Gość: mariola IP: *.internetia.net.pl 30.07.11, 16:19 Co to za przeproszeniem za gó...? Kilka razy dziennie lecą te same kilkuminutowe dyrdymały. Naprawdę TVP juz nie ma na co pieniędzy wydawać, tylko na jakieś bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwoszka Re: Serial Pogodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 19:02 No właśnie... o co w tym chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Serial Pogodni IP: *.4web.pl 30.07.11, 21:28 nowa "misyjna" forma audio tele. Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Serial Pogodni 01.08.11, 11:45 bbb napisał(a): "nowa "misyjna" forma audio tele." Ręce mi opadły do samej ziemi. Jak przeczytałam o "serialu interaktywnym", to myślałam, że chodzi o inny sposób wyłudzania pieniędzy od widza (to znaczy "jeśli chcesz, by w następnym odcinku Pogodni okradli sąsiadów, wyślij SMS o treści TAK, jeśli wolisz, by napadli na bank, wyślij NIE", koszt 10, 99). Nie rozumiem, w jaki sposób trzyminutowe przekomarzanki słodkopierdzącej rodzinki mają się przyczynić do zwiększenia aktywności ofiar "pustych esemesów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holko Re: Serial Pogodni IP: *.dsl88-225-56399.ttnet.net.tr 28.08.11, 08:02 ta rodzinka jest zabawna, uwielbiam Stasia i powidzonko "koooocie". Jak czytam, ze komuś ręce opadły do samej ziemi....to śmiech mnie ogarnia...ten serial jest jednym z najciekawszych w TVP, zobaczcie jak jest realizowany i pokazcie drugi taki....ale, ale zacne forum koszernej musi mieć odpowiednia ilośc jadu w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Serial Pogodni 29.08.11, 10:42 jak na razie jadem tutaj plujesz wyłacznie ty, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: Serial Pogodni IP: *.internetia.net.pl 26.08.11, 19:19 Nie rozumiem jak można stworzyć coś tak żenującego i transmitowac to kilka razy dziennie na dwóch kanałach. Kiedy bym nie właczył tv to leci ten badziew. Ani to mądre, ani zabawne, ani ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasa Re: Serial Pogodni IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.11, 22:22 Popieram zdecydowanie Twój osąd... Leci TOOOOOOO codziennie, ktoś za tOOOOO placi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trask Re: Serial Pogodni IP: *.dsl88-225-56399.ttnet.net.tr 28.08.11, 08:23 Problemem TVP jest to, ze nie potrafi wypromować swoich produkcji. Gdyby w innej stacji był ten serial, pierwszy wpis na jego temat byłby zupełnie inny... A wszyscy, którzy sami nie potrafią ocenić mieliby gotowa ocenę podana na tacy....a tak, trzeba się zastanowić, pomyśleć i w końcu napisać coś....najłatwiej jest się prz....ic. Tyle, ze w tym wypadku nie bardzo jest do czego....no, może z wyjątkiem tego, ze nie gra plejada wypromowanych w ostatnich kilku sezonach aktorów i tego, ze to nie jest zagraniczny format:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie mnie się podoba. 28.08.11, 13:10 nie oglądam tv cały dzień na kanałach TV 1, 2, info żebym ciągle widziała powtórki. Tak jak wspomniałam podoba mi się i nie raz śmiać mi się chce z tegoż " twóru" natomiast faktem jest że nie rozumiem czemu ma służyć ten " serial" Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: mnie się podoba. 30.08.11, 12:09 > natomiast faktem jest że nie rozumiem czemu ma służyć ten " serial" odpowiedź znajdziesz w dole ekranu telewizora... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Serial Pogodni 29.08.11, 13:28 Rzucałam czasem okiem, ale miałam wrażenie, że to serial w typie tych, kiedy to po emisji materiału uruchamia się audiotele pod hasłem "Czy Mariola miała dziś włosy związane, czy rozpuszczone, odpowiedz i wygraj auto". Jeśli nie, to zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Serial Pogodni IP: *.opera-mini.net 29.08.11, 19:51 Ludzie, no co Wy takie niedomyślne. Toż od pierwszego odcinka wiadomo, że to jest reklama Lexusa. W prawie każdym odcinku widać znaczki, jakiś odcinek dotyczył nawet kupowania auta tej marki. W napisach tez jak byk - Lexus. A Wy się zastanawiacie co to za twór...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz ps - na dowód;) IP: *.opera-mini.net 29.08.11, 19:52 www.lexus-polska.pl/about/news-and-events/2011/serial_pogodni/index.aspx Odpowiedz Link Zgłoś