Dodaj do ulubionych

klan-koniec sezonu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 08:06
a wy co?nikt jeszcze nie komentuje ostatniego odcinka sezonu??

dramayczna scena na koncu odcinka hahah.cos mi sie wydaje,ze po wakacjach zobaczymy beatke;)w koncu naruszewicz kariery zadnej nie robi(a dlatego odeszla z klanu haha,jaka naiwna),do teatru jej nie przyjeli(debiutantka w wieku prawie 40 lat hahaha-na co ona liczyla?) tak wiec pieniazki sie skoncza i wroci z podkulonym ogonem do jedynego serialu,ktory ją chce;)
Obserwuj wątek
    • Gość: xd Re: klan-koniec sezonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 08:08
      PS wydaje mi sie,ze po wakacjach kamilka bedzie w ciazy...co za oklepany watek pojawiajacy sie w kazdym serialu...

mam nadzieje,ze po wakacjach rozwina watki maciusia,stasi i moze wroci pani stenia;)
      • Gość: aaaa Re: klan-koniec sezonu IP: 31.42.2.* 12.06.11, 11:31
        A nam się wydaje, ze ty "zatrujesz sie własnym jadem" i nie wrócisz po wakacjach.
      • nchyb Re: klan-koniec sezonu 12.06.11, 16:48
        > PS wydaje mi sie,ze po wakacjach kamilka bedzie w ciazy...co za oklepany watek
        > pojawiajacy sie w kazdym serialu...
        a na podstawie czego tak sądzisz?
        w każdym serialu Kamilki po wakacjach są w ciąży?
        • Gość: xd Re: klan-koniec sezonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 17:00
          nie,w kazdym serialu nastolatki sa w ciazy...

a kamilka wyjezdza na wakacje do anglii wiec bedzie okazja zeby ją ktos napompowal
          • Gość: ja Re: klan-koniec sezonu IP: *.aster.pl 12.06.11, 17:31
            Proponuję wysłać jej przez kable jakąś truciznę! Niech wypije i zamilknie na zawsze!
          • nchyb Re: klan-koniec sezonu 12.06.11, 20:36
            > a kamilka wyjezdza na wakacje do anglii wiec bedzie okazja zeby ją ktos napompo
            > wal

a w Polsce nie mogli? za bardzo naciągane, zresztą w Anglii łatwiej o środki antykoncepcyjne niż w Polsce...
            • wioskowy_glupek Re: klan-koniec sezonu 13.06.11, 16:51
              Wku...łam się... zawsze oglądam powtórki KLANU po południu następnego dnia... dzisiaj właczyłama tu stare odcinki... Noż kur*a. Może ktoś opisać co się działo ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka