Dodaj do ulubionych

Aktorka Niklińska- błee

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 15:55
To beztalencie chyba naprawde dostało się do AT dzięki swojej mamusi Fajkowskiej, w innym przypadku nie miałaby szans ze swoim " talentem". Dziewucha ani ładna, ani zgrabna a sposob gry woła o pomste do nieba! Jak można z TAKĄ WADĄ WYMOWY I SZCZĘKOŚCISKIEM zostac aktorką? Ona jak mówi, w ogole nie otwiera buzi, rusza tylko ustami i cedzi przez zacisnięte zeby. Do tego zestaw trzech min , głupawy uśmiech i tyle.Pomyslec, że takie cuś zajęło miejsce w AT komuś bardziej utalentowanemu z poprawną wymową i dykcją.
Obserwuj wątek
    • quba Re: Aktorka Niklińska- błee 27.04.11, 16:04
      hm...chyba masz rację
      Wszyscy mamy jakieś swoje przywary i niekoniecznie to znaczy, że trzeba
      pielęgnować w sercu dawne urazy i odświeżać je bez końca.
    • Gość: lol Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 16:40
      Gość portalu: aktorka z teatru napisał(a):

> To beztalencie chyba naprawde dostało się do AT dzięki swojej mamusi Fajkowskie
      > j, w innym przypadku nie miałaby szans ze swoim " talentem". Dziewucha ani ładn
      > a, ani zgrabna

pokaż swoją gębe paszteciurze! :D akurat Niklinska ma bardzo łądną buzie i śliczne włosy..niejedna moze jej pozazdroscic
      • ls48 Re: Aktorka Niklińska- błee 27.04.11, 17:38
        ło jery.
        • Gość: m. Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.aster.pl 27.04.11, 18:01
          Niklińska drażni całą sobą.
      • kelle1986 Re: Aktorka Niklińska- błee 27.04.11, 18:02
        Dokładnie, na aktorstwie sie nie znam ale urody jej odmówić nie można!
        • xemxija Re: Aktorka Niklińska- błee 27.04.11, 18:27
          Przypomina mi gore bladego surowego ciasta z dwoma mokrymi kasztanami wetknietymi w te gore.
          • Gość: a Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 16:51
            xemxija napisała:

> Przypomina mi gore bladego surowego ciasta

Ja też tak ją widzę. Oprócz tego jest dziwnie irytująca.
      • Gość: gość Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 18:23
        I to wg ciebie wystarczy, żeby zostać aktorką?
        • Gość: marta Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 18:36
          Niklińska zatoczyła koło, zaczynała od Klanu i skończy na Klanie ;) a ta wada wymowy u niej nie jest jeszcze aż tak rażąca, serialowa Lucy z "Rancza" bije ją na głowę, a też podobno PWST skończyła.
        • Gość: xd Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 18:36
          niklinska aktorka wybitna nie jest(jak wszyscy w klanie,nie odbiega poziomem od kotulanki,stockingera i reszty) natomiast w scenach z gabriela lub moni widac dzielace je roznice.niklinska przy nich to wrecz megatalent!!

a akurat po odejsciu beatki,jest najladniejsza kobieta w klanie.
          • Gość: ja Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.aster.pl 28.04.11, 17:47
            Jeżeli Ty porównujesz Kotulankę, Stockingera i "resztę" do Niklińskiej, to chyba niewiele w życiu widziałaś. Byłaś kiedyś w teatrze? Wiesz w ogóle co to jest? Proponuję zaliczyć kilka wizyt i zobaczyć, czym jest prawdziwe aktorstwo i jak w teatrach grają Żółkowska, Kotulanka, czy Grabarczyk.
            • Gość: marta Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 17:57
              a ja bym nie generalizowała- teatry tez są różne. Kwadratu nie można porównywać do Powszechnego czy Dramatycznego, sztuka też się wartościuje. A co by nie mówić Niklińska AT skończyła, tak samo jak wspomniani wyżej aktorzy, praktyki teatralnej jeszcze nie nabrała, ale jest młoda, może nas zaskoczy? Pani Kotulanka wielkiej kariery aktorskiej nie zrobiła, nawet w samym środowisku teatralnym.
              • Gość: ja Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.aster.pl 28.04.11, 18:21
                Pani Agnieszka swego czasu grała w jednym z lepszych teatrów w Warszawie-Współczesnym. Potem mieszkała w Kanadzie i odeszła od zawodu, teraz świetnie radzi sobie w spektaklach komediowych.
                Już chyba prędzej zaskoczy nas Paschalska, której maniera gry nie jest tak wkurzająca jak Niklińskiej.
                • Gość: marta Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 18:28
                  nie chcę tutaj wdawać się w polemikę na temat pani Kotulanki, to był tylko taki przykład. Niestety nie żyłam w czasach, gdy występowała we Współczesnym, a teatr niestety jest tu i teraz, więc oglądam, to co jest. Moim zdaniem nie ma talentu komediowego, wszystkie role przerysowuje, nie wiem jak radzi sobie z dramatami, nie było mi dane tego ocenić. Oczywiście jest to moja subiektywna ocena i szanuję sympatyków pani Kotulanki. Uważam tylko, że młodym trzeba dawać szansę rozwoju, możliwe, iż Niklińska jej nie wykorzysta, bo orłem aktorstwa na razie się nie stała i nie wyfrunęła z AT od razu do Narodowego, jak niektórzy jej zdolniejsi koledzy.
                • Gość: jakaja Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.centertel.pl 29.04.11, 08:35
                  Gość portalu: ja napisał(a):
                  > Już chyba prędzej zaskoczy nas Paschalska, której maniera gry nie jest tak wkur
                  > zająca jak Niklińskiej.

Zaryzykuję stwierdzenie, że Paschalska nas niczym nie zaskoczy chyba, że nagra Czikulinkę 2 ale Boże uchowaj!
                  Ona ma zestaw 2 min: 1 wyszczerz jak się śmieje i 2 zmarszczone czoło co ma sugerować, że intensywnie nad czymś myśli. Jest to koszmarna postać i koszmarna "aktorka".
                  Obie z Niklińską są siebie warte.
                  Szkoda, że tak rzadko teraz pojawia się w tv jakiś nowy talent.
    • Gość: ehe Niklińska to dla mnie dowód na to IP: *.multinet24.pl 27.04.11, 19:17
      ze ładna nawet jak na mój gust bardzo ładna kobieta bez "tego czegoś w sobie" albo raczej z "czymś niefajnym w sobie" potrafi być odrzucająca.

co do aktorstwa - jest dość specyficzne, ma manierę i albo komuś leży albo nie. Mnie leżało dopóki była gó...arą, teraz mówię raczej nie takiej grze.
      • dona.a Re: Niklińska to dla mnie dowód na to 27.04.11, 21:59
        Gość portalu: ehe napisał(a):

> ze ładna nawet jak na mój gust bardzo ładna kobieta bez "tego czegoś w sobie" a
        > lbo raczej z "czymś niefajnym w sobie" potrafi być odrzucająca.

Bardzo trafnie ujęte. Jak dla mnie ta jej "niefajność" skupia się w sposobie mówienia i grymasie ust na tyle dominujących, że uroda się nie broni, niestety.
        • aga_ata Re: Niklińska to dla mnie dowód na to 27.04.11, 23:04
          Jak dla mnie to następczynią urody po Beatce jest Zyta, a Agata jest daleko w tyle...

Coś bym jej z włosami zrobiła. Po prostu jest w niej "coś" nieokreślonego, co powoduje u mnie lekki nerw. Nie wiem gdzie oczy podziać jak na nią patrzę, czy na usta, czy na te spięte na maksa włosy, czy na oczy, czy na nos...
          • Gość: hahahahahah Re: Niklińska to dla mnie dowód na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 11:36
            aga_ata napisała:

> Jak dla mnie to następczynią urody po Beatce jest Zyta

o jezu, o gustach sie podobnoe nie dyskutuje, ale ty masz tragiczny
            • Gość: R Re: Niklińska to dla mnie dowód na to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 11:53
              Zytka jest ładna, ale głupia. :)
              • Gość: :P Re: Niklińska to dla mnie dowód na to IP: *.dialog.net.pl 28.04.11, 14:24
                Najładniejsza jest Beata, Kamila też jest ładna no i oczwywiście jak na swój wiek Elżunia też wygląda niczego sobie :)

Niklińska ma w sobie coś denerwującego...
    • Gość: mia Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.ghnet.pl 28.04.11, 18:19
      Przynajmniej ładna, w przeciwieństwie do większości "wspaniałych i utalentowanych aktorek" grających w Klanie.
      • reniatoja Re: Aktorka Niklińska- błee 28.04.11, 23:06
        Nie mam nic do Niklińskiej, a już na pewno jej wada wymowy, o ile jakas istnieje, jest niczym w porównaniu ze zgryzem i wadą wymowy Dara Męza Ceśki. To mnie dzisiaj zastanowiło naprawdę jak facet z tak fatalnym zgryzem i taką wadą wymowy moze być aktorem. Bo byly zbliżenia na jego twarz, gdy z Ryśkiem ustalał i to było tak wyraźnie widać i słychać. I niestety, jemu ta wada nie dodaje ani grama uroku, jak czasem sie zdarza u ludzi, którzy nie wymawiają r.
        • Gość: mozambique Re: Aktorka Niklińska- błee IP: 148.81.254.* 29.04.11, 10:16
          bo DArek nie jest profesjonalnym aktorem

jest tancerzem baletowym i choreografem który po prostu nieżle sprawdza sie w serialach
          wg mnie ta wad akurat dodoaje mu wdzięku ( jak "rrr" u Tuska )
          • Gość: R Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 11:30
            Kełneł, popłoszę hełbatę z cukłem i cytłyną? :)
            • Gość: w hotelu Re: Aktorka Niklińska- błee IP: 188.123.252.* 29.04.11, 14:17
              był taki dowcip, w recepcji hotelu

- przepłaszam, posłałem łóżko...
              - dziękuję.
              - ah... płoszę...
              • Gość: Anka Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.ilabs.pl 29.04.11, 22:28
                Pocieszajace jest to, ze Niklinska jak tak samo gruba jak ja, a role dostaje. Twarz ladna, ale aktorstwo takie sobie. Probuje wszystko zaltwic wielkimi oczami, ktore sa niesamowite, ale to ciut za malo na aktorstwo.
                • dona.a Re: Aktorka Niklińska- błee 29.04.11, 23:18
                  Gość portalu: Anka napisał(a):

> Probuje wszystko zaltwic wielkimi ocza
                  > mi, ktore sa niesamowite, ale to ciut za malo na aktorstwo.

Myślę, że wystarczająco, wydaje mi się, że Niklińska to taki typ, który absolutnie zadowala się zaproszeniem do TzG czy Kocham cię Polsko, a potem rólką w Klanie, to nie Karolina Gruszka;)
                  • Gość: olka Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 10:20
                    > Myślę, że wystarczająco, wydaje mi się, że Niklińska to taki typ, który absolut
                    > nie zadowala się zaproszeniem do TzG czy Kocham cię Polsko, a potem rólką w Kla
                    > nie, to nie Karolina Gruszka;)

genialne podsumowanie :) nam, biernym widzom (dzięki bogu, nie wszystkim ;) może się wydawać, że jak Niklińska wystąpi w "Klanie" czy innym "Instynkcie" to ma pieniądze, robi karierę i nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Jej może tak. Ale jak w każdym zawodzie sa ludzie, którzy oczekują więcej od własnej pracy, i dla nich Niklińska jest na razie na końcu artystycznego łańcucha i kariery żadnej nie robi. Po prostu nie ma jej, jeszcze. A czy będzie? Jak się startuje z tak niskiego pułapu to potem może być jeszcze trudniej doskoczyć, choćby do poziomu parteru.
                    • baabeczka Re: Aktorka Niklińska- błee 30.04.11, 10:29
                      Cos w tym jest,
                      moim zdaniem dretwa i jakas sztuczna,
                      a szczekoscisk bardziej przykuwa uwage niz jej gra
                      jest mi obojetna
              • Gość: kama Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.icpnet.pl 30.04.11, 11:06
                puste to co piszesz!
                • Gość: kama Re: Aktorka Niklińska- błee IP: *.icpnet.pl 30.04.11, 11:07
                  to był kometarz do osoby przytaczającej "dowcip" hotelowy.
    • karmella13_13 Re: Aktorka Niklińska- błee 09.05.11, 08:02
      Niklińska trafia do kolejnego serialu :((( Wkrótce pojawi się w serialu "Na współnej" jako studentka dietetyki z Bostonu. Będzie mówić łamaną polszczyzną.
      • gazeta_mi_placi Re: Aktorka Niklińska- błee 09.05.11, 10:51
        > Będzie mówić łamaną polszczyzną.

To akurat powinno jej wyjść bardzo naturalnie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka