uroda? ;) ja akurat wolę te "brzydsze", charakterystyczne, z piegami, mogą być nawet grubsze....byle oddawać emocje umiały! i od razu zaznaczam, że nie jestem zakompleksioną okularnicą z pryszczami, bo piękne kobiety też lubię oglądać, jako kobieta jestem estetką, w każdej dziedzinie...nie znoszę tylko bylejakości, a niestety tak się przyjęło, im ładniejsza, tym mniej musi się starać, bo po co, przecież ładna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 14:20 no cichopek akurat zadnych emocji nie oddaje.jest beznadziejnie nijaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 14:23 ja zaczełąbym od tego, że nie jest aktorką, więc od niej akurat tego nie wymagam ;) to jest dla mnie raczej kategoria "występowaczek", coś tam w sobie pewnie ma, skoro casting do "Emki" 100 lat temu wygrała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 14:27 a mój post odnośnie tej urody to raczej do Marty Żmudy, która jest śliczna, tylko własnie od niej nikt nic nie wymaga...a i ona sama jakoś przeskoczyć tych swoich dwóch min nie potrafi...z drugiej strony się nie dziwię, jak każdy cię upewnia w tym, że jesteś idealny, to po pokonywać własne ograniczenia, po co dązyć do czegoś więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.nplay.net.pl 22.03.11, 17:46 Mysle, ze siostra i ladniejsza, i zdolniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 22.03.11, 18:08 Też tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 18:07 Gość portalu: marta napisał(a): > a mój post odnośnie tej urody to raczej do Marty Żmudy, która jest śliczna, tyl > ko własnie od niej nikt nic nie wymaga...a i ona sama jakoś przeskoczyć tych sw > oich dwóch min nie potrafi...z drugiej strony się nie dziwię, jak każdy cię upe > wnia w tym, że jesteś idealny, to po pokonywać własne ograniczenia, po co dązyć > do czegoś więcej... Była kiedyś taka aktorka Janina Jaroszyńska (może jeszcze żyje, nie wiem) mówiąc obiektywnie dość brzydka, pamiętam jak w jakimś wywiadzie opowiadała, jak to nieżyjący już profesor Bardini zatrzymał ją na korytarzu szkoły teatralnej i pokazał piękną studentkę mówiąc, że ta piękność nie będzie musiała się specjalnie wysilać, wystarczy, że emanować będzie urodą i to jest właśnie chyba przypadek Żmudy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 18:16 pamiętam tę aktorkę :) ale o tej anegdotce nie słyszałam, dziękuję za jej przytoczenie, jak widać już w czasach profesora Bardiniego ładniejsi mieli łatwiej, a teraz wszystko zrzuca się na karb "zapotrzebowań telewizyjnych".... szkoda tylko, że te piękne dziewczyny nie chcą same się dalej rozwijać i w większości przypadków bazują tylko na urodzie...choć oczywiście są wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 19:09 zawsze ładniejsi mieli łatwiej, mają i będą mieć dlatego, że od zawsze ludzka psychika ładne skojarzy z dobrem, brzydkie ze złem Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 20:43 Gość portalu: marta napisał(a): > kolejny temat odnośnie urody- przecież to rzecz gustu ;) jeden woli małe, drugi > wysokie, trzeci chude, czwarty proporcjonalne... ;) mnie tylko zastanawia czem > u wg naszego społeczeństwa najwazniejsza u aktorki jest uroda? ;) ja akurat wol > ę te "brzydsze", charakterystyczne, z piegami, mogą być nawet grubsze....byle o > ddawać emocje umiały! Dokładnie tak, jest kilka charakterystycznych aktorek bez których trudno sobie wyobrazić niektóre role, Agata Buzek, Maria Ciunelis, Iza Dąbrowska. Ostatnoi byłam na "Wygranym" w którym gra Żmuda, na szczęście mało jej na ekranie, a emocji u niej tyle co kot napłakał, a i uroda, jak dla mnie, banalna, gdzie jej np do takiej Bellucci, to jest urodziwa aktorka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 09:54 > Dokładnie tak, jest kilka charakterystycznych aktorek bez których trudno sobie > wyobrazić niektóre role, Agata Buzek, Maria Ciunelis, Iza Dąbrowska. Ostatnoi b > yłam na "Wygranym" w którym gra Żmuda, na szczęście mało jej na ekranie, a emoc > ji u niej tyle co kot napłakał, a i uroda, jak dla mnie, banalna, gdzie jej np > do takiej Bellucci, to jest urodziwa aktorka:)> zgadzam się, ja bym do tej listy dodała jeszcze moją ukochaną Kingę Preis, która z każdego projektu, w który się zaangażuje zrobi perełkę :) oj, Monica Bellucci to jeszcze inna liga, piękna i cholernie zdolna :) marzą mi się w Polsce aktorki Jej pokroju... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz 22.03.11, 19:06 piękna twarz? no bez brawury. mocno przeciętna z jakimś wyraźnym grymasem czy skazą. mnie się kompletnie nie podoba, wygląda "tanio" Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 taka sama gwiazda z bohosiewicz 22.03.11, 19:27 jak xd/sz na forum. Chłopczyna zachwyca się miernotami w stylu wesołowski i bohosiewicz, to dla niego wysoki "poziom artystyczny". Więc o czym tu dyskutować.... Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: taka sama gwiazda z bohosiewicz 22.03.11, 20:35 Wesołowski i Bohosiewicz znaleźli się w tej branży wchodząc bocznymi drzwiami, tacy nie muszą mieć talentu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprawde zgrabna Re: taka sama gwiazda z bohosiewicz IP: *.play-internet.pl 22.03.11, 22:33 Bohosiewicz bez trudu załapałaby się na skup żabek szerokoustnych. a z nogami na konkurs karbowania kończyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MJM, "gwiazda" Bohosiewicz IP: *.aster.pl 22.03.11, 23:19 Gdyby była ładna i zdolna załapałaby się do szkoły teatralnej, a tak to zostały jej tylko plecy siostry Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: taka sama gwiazda z bohosiewicz 23.03.11, 10:14 Gość portalu: xd napisał(a): > chcialbym zobaczyc was,nasze forumowe "piekne" i "zgrabne"!!!(czyt zakompleksio > ne pryszczate brzydkie z malymi cyckami,duzymi dupami,celulitem,krzywymi i grub > ymi nogami i do tego grube i caly czas zrace chipsy ze zlosci i wylewajace jad > i zazdrosc na zgrabne laski np bohosiewicz) Możesz zobaczyć! Spójrz we własne lustro buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
kejt202 Re: taka sama gwiazda z bohosiewicz 23.03.11, 10:27 Gość portalu: xd napisał(a): > chcialbym zobaczyc was,nasze forumowe "piekne" i "zgrabne"!!!(czyt zakompleksio > ne pryszczate brzydkie z malymi cyckami,duzymi dupami,celulitem,krzywymi i grub > ymi nogami i do tego grube i caly czas zrace chipsy ze zlosci i wylewajace jad > i zazdrosc na zgrabne laski np bohosiewicz) Buhahahaha!!!!!! Ty durny napalony debilu, głupi jesteś i prosty jak konstrukcja cepa wiejskiego. Zachwycać się taką paszteciarą jak bohosiewicz. Pewnie jesteś tak samo "piękny i zgrabny" jak ona. Buhahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś