03.06.11, 20:55
Nie dosłyszałam, za co zwolnili Zapałę??
Obserwuj wątek
    • sfi Re: NdiNz 03.06.11, 21:06
      Za nieodpowiedzialnosć - potwierdził, że zmienił dren, a nie zrobił tego.
      Mimo, że Sambor podkreslał że jest to bardzo ważne kilka razy i bardzo go o to prosił.
      • Gość: lolo Re: NdiNz IP: *.ghnet.pl 03.06.11, 21:11
        Poprosił o to Ninę, Nina została zwyzywana od dziwek (bo się okazało, że pacjent zna ją z drugiej pracy), poprosiła o pomoc Borysa, a Borys jak to Borys-szuja nie pomógł. No i chryja i poleciał Zapała.
        • Gość: worker 2 praca Niny? IP: *.messagelabs.net 04.06.11, 08:53
          A co chodzi z tą drugą pracą Niny? Niestety nie oglądałem od początku - włączyłem w momencie gdy facet próbował złapać ją za kolano. W jakim charakterze ona się z nim spotkała - jako pani do towarzystwa czy była tam w pracy (np. jako barmanka?).
          Oścwiećcie mnie, czy ten pan miał później jakikolwiek motyw, by wyzywać ją od dz...wek??

• pluskotka Re: 2 praca Niny? 04.06.11, 09:26
            Są panienkami do towarzystwa i w sumie nie wiem czym się tak zbulwersowała. Przecież robi to zazwyczaj.
          • lilith76 Re: 2 praca Niny? 04.06.11, 23:14
            Dorabiała jako dziewczyna do towarzystwa, czyli dziewczyna, która towarzyszy strudzonemu i samotnemu biznesmenowi w delegacji - żeby nie musiał sam biedaczek jeść w restauracji, sam bawić się w klubie, sam korzystać z uroków miasta, sam zwiedzać zabytki.
            Seks? Jaki seks? Rękę ma, to nie jest sam ;)
            Wzrusza mnie naiwność Niny. Czyli jej dotychczasowi klienci, to byli gentelmeni czystej wody.
            Pan był pokazany generalnie jako samiec alfa i burak. Dr Zosi też się dostało.
            • baba67 Re: 2 praca Niny? 05.06.11, 12:07
              Naprawde istnieje popyt na takie uslugi. I sa dziewczyny ktore je swiadcza. jednak na ogol jest to wieksza grupa ludzi-samotni biznesmeni zdarzaja sie rzadko bo oni na ogol oczekuja innego rodzaju rozrywek.
          • Gość: xyz Re: 2 praca Niny? IP: *.imsmultimedia.com.pl 04.06.11, 23:22
            Wydaje mi się, że Nina naprawdę tylko tych ludzi oprowadzala po mieście, za to sprytna koleżaneczka dodawała im nadprogramowe bonusy. I gdy klient koleżanki trafił na Ninę to pomyślał, że ona również rozdaje bonusy. I stąd draka.
    • klawiatura_zablokowana Re: NdiNz 05.06.11, 22:05
      Myślicie, że Przemek wróci? Coś nie słychać w mediach o odejściu aktora z serialu, więc pewnie będą to odkręcać. No i Ninę pewnie będzie gryzło sumienie, a zły Borys musi zostać ukarany :>
      • baba67 Re: NdiNz 06.06.11, 12:52
        Nie wiemy na pewno czy Borys jest zly. Ja mam wrazenie ze on nie zmienil tych drenow bo w ogole nie zrozumial o co jej chodzi. Rozhisteryzowana dziewczyna cos do niego niewyraznie mowi, pielegniarka jest przy lozku. Nie mial naprawde zadnego powodu zeby jej nie wyreczyc-dostal przeciez angaz.Zadnej motywacji zeby jej zaszkodzic.
        Co do decyzji tej komisji czy jakjejtam to w chirurgii czesto wybiera sie facetow po prostu dlatego ze sa facetami.
        • yoka1 Re: NdiNz 06.06.11, 12:59
          ale miał motyw, żeby Przemkowi zrobić na złość
          • Gość: :P Re: NdiNz IP: *.dialog.net.pl 06.06.11, 13:52
            1. Być może odejście aktora z serialu jest związane z oskarżeniami o spowodowanie wypadku ?
            2. Myślę że może wcale nie odchodzi, za pare odcinków się wyjaśni, że to Borysa wina była... Musi mieć jakieś układy chłopak ewidentnie
            3.Koleżanka Niny mnie rozwaliła, jej reakcja na zalecenia zmiany trydbu życia była żenująca. Załamka bo ona młodość traci... i co to za życie. Faktycznie co to za młodość i za życie jak nie można codziennie chlać po nocach... Nic tylko się powiesić z tego powodu.
            • lilith76 Re: NdiNz 06.06.11, 14:37
              Możliwości zarobkowe traci :)
              Jak nic na rentę musi iść ;)
              • Gość: Anka Re: NdiNz IP: *.ilabs.pl 09.06.11, 00:06
                Gdyby NIna nie sypiala z tymi kolesiami to by tak rzewnie nie plakala, ze nie moze zmienic pracy. Nie jest wcala taka niewinna - ma po prostu dosc bycia dziwka.
                • Gość: ab Re: NdiNz IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.06.11, 00:50
                  W ostatnim odcinku wlasnie plakala przez to ze sie klient przystawial wiec chyba jej praca nie polega na sypianiu z nimi
                  • baba67 Re: NdiNz 09.06.11, 07:11
                    Ona plakala bo brzydzi sie prostytucja-juz samo domniemanie ze moglaby byc call girl
                    bolesnie ja dotknelo i uswiadomilo na jakie niebezpieczenstwa sie naraza. Bo to jak jej zajecie moze byc widziane z zewnatrz to wiedziala.
    • Gość: aaa NdiNz 10.06 IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.06.11, 20:38
      Rola Wiki w dzisiejszym odcinku - genialna :) Coraz bardziej mi sie podoba jako aktorka, chociaż na początku jakoś mało do niej przekonana byłam :)
      • Gość: widzka Re: NdiNz 10.06 IP: *.serv-net.pl 10.06.11, 22:48
        Dzisiaj ale Zofija wyraziła święte oburzenie/zdziwienie/zszokowanie (?), kiedy Gawryło chciał ją pocałować. Wyglądało to tak, jakby Gawryło nie wiadomo czego miał się dopuścić...No co, niby nie wiedziała od pewnego czasu, co się święci...?
        • adwarp Re: NdiNz 10.06 10.06.11, 23:52

> Dzisiaj ale Zofija wyraziła święte oburzenie/zdziwienie/zszokowanie (?)

ja raczej odebrałam jej grę jako żal,że nie może iść tą drogą:)
          • Gość: zz Re: NdiNz 10.06 IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.06.11, 07:27
            W streszczeniach było napisane że dojdzie między nimi do pocałunku, a tu lipa :P
            • od.czasu.do.czasu Re: NdiNz 10.06 11.06.11, 09:04
              Daj im chwilę, ona to musi przetrawić :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka