Dodaj do ulubionych

Madzia Marszałek

IP: *.CNet.Gawex.PL 01.09.11, 13:17
Grana przez Muchę Madzia Marszałek wróci z misji w Afryce i zajdzie w ciążę ze swoją dawną miłością, Pawłem Zduńskim (w tej roli Rafał Mroczek).
źródło: świat seriali

WTF??? A nowa dziewczyna Mroczka?!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: Madzia Marszałek IP: *.dynamic.mm.pl 01.09.11, 13:22
      Skoro pojawia się w czołówce, czyli w serialu zagości na dłużej... Nie mam pojęcia, jak to zrobią?
      • zuzanka79 Re: Madzia Marszałek 01.09.11, 13:47
        Gość portalu: S. napisał(a):

> Nie mam poję
        > cia, jak to zrobią?

no co ty? nie wiesz? ;)
        • Gość: hahah Re: Madzia Marszałek IP: *.cheeloo.pl 01.09.11, 18:30
          Mucha - wywalili ją przez ciąże z jakiegoś serialu to wraca do M jak miłość a wczesnej tak strasznie się broniła przed tym serialem. Na miejscu scenarzystów bym ją wywaliła. Dostanie jakaś rolę i pewnie znów jej się m jak miłość odwidzi - bo za mało ambitne.
    • angazetka Re: Madzia Marszałek 01.09.11, 14:54
      No co, Pawełek będzie z dwiema na raz...
    • Gość: ehehehe Re: Madzia Marszałek IP: *.cheeloo.pl 01.09.11, 18:27
      wiesz zakochani wyjada do jakiegoś skandynawskiego kraju. Przez parę odcinków ( tak właśnie) będziemy oglądać miziającego się Pawełka z ta nową (że niby M jak miłość to też edukacja z dziedziny kultury. ) I żebyśmy cukrzycy nie dostali pojawi się Madzia z dzidzią.

I teraz moje pytanie:

" Co z zębatą???. Jak ona to przezyje. Wyjazd Pawełka z nową laseczką a potem jeszcze ciążą Madzi. W ramówce jej nie widziałam więc moze z rozpaczy to ona wyjedzie do Afryki?"
      • monia515 Re: Madzia Marszałek 02.09.11, 11:45
        Madzia pewnie zaszła w ciążę zanim Paweł poznał nową. Przecież jak przyjechała na ślub ojca, to sie przespali... Pewnie wtedy zaszła, a teraz przyjedzie już z brzuchem i zrobi pawłowi niespodziankę. Albo przez kolejny rok nie będzie chciała powiedzieć czyje to dziecko, bedzie sie miotała itp.
        • Gość: S Re: Madzia Marszałek IP: *.dynamic.mm.pl 02.09.11, 14:46
          A potem się okaże, że to jednak jakiegoś Sudańczyka... I Mroczek znowu sam zostanie, albo z tą obecną będą co chwila do siebie wracać ;/
          • Gość: jula Re: Madzia Marszałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.11, 17:18
            ej, nie ogarniam. pawel byl z ta taką co ma te zeby, i z kims jeszcze?
            • Gość: niko Re: Madzia Marszałek IP: *.CNet.Gawex.PL 03.09.11, 09:18
              Gość portalu: jula napisał(a):

> ej, nie ogarniam. pawel byl z ta taką co ma te zeby, i z kims jeszcze?

Z całą żeńską obsadą serialu, wyłączając jedynie własne ciotki i kuzynki.
              • Gość: S. Re: Madzia Marszałek IP: *.dynamic.mm.pl 03.09.11, 11:34

"Z całą żeńską obsadą serialu, wyłączając jedynie własne ciotki i kuzynki. "

Ano właśnie nie wyłączając, gdyż był także w związku z Teresą- starszą od siebie kuzynką (;
            • Gość: Aga Re: Madzia Marszałek IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 10:22
              Pod koniec sezonu pojawiła się jakaś taka, całkowicie bezpłciowa istota, z którą teraz jest.
              • Gość: jula Re: Madzia Marszałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.11, 11:56
                jagoda?czy jakos tak?jakis link moze macie?a nie ta grana przez anne wendzikowską?
                • Gość: fajna laska Re: Madzia Marszałek IP: *.cheeloo.pl 03.09.11, 18:23
                  Jak dla mnie to ta z czasu honoru. Ta co w getcie siedzi - LENA.

film.interia.pl/telewizja/seriale/news/kiedys-bylam-patyczakiem,1352476,3723
                  • annie_laurie_starr Re: Madzia Marszałek 05.09.11, 11:43
                    Moze Madzia sie zlituje i umrze przy porodzie, a zebata bedzie wychowywac jej coreczke. No bo to zawsze jest coreczka. I na dodatek bedzie podobnie jak w Barwach Szczescia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka