Dodaj do ulubionych

M jak milosc-watek kInga-Przesladowca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:04
Witam.Czy moze ktos mi napisac od czego zaczelo sie to przesladowanie Kingi?Skad mial numer jej komorki itd i kim sie okazal przesladowca.Bede wdzieczna,dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.152.136.196.dsl.dynamic.eranet.pl 17.05.11, 10:10
      Nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się że ona z nim pisała e-maile a potem Mirka weszła na jej pocztę i zaczęła wypisywać głupoty, dała też nr Kini temu prześladowcy.
      • Gość: emka Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 11:45
        i co bylo dalej?(nie jestem na biezaco z m jak m)
        • monia515 Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca 17.05.11, 12:53
          Gość portalu: emka napisał(a):

> i co bylo dalej?(nie jestem na biezaco z m jak m)
          tu masz streszczenia:
          forum.gazeta.pl/forum/w,433,115750324,115750324,M_jak_Milosc_omowienia_odcinkow_2010_2011.html
        • Gość: Majka Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.152.136.196.dsl.dynamic.eranet.pl 17.05.11, 12:53
          No i on przyłaził pod jej dom, zaglądał przez okna, robił zdjęcia rodziny, groził że komuś stanie się krzywda, wydzwaniał, przysyłał kartki świąteczne, wysyłał kwiaty, załatwiał problemy z firmą która nie chciała Kini śmieci wywieźć, raz ukradł jej łańcuszek z domu ale oddał po wszystkim.
        • majaa Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca 17.05.11, 12:59
          Zaczął ją nękać telefonami, dawał do zrozumienia, że obserwuje ją i jej rodzinę, zakradał się pod dom, a nawet chyba kiedyś zwinął jej wisiorek z parapetu. Kinia czuła się strasznie zaszczuta i wystraszona. No i teraz najwyraźniej zajarzyła, że ten gość z radia i telefoniczny maniak to może być ta sama osoba.
          • Gość: Justa Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: 217.153.76.* 17.05.11, 13:19
            Dla mnie zajarzyła w dość głupi sposób. No, ale przenikliwa jest - w końcu pani psycholog!
            No bo co ma piernik do wiatraka - facet jest prześladowcą bo nie mógł się dowiedzieć od pani profesor jakiejśtam, że Kinia ma dziecko, gdyż pani profesor nie widziała Kini od zakończenia studiów.
            Po pierwsze o ile pamiętam Kinga broniła dyplomu będąc już matką i chyba bywała w tym czasie na uczelni, a przedtem tym bardziej bywała będąc w ciąży?
            Po drugie jeśli nawet jakimś cudem pani profesor nie spotkała jej nigdy w tym czasie to mogła spotkać jej koleżanki z roku i rozmawiać z nimi o Kindze, mogła zobaczyć Kingę na ulicy, w hipermarkecie z wózkiem..
            Ale nie, Kinga od razu pokojarzyła wszystko, w jej umyśle fakty połączyły się w logiczny ciąg i już wiedziała - tak - pani profesor nie mogła wiedzieć - i dlatego ten młody mężczyzna był tym dewiantem!!
            Co za bzdury...
    • Gość: martella Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 15:21
      Omawiany motyw wczoraj sięgnął granic absurdu. No SF normalnie. Przy prasowaniu Kinia włącza radio, trafia na audycję, przedstawia się z imienia i nazwiska (???), po czym gość programu pani profesor z radością rozpoznaje głos najlepszej jak mniemam studentki.
      Watek mostowiakowego portwela też mało realny. Mnie nikt nie zwrócił. może dlatego, że miałam tam jedynie 20 zł. Dowód wszak to małe piwo.
      • Gość: kemot97 Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: 195.224.9.* 17.05.11, 15:27
        gdyby Kinia sluchala radia regularnie to by glos skojarzyla i nie byloby afery ;)

A czy oni nie mogli tego zglosic na police ze sa nekani, tym bardziej ze grozby te maile i fotki byly raczej 'powazne'?
        • Gość: Niko Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.CNet.Gawex.PL 17.05.11, 15:29
          Przecież o fakcie posiadania dziecka mozna dowiedzieć się choćby z naszej klasy czy innego facebooka, a przyszły pracodawca często zaglada na takie strony, zeby poznac lepiej potencjalnego pracownika.
          • Gość: kemot97 Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: 195.224.9.* 17.05.11, 16:57
            oni nie znaja takich cudow jak fejs czy nk - Chochol prawnik miedzynarodowy wziety musial wyslac maila z pracda magisterksa i musial biedak zalogowac sie na zony email (swojego pewnie nie posiada), wiec gdzie fejs dla nich? ;)
            • Gość: Luzaczka Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.n4u.krakow.pl 19.05.11, 14:07
              Jak nie mają? Majątylko, żeby nie robić kryptoreklamy u nich istnieje cośt akiego jak: "Nasza paczka" ;) nawet kolory te same. Było pokazane, jak Marzena przez to szukała Irka, żeby rozwalił małżeństwo Olgi z Kubą. Swoją drogą myślałam, że jak się rozstali to Kuba znowu zacznie smalić cholewki do Marzeny, a tu lipa. Widać po akcji ze Sławkiem już jej nigdy nie wybaczył.
              • xemxija Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca 19.05.11, 15:42
                Nasza Paczka:))))))
                • Gość: kemot97 Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: 195.224.9.* 19.05.11, 16:33
                  chodzilo mi o Kinie i meza Chochola ze nie maja takich cudow jak poczta elektroniczna - tzn Kinia ma ale chochol juz nie potrafil zalozyc (przez co wysylal swoja prace magisterska z maila zonki), wyobrazacie sobie tytul maila: ''Skutki prawne niezdrowego odżywiania się leszczy ze środkowego biegu Wisły'' wyslanego z poczty: kinia_16@calusek.pl
      • Gość: wuwu *portfel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 22:15
        a w moim życiu zdarzyło się, że ja, mój tata i moja koleżanka zwróciliśmy znalezione portfele
        w jednym było 9 tysi
        • yoka1 Re: *portfel 20.05.11, 09:17
          postawa pana zwracającego ów portfel mnie powaliła. Po co dawał ogłoszenie, skoro "taką kasę miałby", gdyby ktoś nie zadzwonił. Jego gadka i to oburzone zachowanie było bezsensowne
          • Gość: kemot97 Re: *portfel IP: 195.224.9.* 20.05.11, 11:17
            tez sie zdziwillem ta scena z portfelem - dziwnie kazali zagrac tego typa co zwraca porfel i ma pretensje ze sie zglosili po niego - po uprzednim przeczytaniu ogloszenia. Moze ta scena miala na celu pokazanie jaki Mateuszek jest obrotny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka