Gość: emka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:04 Witam.Czy moze ktos mi napisac od czego zaczelo sie to przesladowanie Kingi?Skad mial numer jej komorki itd i kim sie okazal przesladowca.Bede wdzieczna,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.152.136.196.dsl.dynamic.eranet.pl 17.05.11, 10:10 Nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się że ona z nim pisała e-maile a potem Mirka weszła na jej pocztę i zaczęła wypisywać głupoty, dała też nr Kini temu prześladowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 11:45 i co bylo dalej?(nie jestem na biezaco z m jak m) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca 17.05.11, 12:53 Gość portalu: emka napisał(a): > i co bylo dalej?(nie jestem na biezaco z m jak m) tu masz streszczenia: forum.gazeta.pl/forum/w,433,115750324,115750324,M_jak_Milosc_omowienia_odcinkow_2010_2011.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.152.136.196.dsl.dynamic.eranet.pl 17.05.11, 12:53 No i on przyłaził pod jej dom, zaglądał przez okna, robił zdjęcia rodziny, groził że komuś stanie się krzywda, wydzwaniał, przysyłał kartki świąteczne, wysyłał kwiaty, załatwiał problemy z firmą która nie chciała Kini śmieci wywieźć, raz ukradł jej łańcuszek z domu ale oddał po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca 17.05.11, 12:59 Zaczął ją nękać telefonami, dawał do zrozumienia, że obserwuje ją i jej rodzinę, zakradał się pod dom, a nawet chyba kiedyś zwinął jej wisiorek z parapetu. Kinia czuła się strasznie zaszczuta i wystraszona. No i teraz najwyraźniej zajarzyła, że ten gość z radia i telefoniczny maniak to może być ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: 217.153.76.* 17.05.11, 13:19 Dla mnie zajarzyła w dość głupi sposób. No, ale przenikliwa jest - w końcu pani psycholog! No bo co ma piernik do wiatraka - facet jest prześladowcą bo nie mógł się dowiedzieć od pani profesor jakiejśtam, że Kinia ma dziecko, gdyż pani profesor nie widziała Kini od zakończenia studiów. Po pierwsze o ile pamiętam Kinga broniła dyplomu będąc już matką i chyba bywała w tym czasie na uczelni, a przedtem tym bardziej bywała będąc w ciąży? Po drugie jeśli nawet jakimś cudem pani profesor nie spotkała jej nigdy w tym czasie to mogła spotkać jej koleżanki z roku i rozmawiać z nimi o Kindze, mogła zobaczyć Kingę na ulicy, w hipermarkecie z wózkiem.. Ale nie, Kinga od razu pokojarzyła wszystko, w jej umyśle fakty połączyły się w logiczny ciąg i już wiedziała - tak - pani profesor nie mogła wiedzieć - i dlatego ten młody mężczyzna był tym dewiantem!! Co za bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martella Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 15:21 Omawiany motyw wczoraj sięgnął granic absurdu. No SF normalnie. Przy prasowaniu Kinia włącza radio, trafia na audycję, przedstawia się z imienia i nazwiska (???), po czym gość programu pani profesor z radością rozpoznaje głos najlepszej jak mniemam studentki. Watek mostowiakowego portwela też mało realny. Mnie nikt nie zwrócił. może dlatego, że miałam tam jedynie 20 zł. Dowód wszak to małe piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: 195.224.9.* 17.05.11, 15:27 gdyby Kinia sluchala radia regularnie to by glos skojarzyla i nie byloby afery ;) A czy oni nie mogli tego zglosic na police ze sa nekani, tym bardziej ze grozby te maile i fotki byly raczej 'powazne'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niko Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.CNet.Gawex.PL 17.05.11, 15:29 Przecież o fakcie posiadania dziecka mozna dowiedzieć się choćby z naszej klasy czy innego facebooka, a przyszły pracodawca często zaglada na takie strony, zeby poznac lepiej potencjalnego pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: 195.224.9.* 17.05.11, 16:57 oni nie znaja takich cudow jak fejs czy nk - Chochol prawnik miedzynarodowy wziety musial wyslac maila z pracda magisterksa i musial biedak zalogowac sie na zony email (swojego pewnie nie posiada), wiec gdzie fejs dla nich? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzaczka Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: *.n4u.krakow.pl 19.05.11, 14:07 Jak nie mają? Majątylko, żeby nie robić kryptoreklamy u nich istnieje cośt akiego jak: "Nasza paczka" ;) nawet kolory te same. Było pokazane, jak Marzena przez to szukała Irka, żeby rozwalił małżeństwo Olgi z Kubą. Swoją drogą myślałam, że jak się rozstali to Kuba znowu zacznie smalić cholewki do Marzeny, a tu lipa. Widać po akcji ze Sławkiem już jej nigdy nie wybaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca 19.05.11, 15:42 Nasza Paczka:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: M jak milosc-watek kInga-Przesladowca IP: 195.224.9.* 19.05.11, 16:33 chodzilo mi o Kinie i meza Chochola ze nie maja takich cudow jak poczta elektroniczna - tzn Kinia ma ale chochol juz nie potrafil zalozyc (przez co wysylal swoja prace magisterska z maila zonki), wyobrazacie sobie tytul maila: ''Skutki prawne niezdrowego odżywiania się leszczy ze środkowego biegu Wisły'' wyslanego z poczty: kinia_16@calusek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuwu *portfel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 22:15 a w moim życiu zdarzyło się, że ja, mój tata i moja koleżanka zwróciliśmy znalezione portfele w jednym było 9 tysi Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: *portfel 20.05.11, 09:17 postawa pana zwracającego ów portfel mnie powaliła. Po co dawał ogłoszenie, skoro "taką kasę miałby", gdyby ktoś nie zadzwonił. Jego gadka i to oburzone zachowanie było bezsensowne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: *portfel IP: 195.224.9.* 20.05.11, 11:17 tez sie zdziwillem ta scena z portfelem - dziwnie kazali zagrac tego typa co zwraca porfel i ma pretensje ze sie zglosili po niego - po uprzednim przeczytaniu ogloszenia. Moze ta scena miala na celu pokazanie jaki Mateuszek jest obrotny? Odpowiedz Link Zgłoś