Dodaj do ulubionych

Tracz i jego matka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 17:37
Po raz pierwszy kibicuję traczowi. mam nadzieję że nie wybaczy matce i będzie ją nadal traktował oschle. Baba mnie wkurz bardziej niż ktokolwiek w Plebani. Przyjeżdża sobie po pół wieku i wymaga by synuś kochał ja i wielbił jak gdyby nigdy nic. Stawia wymagania i zachowuje się jakby miała prawo do czegokolwiek. MAm nadzieję, ze Tracz ją wykopie w kosmos.
Obserwuj wątek
    • deczko Re: Tracz i jego matka 02.06.11, 18:17
      Bardzo kiepsko napisana postac i bardzo kiepski wybor aktorki.
      • Gość: the_accidental Re: IP: *.toya.net.pl 03.06.11, 17:28
        Zgadzam się. Aż przykro.
      • Gość: kristo Re: Tracz i jego matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 14:24
        e tam zła aktorka:) przecież to Michalikowa ze "Zmienników" :)) żona Ciapulka...
    • zuzanka79 Re: Tracz i jego matka 02.06.11, 23:09
      Gość portalu: Kia napisał(a):

> Po raz pierwszy kibicuję traczowi. mam nadzieję że nie wybaczy matce i będzie j
      > ą nadal traktował oschle. Baba mnie wkurz bardziej niż ktokolwiek w Plebani. Pr
      > zyjeżdża sobie po pół wieku i wymaga by synuś kochał ja i wielbił jak gdyby nig
      > dy nic. Stawia wymagania i zachowuje się jakby miała prawo do czegokolwiek. MA
      > m nadzieję, ze Tracz ją wykopie w kosmos.

A matka Tracza to ta w czerwonej sukience co się bączkiem bawiła z tym dzieckiem o które w swoim wątku pytałam?
      Nie, stanowczo za dużo nowych postaci jak na jeden odcinek. I to jeszcze w Dzień Dziecka :D
      • Gość: Ewka Re: Tracz i jego matka IP: *.toya.net.pl 03.06.11, 07:56
        Tak. To ta w czerwonej sukience. Wczoraj zabrała Pawełka do kościoła :D Myślałam, że Tracz zabije ją wzrokiem gdy się o tym dowiedział :P
        • sfi kto ją gra ? 04.06.11, 09:48
          Nie oglądam, ale kto jest tą aktorką którą tak krytykujecie ?
          • Gość: bbb Re: kto ją gra ? IP: *.4web.pl 04.06.11, 10:29
            Krystyna Tkacz.
            Nie wiem czemu ale ona mi przypomina nianię z Hrabiego Kaczuli :)
            • Gość: marta Re: kto ją gra ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 14:56
              Tkacz złą aktorką? aż muszę chyba w poniedziałek obejrzeć "Plebanię", bo nie wierzę w to co czytam...
              • korkos Re: kto ją gra ? 04.06.11, 15:12
                Zła, to może źle powiedziane, ale tu, w Plebanii, przesadza ze swoją brawurą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka