Gość: . IP: *.cable.smsnet.pl 03.05.11, 21:27 Jeszcze tylko Kamil i powrócą stare dobre czasy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anty_nick Re: Madzia w M jak miłość 03.05.11, 22:40 Jejku MjM naprawdę jest strasznym,debilnym serialem.Przyznaję ogladam,ale szlag mnie trafia jak patrzę ile im wpierniczają w życie problemów.Ja wiem,że inaczej widz by nie ogladał,ale....ile zwykły człowiek może mieć skrajnych przypadków złego losu?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: Madzia w M jak miłość 04.05.11, 08:00 a ile darów od niebios? Spójrzmy na takiego chochoła...Najlepszy menadżer świata, żyłka detektywistyczna, wrodzony talent fotografika, spadek po obcym chłopie, że aż z tego wszystkiego wszystkie panny wskakują mu do łóżka...Mucha z tej wdzięczności, że jej pokazał zdjęcia (bardzo dobre zresztą w jej fachowej opinii) nie mogła utrzymać majtochów na tyłku. Brat jego Chochoł 2 wzięty prawnik w zaprzyjaźnionym kraju za Odrą. Kilka odcinków wcześniej nie potrafił nawet powiedzieć Dzień Dobry, a dziś? Spokojnie może bronić złodziei samochodów :). Żarówa pięciowatówa...ten to dopiero spec od wszystkiego! Ja już się pogubiłem co on robił na początku, aktualnie zajmuje się chyba sprawdzaniem czy "na dniach deweloper odda mu mieszkanie i będzie mógł się zaraz wprowadzić". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: Madzia w M jak miłość IP: *.subscribers.sferia.net 04.05.11, 08:13 Osoba A.M. w każdej wersji niestety koszmarnie mnie irytuje i mam nadzieję, że nie na długo zagości w MJM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pole Re: Madzia w M jak miłość IP: *.aster.pl 04.05.11, 09:12 Trzeba przyznać, że leniwie przechadzająca się po pokoju, spowita w prześcieradło wyglądała wspaniale... Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Madzia w M jak miłość 04.05.11, 09:51 O tak! W tym bordo-przescieradle wygladala smakowicie :-) Gdziez tam Oli z krzywym zebem do niej! :-) Poza tym dziewczynina wrocila z Senegalu czy tam innego Sudanu - pazur dlugi zrobiony, cialo smukle, opalone, wlos pofarbowany - jakby ze spa jakiego przyjechala, a nie z roboty w PAH-u. A ja, glupia zawsze sadzilam, ze w takiej pracy ludzie stawiaja na wygode, wiec paznokiec krotki, makijazu brak, a tu masz! Chociaz moze rzeczywiscie wstapila na lotnisku do salonu urody - wszak wszystko dla boskiego zigolo! Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Madzia w M jak miłość 04.05.11, 09:56 o to to. Też mi tak pomyślałam. a mnie jeszcze rozbawił tekst Oli, że jeszcze będziesz mój, ludzie, facet z kim popadnie sypia, a ta jeszcze za nim płacze. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Madzia w M jak miłość 04.05.11, 11:51 No nie cudujta - w koncu przyjechala na slub sego ojca, to chyba nawet w okolicach jakiegos lotniska mogla wpasc do fryzjera, solarium i na np tipsy. Naprawde na slubie ojca miala wygladac jak mloda nedzareczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Madzia w M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 10:42 Nooo, szczegolnie, że do tej sceny pewnie poprawiano jej fryzurę, makijaż, drapowano prześcieradełko, żeby pięknie odsłaniało odchudzone plechy, itp. W łóżku z Chochołem, miała zakola większe od niego, gdy włosy zjechały do tyłu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Madzia w M jak miłość 04.05.11, 12:24 Mam nadzieję, że Pavulon będzie jeszcze jęczał Oli, żeby z nim była. Marzy mi się to, żeby chociaż ten kretyn do potęgi prosił jakąś dziewoję o zainteresowanie. Scenarzyści! Wszelkie laski Chochoła są już nudne! Wątek podrywacza jest dobry na 2-3 lata, później zaczynamy tym pawia puszczać, patrz: Igor Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Madzia w M jak miłość 04.05.11, 14:26 Ale to jeszcze nie koniec przeciez!!! :-) Zaspojleruje teraz, ale zaraz ma poznac na lodowisku kolejna laske (gra ja Wiedlocha - ta od Leny Sajkowskiej z "Czasu honoru")!!! No i nic tak nie wpienia jak brak dumy i honoru u panny, ktora plaszczy sie przed gosciem i zarzeka, ze "jeszcze bedzie jej" - no zenada po calosci :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? stare dobre czasy z nowa, odmienioną muchą???? IP: *.multinet24.pl 04.05.11, 17:35 nie dziękuje. I po co ona niby, owinięta w ta czerwoną pościel przechadzała się po pokoju z tą idiotyczną miną. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: stare dobre czasy z nowa, odmienioną muchą??? 04.05.11, 19:13 Nie znoszę tej dziewuchy! Wpieniała mnie i w Honorze, i w Klubie. I w niej będzie wielkie Pavulonowe love? Eee... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Madzia w M jak miłość 04.05.11, 19:19 dobre? dzisiaj w ramach "mniejsza z tym" obejrzałam m jak miłość, chociaż serial mnie już totalnie znudzil i od kilku miesięcy nie oglądam i atak jak lubię oogólnie Muchę, tak tego jej piskliwego chichotu znieść nie mogłam mam nadzieję, że się dziewczyna ogarnie, bo skręciła w bardzo kiepskim, przerysowanym kierunku ale to jest dobre tylko na jedną scenę, używanie ciągłe męczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiinia Re: Madzia w M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 20:15 Mucha razem ze straconymi kilogramami traciła rozum. Teraz jest na poziomie rozchichanej i spalonej na solarze panienki, z doczepianymi włosami, tipsami, świecącej d..ą przy każdej okazji tak w tv, jaki i w gazetach. A kiedyś to była w...wiająca, ale interesująca i kontrowersyjna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Madzia w M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 20:57 Co Wy tak nawijacie o tej odchudzonej Musze? Faktycznie ona była w miarę szczupła jakieś dwa lata temu, teraz na nowo ciała nabiera. Popatrzcie tylko jaki brzuch ma wielki! W M jak miłość nie było widać brzuchola, bo sukienkę miała luźną, a później zasłaniała się prześcieradłem, ale w PwS widać wyraźnie te jej fałdy tłuszczu. W każdym razie, ten jej chichot bardzo irytuje. Niech już lepiej jedzie na misję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique Re: Madzia w M jak miłość IP: *.play-internet.pl 04.05.11, 22:52 bo mucha jest taka siekierą ciosana własnie niska, przysadzista, krotkonoga, bez bioder, tylka i talii jak schudnie i zalozy niebitycvzne szpile to jeszce jakos wygląda bo ma biust i choc troche odbiaj od ziemi a jak tylko zaczyna tyc to tyje wszedzie i wszerz i wzdłuż- troche jak facet , i nie wyglaa wtedy jak apetyczna kobietka tylko jak baleron co do sceny poscielowej to byla pelna stylizacja = jeszce nie widzialam kobiety która po dlugiej namietnej nocy wstała z łóżka z perfekcyjnie ułoznymi spręzystymi lokami utrwalonymi przez stylistę Odpowiedz Link Zgłoś
meeegotka Re: Madzia w M jak miłość 05.05.11, 08:01 jeszce nie widzialam kobiety > która po dlugiej namietnej nocy wstała z łóżka z perfekcyjnie ułoznymi spręzys > tymi lokami utrwalonymi przez stylistę A duzo ich mialas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique Re: Madzia w M jak miłość IP: 148.81.254.* 05.05.11, 10:44 czego - loków? nawet duzo i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: Madzia w M jak miłość 05.05.11, 17:53 No widzę,że muszę nadrobić nie ogladanie MjM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minutka osiem Re: Madzia w M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 17:52 Ja za Madzią nie przepadam i jak dla mnie mogłaby nie pojawiać się w serialu, za to chciałabym więcej oglądać Nataszę, bo ta aktorka jest świetna i wyjątkowo urodziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Madzia w M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 19:16 Gość portalu: minutka osiem napisał(a): > Ja za Madzią nie przepadam i jak dla mnie mogłaby nie pojawiać się w serialu, z > a to chciałabym więcej oglądać Nataszę, bo ta aktorka jest świetna i wyjątkowo > urodziwa. Hahahaha :-) Chyba sama "aktorka" jest autorką tego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Madzia w M jak miłość IP: *.bestgo.pl 17.06.11, 08:02 Widzę że bardzo dużo z Was nie lubi Ani Muchy i jako aktorki i jako osoby. To ja chyba jestem inna:). Bardzo ja lubię i tak było od zawsze, nie umiem napisać dlaczego ale po prostu mi nie przeszkadza. Natomiast nie mogę oglądać "gry aktorskiej" Kożuchowskiej, jej to nigdy nie polubię,jest dla mnie sztuczna, jak i Pieńkowskiej(zresztą jej siostry też nie cierpię)Co prawda teraz to wszyscy pseudoaktorzy,prawdziwi aktorzy grali wiele lat temu. Nie zlinczujcie mnie, ja wyraziłam tylko swoje zdanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: Madzia w M jak miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 08:18 W związku z plotkami na temat ciąży Anny Muchy, które okażą się być może prawą, Madzia wróci z dzieckiem Pawła w brzuchu....Scenarzyści dostali samograj. I Chochoł porzuci swoją nową dziwczynę, by zająć się Madzią, a gdy ta urodzi to okaże się że dziecko jest czarne i jednak nie Pawła tylko kolegi z akcji charytatywnej, czy gdzie tam ona jest. Odpowiedz Link Zgłoś