Dodaj do ulubionych

Ksawery romansuje-BSz

19.05.11, 09:01
O co chodzi? Nie obejrzałam raptem dwóch odcinków a oni już zdążyli zrobic z niego kopię ojca? Wcześniej sielanka miłosna, a tu nagle Ksawery nie może się doczekac kiedy wypchnie narzeczoną z domu? Co za żenada, scenarzyści upadli na głowę?
Obserwuj wątek
    • yoka1 Re: Ksawery romansuje-BSz 19.05.11, 09:27
      dla mnie to też dziwne, raptem spontanicznie pocałował tę Kingę i co? Po przypadkowym pocaałunku zapałał od razu wielką miłością do niej?
    • majaa Re: Ksawery romansuje-BSz 19.05.11, 09:39
      Też nie kumam zamysłu scenarzystów - o ile w ogóle był jakiś konkretny zamysł, a nie komuś po prostu palma odbiła. Generalnie ten romans kupy się nie trzyma.
      • Gość: ktoś Re: Ksawery romansuje-BSz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 10:04
        No jak to? Od wielu odcinków forsowali jego przekonanie, że on taki bidulek, bo Kasia ma swoją pracę i spędza tam dużo czasu.
    • Gość: Lila Re: Ksawery romansuje-BSz IP: 91.123.179.* 19.05.11, 10:21
      No tak bo Kasia powinna siedzieć w domu,gotować obiadki,prasować koszule i czekać na pana adwokata:/
      Zamiast cieszyć się że ma fajną,ambitną dziewczynę która nie chce być od Niego zależna ten kaprysi.Przecież jak uciekał z własnego ślubu do Kaśki zdawał sobie sprawę że nie jest uległą kurą domową.
      • Gość: Majka Re: Ksawery romansuje-BSz IP: *.183.229.230.dsl.dynamic.eranet.pl 19.05.11, 11:21
        Oj nie wiecie o co chodzi? Przecież Kasia ma być z Tymonem, więc musieli coś wymyślić żeby jej związek z Ksawerym się rozpadł.

Streszczenie:

''Oprzytomnieje dopiero wtedy, gdy Kinga wyzna, że mogłaby się w nim zakochać. Po tej deklaracji Ksawery, który jest wobec Kasi bardzo oschły, nagle zacznie nosić swoją dziewczynę na rękach. Mało tego! Niespodziewanie poprosi, by została jego żoną!

- Małżeństwo zobowiązuje... i trzyma faceta w ryzach - wyjaśni Ksawery ojcu, któremu bardzo nie spodoba się nowy pomysł syna.
        Reklama

Kasia przyjmie oświadczyny, ale czy wyjdzie za Ksawerego, nie wiadomo, zwłaszcza że Tymon w końcu zbierze się na odwagę i wyzna jej miłość. "
        • anty_nick Re: Ksawery romansuje-BSz 19.05.11, 11:44
          Żenujące jest wprowadzenie do scenariusza tego romansu."Dopiero" co znowu ,że tak powiem odzyskali się z Kasią,a on szuka innej baby.Bez sensu.
          • asiak44 Re: Ksawery romansuje-BSz 19.05.11, 18:45
            A nie było wcześniej tak, że Julka ostrzegała Kasię przed Ksawerym? Taka sytuacja nie zdarza się chyba pierwszy raz.
            • gazeta_mi_placi Re: Ksawery romansuje-BSz 22.05.11, 18:12
              Ksawery to niezły babiarz.
              • Gość: fanka_poranka Re: Ksawery romansuje-BSz IP: *.net.stream.pl 22.05.11, 19:45
                jestem za usunięciem Ksawerego z serialu, tak samo jak jego ojca i matki i calej tej Klaudii z Kingą
                • gazeta_mi_placi Re: Ksawery romansuje-BSz 22.05.11, 23:40
                  Nie, to bardzo fajny wątek, a Ksawery jest miodzio......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka