Dodaj do ulubionych

Serial Pogodni

IP: *.internetia.net.pl 30.07.11, 16:19
Co to za przeproszeniem za gó...? Kilka razy dziennie lecą te same kilkuminutowe dyrdymały. Naprawdę TVP juz nie ma na co pieniędzy wydawać, tylko na jakieś bzdety.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwoszka Re: Serial Pogodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 19:02
      No właśnie... o co w tym chodzi?
      • Gość: bbb Re: Serial Pogodni IP: *.4web.pl 30.07.11, 21:28
        nowa "misyjna" forma audio tele.
        • marslo55 Re: Serial Pogodni 01.08.11, 11:45
          bbb napisał(a):
          "nowa "misyjna" forma audio tele."
          Ręce mi opadły do samej ziemi. Jak przeczytałam o "serialu interaktywnym", to myślałam, że chodzi o inny sposób wyłudzania pieniędzy od widza (to znaczy "jeśli chcesz, by w następnym odcinku Pogodni okradli sąsiadów, wyślij SMS o treści TAK, jeśli wolisz, by napadli na bank, wyślij NIE", koszt 10, 99). Nie rozumiem, w jaki sposób trzyminutowe przekomarzanki słodkopierdzącej rodzinki mają się przyczynić do zwiększenia aktywności ofiar "pustych esemesów".

• Gość: Holko Re: Serial Pogodni IP: *.dsl88-225-56399.ttnet.net.tr 28.08.11, 08:02
            ta rodzinka jest zabawna, uwielbiam Stasia i powidzonko "koooocie". Jak czytam, ze komuś ręce opadły do samej ziemi....to śmiech mnie ogarnia...ten serial jest jednym z najciekawszych w TVP, zobaczcie jak jest realizowany i pokazcie drugi taki....ale, ale zacne forum koszernej musi mieć odpowiednia ilośc jadu w sobie.
            • the_dzidka Re: Serial Pogodni 29.08.11, 10:42
              jak na razie jadem tutaj plujesz wyłacznie ty, pajacu.
    • Gość: Zdzichu Re: Serial Pogodni IP: *.internetia.net.pl 26.08.11, 19:19
      Nie rozumiem jak można stworzyć coś tak żenującego i transmitowac to kilka razy dziennie na dwóch kanałach. Kiedy bym nie właczył tv to leci ten badziew. Ani to mądre, ani zabawne, ani ciekawe.
    • Gość: aasa Re: Serial Pogodni IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.11, 22:22
      Popieram zdecydowanie Twój osąd... Leci TOOOOOOO codziennie, ktoś za tOOOOO placi...
    • Gość: Trask Re: Serial Pogodni IP: *.dsl88-225-56399.ttnet.net.tr 28.08.11, 08:23
      Problemem TVP jest to, ze nie potrafi wypromować swoich produkcji. Gdyby w innej stacji był ten serial, pierwszy wpis na jego temat byłby zupełnie inny... A wszyscy, którzy sami nie potrafią ocenić mieliby gotowa ocenę podana na tacy....a tak, trzeba się zastanowić, pomyśleć i w końcu napisać coś....najłatwiej jest się prz....ic. Tyle, ze w tym wypadku nie bardzo jest do czego....no, może z wyjątkiem tego, ze nie gra plejada wypromowanych w ostatnich kilku sezonach aktorów i tego, ze to nie jest zagraniczny format:)
    • zawsze-soffie mnie się podoba. 28.08.11, 13:10
      nie oglądam tv cały dzień na kanałach TV 1, 2, info żebym ciągle widziała powtórki.

Tak jak wspomniałam podoba mi się i nie raz śmiać mi się chce z tegoż " twóru" natomiast faktem jest że nie rozumiem czemu ma służyć ten " serial"
      • ib_k Re: mnie się podoba. 30.08.11, 12:09
        > natomiast faktem jest że nie rozumiem czemu ma służyć ten " serial"

odpowiedź znajdziesz w dole ekranu telewizora...
    • lilith76 Re: Serial Pogodni 29.08.11, 13:28
      Rzucałam czasem okiem, ale miałam wrażenie, że to serial w typie tych, kiedy to po emisji materiału uruchamia się audiotele pod hasłem "Czy Mariola miała dziś włosy związane, czy rozpuszczone, odpowiedz i wygraj auto".
      Jeśli nie, to zwracam honor.
    • Gość: xyz Re: Serial Pogodni IP: *.opera-mini.net 29.08.11, 19:51
      Ludzie, no co Wy takie niedomyślne. Toż od pierwszego odcinka wiadomo, że to jest reklama Lexusa. W prawie każdym odcinku widać znaczki, jakiś odcinek dotyczył nawet kupowania auta tej marki. W napisach tez jak byk - Lexus. A Wy się zastanawiacie co to za twór...:/
      • Gość: xyz ps - na dowód;) IP: *.opera-mini.net 29.08.11, 19:52
        www.lexus-polska.pl/about/news-and-events/2011/serial_pogodni/index.aspx
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka